Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ya şimdi hatırladım, ilkokulda lastik diye bir şey vardı, neydi lan o öyle, tenefüslerde kızlar oynardı, böyle bildiğimiz don lastiğinin uzunundan büyük bir halka yaparlardı ve bu halka iki kişi tarafından gerilerek sabitlenirdi. Sonra üçüncü şahıs da bu halkanın üzerinden zıplardı bir şeyler yapardı. Şimdi her şeyden önce bu oyunun ne kadar amaçsız olduğuna dikkatinizi çekmek istiyorum. Bi defa niye don lastiğinin uzunundan büyük bir halka yaparsın, ben onu anlamadım. Ha halkayı yaptın, niye içine girersin, onu da anlamadım. Ha madem içine girdin, niye üçüncü bir şahıs bu halkanın üzerinden zıplar, onu heeç anlamadım. Aslında lastik, son derece komplike bir oyun, bir sürü kuralı falan var, ama tabi küçükken biz bunları pek irdelemedik, bir oturup izleyip öğrenmedik lastik nedir nasıl oynanır diye. Kızlar oynardı çünkü. Onun yerine biz tren oynardık. Önde en hızlı koşan lokomotif olurdu, en öndekinin iyi koşması şarttı. Bir de en arkada kazağı sürekli uzadığı için annesinden dayak yemiş "ben arkada olacam! annem kızıyo!" bireyi vardır. Ortalardakiler de vagon. Bu oyunun amacı da pek yoktu, ama en iyi hatırladığım şey, kazakların uzayıp dizlerimize kadar inmesiydi. Sonra tren oynarken karşı sınıfların trenlerine tükürmek vardı tabi bunu pek sevmiyordum ben. Bir de boyuna dolanan kordonlarla karşı trenlere vurmaca da vardı, bu daha eylenceliydi en azından. Trenler lastiklerin doğal düşmanıydı. Tren oynarken kızların lastiklerinin üzerinden geçer tutup uzatır ve sonuçta ya lastik kopardı ya da birisi bırakınca çaat diye birisine yapışırdı o lastik. Kızlar "EAAAAAAAİİİİ" diye bağırır ve lastik çarpmasın diye kaçmaya çalışırlardı, tabi kaçamıyorsun, girmicektin o lastiğin içine. Çok öküzdük ya biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ahh benim yaşımda kızlar oynasa şimdi eteklerle falan ne izlerim adfnpdpsngpadng yok ya o zaman çocuk olduğundan anlamıyosun ne kadar güzel birşey olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 chemical ergenliği geçti hayatı sorgulama dönemine girdi 18 e kadar. sonra biraz emo olcak sonra da adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 19 doldu benim aslında 20 oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 öeh inanmam. 20 yaşındaki adam lastiği niye geriyo kızlarda atlıyo diye topic mi açar lan. başka şeylerle ilgilen .of pardon dagıldı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sanki diğer çocuk oyunları çok mu mantıklı? salıncak desen sallan dur. kaydırak desen sürekli loop. çık kay çık kay. allaa allaaa bozmayın lan asabımı. abov az daha kassam ayar vercem uuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ahh önümde kızlar bi ip atlasa (benim yaş grubu tabi) afnoadng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 senin neden arbalet yaptığını anlamayacak bir sürü insan da mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben çok atlardım. ip atlayamayana dönüp bakmazlardı bile o zaman kızlar sınıfta. atlardım ip ben, sonra birileri de sürekli atlanana ipi çekip bi taşla iki kuş vururdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 böle üstsüz g-stringli hatunlar cibil cibil lastik oynicak ip falan atlicak, beyle kocaman bahçe.. tinto brass'a mail atsam bu sahneyi görmek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 fistan kızlar bana niye bakmıyor diye topic açsam rahatlıyacak mısınız illa foruma testesteron mu doldurayım, napayım, lastik mi oynuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 son 1 ayki topcilerin % 75 i lüzumsuz desem doğru demiş olurum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Lüzumlu topic nedir ya bana anlatsın birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 masaya niye masa deriz diye açılan topic lüzumludur o kategori dışındakiler azda olsa lüzumludur.senin topicte onun gibi şimdi.yok bu niye böle yapılır nesi eğlenceli filan hesabı bişi bu. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 22:27 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 O degil de ben ilkokuldayken kizlara yakin olmak icin ip atlardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 simit vardı simit tekme tokat dalardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 simit tabi, 4 ciğerli antilop ruhlu bi kardeşimiz vardı 2 kat gezerdi simit diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 şimdi onu hulahop mu ne yapmışlar kırk yıllık simitin kaderi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben napardım ben bişe yapmazdım ya ben napardım lan ilkokulda. tebeşir tozlu su ana maddem üzere olmak üzere karışımlar hazırlayarak ilaç üretmeye çalıştığım çok olmuştu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hulahop ne be ibne gibi oysaki simit süperdir bağırması bile güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bi de bööle bişi var.. lastk değil de ip atlama olayı.. tabi bu da var... eğlenmek güzel şey ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 of of simit fenadır. bi de orta okul gençliğinin kızlara daha yakın olabilmek adına voleybolculuk yetenekleri gelişir fazlasıyla.amerikalı doğsam kesin amerikan futbolu oynardım diyorum hep kendime lisede falan. yanlış yerde doğmuşuz be ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 simitte hızını alamayıp arkadasın agzını burnunu kanatan bi arkadasımız vardı haha ne günlerdi bi de şişe çevirmece vardı cesaret mi doğruluk mu diye az yiyişmedik sadfiasdjdjdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Lastik Cem Yilmazın espirilerinede girmiştir. Fişler vardırya okumayı ögrenmek için Emel ılık süt iç , Ali ata bak> Ayşe ip atlada götünü görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar