Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ... modeme res attıktan sonra silmem gereken eklenti cookie bilmemne ne varsa onlar nerede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 birşey silmen gerekmiyor - en azından ben silmiyorum oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bende robotics 9108 var onda olmuyor, eklentileri sil fln demişlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 modeme res atman yeterli ama eğer kablo modemse res atman bi işe yaramaz çünkü ip değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sabit ip'in varsa eğer bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sabit ip de değil, adsl bağlantı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben kablosunu çıkarıp takıom 20sn sonra hazır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ip adresinin değişmesi yeterli usb modemse bağlantıyı kes, 3 sn sonra tekrar bağlanıp yeni dl ne başlıyabilirsin diğer modemler restart istiyor; kablosunu çekerek veya 10.31.69.31 gibi bir adresten girilen menülerinden yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bende tanımlama bilgisini silmeden yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 o ne anlamadım, ne tanımlama bilgisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ya işte internet explorerı sağ tıklayıp özellikler diyosun orda var. cookie ya işte bildiğin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hmm birazdan denerim, olursa süper işte ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kesin olur. mesela ben firefox kullanıyorum hep. ama internet explorerdan o dediklerimi siliyorum oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 premium u olan bi arkadaştan şifre istenilir.. o girerken girmeyeceksiniz tabii.. cillop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yalnız var ya, bigün rapid de beleş indirenler için kota koyacak. hani oluyo ya ülkenize ayrılan tüm slotlar dolmuştur sonra bidaha gel diye. o gün üzülecez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: Eternalus, 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:51 tarihinde demis ki: yalnız var ya, bigün rapid de beleş indirenler için kota koyacak. hani oluyo ya ülkenize ayrılan tüm slotlar dolmuştur sonra bidaha gel diye. o gün üzülecez :D İster misin bide Rapidshare Toolbar'ı indirin kotayı geçin desinler(bkz. megaupload) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tarayıcınızın gizlilik ayarlarından çerez(cookie) gelişmiş ayarlarına gelin. ordan rapidshare.de ve rapidshare.com adreslerini engelleyin. bir daha cookie bırakamaz. böylelikle dinamik ip'niz varsa modeme reset atışınızla iş çözümlenmiş olur =) her seferinde silmekle de uğraşmamış olursunuz =) yalnız free çektiğiniz için yine aynı anda 1den fazla download yapamıyorsunuz(bilmeyen vardır belki diye) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:59 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar