Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksitle kombine satışı

Awake

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray'da, 2007-2008 sezonu için Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve UEFA Kupası maçlarını kapsayan sezonluk kombine bilet satışlarına Çarşamba günü başlanacak..

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Ali Sami Yen Stadı VIP Salonu'nda yapılacak satışların, loca, numaralı üst, Galatasaray özel, kapalı üst ve eski açık tribünleri kapsadığı bildirildi.

Kombine satışlarında, loca hariç tüm koltuk tiplerinde 1 peşin 3 taksit olmak üzere toplam 4 eşit taksitte ödeme kolaylığı sağlandığı, çeşitli bankaların görevlilerinin de POS cihazlarıyla satış yerinde görev yapacakları kaydedildi.

Satışlarda, geçen sezon Ali Sami Yen Stadı'ndaki loca ve numaralı üst tribün koltuk sahiplerine 21 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'ye kadar satış önceliği tanınacağı, genel seçimler dolayısıyla 22 Temmuz Pazar günü satışlara ara verileceği ifade edildi.

İmkanı olanlar için güzel haber :) Bu sene taraftarın desteğini (maddi olarak) arkalarına almaları lazım yoksa bir Ribery olayını daha kaldıramaz gibi geliyor. (FIFA cezaları yüzünden)

En azından bir Lincoln,Linderoth forması şart Galatasaray taraftarına:) Ufak hatırlatma konuyu yanlış yerlere çekeni dospalar kovalasın:P
Sosyal ağlarda paylaş

Digitürk 500 milyonken o köhne stada ,1.5 milyar veremiyeceğim (%100 zam yapan yönetimdeki kişikeri benim maaşımada %100 zam yapmaya cağırıyorun lütfen :) , hemde 5 maç cezalı olduğumuz bir sezonda.
5 maç uefa desek...

17+5+(gereksiz türkiye kupası kura çıkarsa falan 2 maç denebilir )= 24-5 maç ceza=19
maç başı 80 ytl civarı eder....

e zaten kapalı 100 ytl üstüne gitmeyeceğim maçların parasını vermiyorum.
onuda kaba taslak hesaplayalım.
12 lig maçının 8 ine gidebilsek 5 uefanın 4üne
12 maç eder
1500/12 = 125YTL maç başı
yani aslen ben maç başı 125ytl ödersem ve 12 maça gidersem ancak aynı parayı ödüyorum...

Uzun oldu birazcık ama yeni stada geçtiklerinde ok denecek bir zammı içeri girmek dert tuvalete gitmek dert olan bir stadda söylemelerine dayanamadım.

(Bu açıklama ile değil daha önce klubü arayarak fiyatları öğrenmiştim. Ciddi olarak kapalı üst ortaadan yerimi alıcaktım efendi gibi zam yapsalar :( )
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyatları bulamadım, ama şöyle bir güzellik yapmış yöneticiler.Kombine alanlar;

1
Bu sezon kombine kart alacak olanlar, yakında yapımına başlanacak Seyrantepe'deki yeni stadımızda yerlerini şimdiden ayırtarak kombine kart satışında önceliğe sahip olacaklar.

2
Kombine Kart sahiplerini bir de sürpriz bekliyor. Adidas'ın özel olarak tasarladığı yeni Kırmızı Galatasaray Formasına herkesten önce sahip olacaklar ve "Kıpkırmızı" Ali Sami Yen tribünlerinin oluşmasında rol alacaklar.

3
Kombine Kart sahipleri, Türkiyenin en beğenilen ve en çok satan spor dergisi olan, Galatasaraylıların sesi Galatasaray Dergisi'ne de 1 yıllık ücretsiz abone olacaklar...

Fenerbahçenin fiyatları pek güzel :)
[spo]MARATON ALT TRİBÜNÜ
B - F BLOK 1-11 Sıra 3.425 YTL

12-23 Sıra 2,940 YTL

C - E BLOK 1-11 Sıra 4,175 YTL

12-23 Sıra 3,210 YTL

D BLOK 1-11 Sıra 5,400 YTL

12-23 Sıra 4,175 YTL
FENERIUM ALT TRİBÜNÜ
A BLOK 1-15 Sıra 2,400 YTL

16-27 Sıra 1,875 YTL

B BLOK 1-15 Sıra 3,425 YTL

16-27 Sıra 2,940 YTL

C BLOK 1-15 Sıra 4,175 YTL

16-27 Sıra 3,210 YTL

D BLOK 10-19 Sıra 5,400 YTL

20-27 Sıra 4,175 YTL
MARATON ÜST TRİBÜNÜ
B - H BLOK 1-20 Sıra 740 YTL

21-28 Sıra 610 YTL

C-G BLOK 1-20 Sıra 1,220 YTL

21-28 Sıra 850 YTL

D-E-F BLOK 1-20 Sıra 1,330 YTL

21-28 Sıra 900 YTL
FENERİUM ÜST TRİBÜNÜ
C - G BLOK 1-20 Sıra 1,220 YTL

21-29 Sıra 850 YTL

D - F BLOK 1-20 Sıra 1,330 YTL

21-29 Sıra 900 YTL
TELSİM TRİBÜNÜ 500 YTL[/spo]

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 14:28 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kombine kart olayında en güzelini Trabzonspor veriyor :)

Trabzonspor kombineleri araba hediyeli!
Trabzonspor'un 2007-2008 sezonunda yapacağı Turkcell Süper Ligi, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçlarında geçerli olacak kombine kartlar satışa sunuldu. Bordo-mavili takım, kombine bilet alanlar arasında yapılacak çekilişle 2 adet otomobil verecek.

[spo]Kombine biletler, VIP-1 tribünü 2 bin YTL, VIP-2 tribünü bin YTL, kapalı numaralı tribün 500 YTL, maraton özel tribün 300 YTL, maraton tribün 200 YTL, kale arkası tribün 100 YTL, 6 kişilik loca (üst) 500 YTL (kişi başı), 8 kişilik loca (alt) bin YTL'den (kişi başı) olmak üzere Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesislerinde satışa çıkartıldı.

Söz konusu bedellerde aidat borcu bulunmayan kulüp üyelerine yüzde 20 indirim uygulanacak. Kombine kart satışlarında üye olmayan taraftara peşin ödemelerdeki indirim oranı ise yüzde 10 olarak belirlendi.

İsteyen kombine kart sahipleri ödemelerini kredi kartına 5 taksit yaptırmak suretiyle de gerçekleştirebilecekler. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyatları Şükrü Saraçoğluyla kıyaslamayın. GS zaten stadında izleyici sıkıntısı çekiyorken bu fiyatlara kombine satmaya çalışması bana hayal gibi geldi. Fenerbahçede fiyatlar gerçekten yüksek fakat kadıköy bölgesinde oturup maddi durumu iyi olan ve kombine alan çok insan var.

Szasstam'ın hesabında ortaya çıktığı gibi bir mantıksızlık sözkonusu. Tabi para kiminse istediği gibi harcamakta özgür ama bana doğru bi politika gibi gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray resmi sitesinde birşey yok ama şunları buldum, doğru mudur bilemiyorum.

[spo] PEŞİN VADELİ
Numaralı grup 1 --3.800,00 4.000,00YTL
Numaralı grup 2 --2.375,00 2.500,00YTL

Kapalı A 1.520,00 1.600,00YTL
Kapalı B 1.330,00 1.400,00YTL

Eski açık 760,00 800,00YTL
Eski açık öğrenci 475,00 500,00YTL
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

GECEN SENE PASALAR GIBI VERDIK 275 IMIZI ALDIK ESKI ACIK kombinemizi simdiki rezalete bakin

ogrenci 475 eski acik..

Yani bunlar bence seyrantepenin parasini da bizden cikarmaya calisiyor.

Arkadaslar gecen sene bizim sampiyonlar ligi maclari nerdeydi?

Olimpiyat stadinda. Gene aynisi olacak.

Ben 1 defa gitmeye calistim 5 saat yol yaptim ve stada 300 metre kala geri donmek zorunda kaldim.

Bir daha o rezaleti cekemem onun icinde fazladan para veremem.

Hele ki 5 mac ceza var..

Kombinen rahatligi hic birseyde yok fakat param ile rezil olacagima vermem. Gidecegim macin biletini alirim onceden

Ne bu ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...