Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 votka nane likörü de olur aslen [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:25 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 rakı da güzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Tşkler arklar hepınızın soyledıklerını dıkkate alıcam.Hele son 3 yorumu zaten uygulamaktaydım.Demekki doru yoldaymısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 üzüldüm ama bunlar senin için deneyim ileride hakikaten güleceksin bunlara ve su an önündeki ilişkiye daha hazırsın napacagını bileceksin ve daha mutlu olacaksın inan bana. kendine güven ve bunu sonraki ilişkin için söylüyorum karsındaki kişiye her an ondan ayrılabilecekmişsin hissini ver o zaman köpek oluyolar köpekk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: Yoo sizler gerçeksiniz yalan olan içinde yaşamakta olduğunuz yer,amaçlarınız,hayalleriniz...Gerçek olan sadece sizsiniz.Çünkü siz varlığınızın bilincinde olup bağımsız düşünebiliyorsunuz.Dünya Wow,Uo türünden bir oyun ama burda tekrar doğabilme şansın yok o kadar..Genede sizler gerçeksiniz. Şu yazından sonra asosyalliğini kıza bağlamamak lazım. En güzeli bir aktivite edin. Bir spora başla birde köpek al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 viski+revolver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 la surda ıkı rekat cognitive behaviour therapy pratıgı yapıyorum, ıckı dıyonuz, votka dıyonuz. cocugu dıbe gomeceenız sora kımse cıkaramayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 İlerde ''resmen malmışım lan'' diyecen. Sen platonik takılmışsın bir kere. Kafanda onunla güzel olan herşeyi yaşamışsın ki. Zaten sen 3 yılını onunla geçirmişsin. Bu saatten sonra o kız senin kız arkdaşın olursa onda umduğunu bulamazsın. Resmen hayal kırıklığı olur senin için. Pişman olursun. Ama sen yinede sevmeye devam edeceksin. Kimseyi dinlemeyeceksin. Ne zamana kadar? Başka bir kıza aşık oluncaya kadar. Arma demişti ama sallamamıştım dersin. Muhtemelen okuyunca şu an sallamayacan. Ama ilerde sen topic açarsan çok mutluyum tiyeheeyt diye o zaman bu yazıyı oraya c/p ederim söyleyim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 votka iyidir açılırsın açıldıkça güzelleşirsin insanlar da güzelleşir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 slm. Kişisel'den geçiyordum bu konuya da uğrayayım dedim. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bi çay içseydin abi, yeni demledik daha.. gel hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 1 ay boyunca iç kus nefretini sokaklara sonra bi kız çıkar seni adam eder sen bile şaşarsın ne olduğuna geçmişte yaptık gelecekte yapmıyalım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar