Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hangısı ?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 wishmaster?[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me?
-Blind- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 the carpenter bence benim en çok sevdiğim şarkısı çok hoşuma gidiyo[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş!
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yeni yeni Nightwish dinleyen biri olarak Öcelikle Bu Grubu aşırı derece Sevdiğimi belirtirim. Ondan sonrada Şu ana kadar dinlediğim şarkılarında(15tn) Bana en güzel Bless The Child gibi geldi. Müthiş bir şarkı. 2. Olarak Phantom Of The Opera 3. Olarakda Nightguest diyebilirim[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
can Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 She is my sin Phantom of the Opera[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
someone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 beauty and the beast she is my sin'in de bende ayrı bi yeri, anısı vardır.[hline]
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 she is my sin[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 07 October 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Wishmaster Bu arada phantom of the opera nightwish sarkısı değil arkadaşlar.. O möhim bir müzikalin parçası :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ama Tarja cok guzel yorumlami$(Opera kokenlisi ba$ka oluyor...). She's My Sin guzeldir.FantasMIC de yonetir.[hline]tHe Original fi$h® Banshee
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Wanderlust su DL okumaya basladigim 5 yil oncesinden beri aradigim sarki, ve daha gecen sene yeni buldum ben bu sarkiyi bohuhu, 5 sene boyunca bi kender sarkisi istedim, ve tarja yazmis sonunda soolemis.[hline]Where are you when I need you, Are you there?
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 wishmaster'la the kinslayer benim en sevdiklerim. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 wishmaster'ı pek dinlemem. ama phantom of the opera cidden güzel söylemişler.. hadi açıp bir daha dinleyek..
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Moondance de iyidir[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 wishmaster[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ocean Soul ve Elven Path benim sevdiklerim.Ha tabi She Is My Sin oldukça güzeldir lafım yok:)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:))
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hepsi ayrı güzel yahu. şu an daha çok dinlediklerim she is my sin phantom of the opera the carpenter tutankhamen lappi (özellikle ilk kısmı Erämaajärvi)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Etos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Elven Path olabilir.. Bu arada phantom of the opera'nın orjinalinden sonra bir de Nightwish versiyonunu dinledikten sonra Tarja'nın aslında ne kadar zayıf bir sese sahip olduğunu anlıyorsunuz. Ama tabi ki opera sanatçıları ile karşılaştırmamak lazım..
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bence sesi güzel. opera sanatçıları kadar olmasa da güzel.. moondance'ın girişi süper bu arada daha önce dikkatimi çekmemişti.. ya da başka bir şarkıya benzetiyorum..
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Hepsi! Of ya Nightwish benim hayatımdır, taparım Nightwish'e![hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? [ hline ]Emekli Irda
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sleepwalker[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Space Dye Vest[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bless The Child ve Nightguest yazan olmamış. Bunlarıda bi dikkatlice dinleyin harikadır.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ever Dream Çok fazla ısınamasam da Nightwish'in en iyi şarkılarından birisi kanımca.
Akaius Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Angels fall first alıp goturur beni...
Öne çıkan mesajlar