Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 eğer manga upload edebilirseniz olur. özelden ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben upload etmeye calısıyorum ama baglantı sorunları vs engel oluyor hellsing ve bircok mangaya burdan ulaşabilirsiniz sonrada upload edersiniz ben tenjoi tengeleri koymaya calısıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Vurguluyorum yukarıdaki Jack Vance kitaplarını. Şiddetle ve üst üste ısrarlarla, okuyun. Jack Vance kesinlikle rastladığım en iyi biçeme ve konulara sahip yazar. Okuduğunuzda sıradan gelebilir ama kitaplarının 50lerde çıktığını unutmayın. Sonra herkes ondan esinlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bir hesap daha açtım: kullanıcı adı: paticik şifre : paticik gerge.myftp.org Kullanıcı sınırını umursamadan girebiliyor. Aynı anda 25 kişi kullanabilir ama dl yapamıyor - ne var, ne yok görebilirsiniz sadece. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 17:05 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kendi yazdığım şeyleri de koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 son bir upgrade'da - söz bu son :) paticik hesabı ile daima girebilirsiniz - şu anda. bilgisayarım açık oldğu sürece girebilirsiniz ama kendi hesaplarınızı geceleri açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Wallahi daha içeriği filan görmedim ama eminim ki gayet iyidir.Ayrıca karşıdan hiçbirşey ummadan böyle güzel bir hareket de bulunduğun için teşekkürler GERGE.Benim de ağzım sulandı walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Serverdeki dosyalarım listesini nasıl alırım - ComicRack sadece pdf,cbr,cbr,rar,zip dosyalarını databaseine alıp açabiliyor. Bende hergün yeni şeyler ekliyorum. yukarıdaki liste yüzlerce kitapla eskidi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Abi herkes şu anda abanıyor mu yahu ? 1,96kb/ps ile indiriyorum. Yuh ulan abanıyorsanız. Ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 @Gerge İstersen 1-81 arası Hellsinglerim var onlari upload edeyim tabi nasil ediliyor bilmiyorum bir de elimde Marvel Zombies var dün indirdim isterseniz paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 helsingi buldum zaten. Zombies serverda var. Serverde bir slot açık unutmuşum dev, oradan girmişsin sende. torrent vardı. Şimdi torrenti kapayıp 5 slotu da açtım. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 21:26 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Hahah sağol. Şimdi düzeldi gerçekten. Sandman'in ilk 10 sayısı var bende ama türkçe. Daha iyi dediler orjinali için. Shakespare ingilizcesiyle konuşuyormuş Dream falan. Meraklandım. Tamamını çekiyorum. O bitince de Preacher'ı çekeceğim herhalde. edik: bende spider-man'in gelmiş geçmiş tüm çizgiromanları var. hayvansal bir koleksiyon. eksikleri upload edebilirim. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 21:57 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yok, Shakespeare bile Shakespeare ingilizcesi ile konuşmuyor Sandman'de. Favori sayılarım şunlar Sandman'da(ana öyküden bağımsız oldukları için hemen indirip okuyabilirsin bunları): #40 : Convergence - The Parliament of Rooks Açık ara en güzel öykü bu Neil Gaiman'ın yazdığı herşey içinde. Hemen indir ve bunu oku - öyküye her hangi bir spoil vermiyor. #29 : Distant Mirrors - Thermidor Fransız devrimi var bunda. #18 : A Dream of a Thousand Cats Felsefi yanı mükemmel, dikkatle okunmalı. #19 : A Midsummer Night's Dream World Fantasy Award'ı alan ünlü sayı. Shakespeare bunda. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:14 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bunları güzel güzel hızlı bi ftp'ye atsaydık aslında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 O nasıl olabilir ki. Ben dvd'lere doldurup 50 GB upload ederim ben diyen birine yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ayna gibi olduk birbirimizi bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 valla bi heves atildim dc den cikan lobo vardir diye zira ben hicbi yerde bulamiyorum lakin yokmus yıkıldım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 lobo için şu işini görür mü? http://freecomicbooks.blogspot.com/search/label/Lobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bu gece açmayacağım. yarın gündüz+gece açık durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 of of büyüksün fenris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gerge soal valla, babylon un tamamını, 2 eksi kjk rowling kitaıbmı ve anne rice ın bir kısmını çektim (aslında tamamını çekmeye calısınca 50 dakka dedi, dragonlance e filanda 2 saat dedi aslında leech yapmayın dememiş olsan beklicektim ama napalım) bu kadar aradıgım e-bookları bulmamı sagladıgın için saol gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yeni index: http://sharebee.com/30bb4449 Şu anda 14.537 dosya var: 3580 çizgi roman 9014 roman 102 yemek kitabı 1131 bilimsel kitap 684 şiir 22 manga 4 tane ebook programı Yakında: 709 batı felsefesi kitabı 168 ekonomi kitabı 413 vertigo çizgiromanı(hepsi tamamlanmış seriler) 104 tane heavy metal sayısı(çizgi roman dergisi) [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:09 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gerge sana tapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 şu an giremiyorum. çıkın ulen serverdan :D [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:53 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar