Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTP Server'im - 10000 kadar kitap var.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Evet, uzun uğraşlarım sonunda ftp serverimi açıyorum. Server bir gece açık, bir gece kapalı duracak. 5 kullanıcı sınırı olduğundan eğer sadece hemen okuyacağınız şeyleri indirip çıkacaksınız, leech yapmaya kalkarsanız hesabınız silinecek(servere giren herkes, herkes tarafından görünebilecek)

Server port 21'de

Özelden ulaşacaksınız bana eğer hesap istiyorsanız.

Server'de ki kitapların listesi : http://sharebee.com/ab77fe90

Not : Romanlar şu anda kapalı - bir kaç gün sonra açacağım onları. Tüm çizgiromanlar açık.

Not : Bulamadığınız şeyler için istek alabilirim, serverdaki kitapların türüden olduğu sürece elbette.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 16:19 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ComicDC ComicsVertigoMoonshadow

LibraryFictionSeriesForgotten RealmsNetheril Trilogy

LibraryFictionSeriesPlanescapeTroy Dennings - Pages of Pain.doc

bu üçünü şiddetle tavsiye ediyorum. Akşam indirirsiniz. 9 gibi açarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İlk kez ftp ile uğraştığımdan hala sorunlar yaşanıp duruyor serverde. u anda açık ve bu sorunları düzeltene kadar gece,gündüz açık tutacağım ve yardımınızı isteyeceğim. Kendi bilgisayarımdan, kendi serverime giremiyorum - bu nedenle girmeye çalışıp ne olduğunu söyler misiniz lütfen?

edit: Dev girdi imdi ama onunla aynı ayarlara sahip olmasına rağmen Larva girememişti. Neden olabilir bu?

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 11:16 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hellsing'in seedleri aşırı yavaş çıktı - 5kb'nin üstini ender görüyorum - 6 saat kaldı diyoe şu an. bu gece olur yani, olmayabilir de - biraz önce seeder gitti.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 16:07 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ComicEnki BilalNikopol Trilogy TPB (c)

ComicOthersDave McKean's Cages (bu çok büyük ama resume desteği var)

ComicDC ComicsSupermanKingdom Come and The KingdomKingdom Come

MangaNaoki YamamotoDance Till Tomorrow

LibraryFictionWritersJack VanceJack Vance - The Dying Earth.pdf

LibraryFictionWritersJack VanceJack Vance - Elder Isles 1 - Lyonesse.pdf

LibraryNon-FictionScienceTheologyRichard.Dawkins - The God Delusion.pdf

LibraryNon-FictionScienceTheologyWho Knows, A Study of Religious Consciousness - Smullyan.pdf

LibraryFictionWritersJean RabeJean Rabe - The Harpers 03 - Red Magic.pdf

eğer ne okuyacağınızı bilmiyorsanız bunları indirin. Konuları için wikipedia diyorum. ve roota kopyalarını koyuyorum - her hafta böyle farklı bir selection yapacağım.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 16:24 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...