Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım acıyor...

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

üzüldüm ama bunlar senin için deneyim ileride hakikaten güleceksin bunlara ve su an önündeki ilişkiye daha hazırsın napacagını bileceksin ve daha mutlu olacaksın inan bana. kendine güven ve bunu sonraki ilişkin için söylüyorum karsındaki kişiye her an ondan ayrılabilecekmişsin hissini ver o zaman köpek oluyolar köpekk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yoo sizler gerçeksiniz yalan olan içinde yaşamakta olduğunuz yer,amaçlarınız,hayalleriniz...Gerçek olan sadece sizsiniz.Çünkü siz varlığınızın bilincinde olup bağımsız düşünebiliyorsunuz.Dünya Wow,Uo türünden bir oyun ama burda tekrar doğabilme şansın yok o kadar..Genede sizler gerçeksiniz.

Şu yazından sonra asosyalliğini kıza bağlamamak lazım. En güzeli bir aktivite edin. Bir spora başla birde köpek al.
Sosyal ağlarda paylaş

İlerde ''resmen malmışım lan'' diyecen. Sen platonik takılmışsın bir kere. Kafanda onunla güzel olan herşeyi yaşamışsın ki. Zaten sen 3 yılını onunla geçirmişsin. Bu saatten sonra o kız senin kız arkdaşın olursa onda umduğunu bulamazsın. Resmen hayal kırıklığı olur senin için. Pişman olursun. Ama sen yinede sevmeye devam edeceksin. Kimseyi dinlemeyeceksin. Ne zamana kadar? Başka bir kıza aşık oluncaya kadar. Arma demişti ama sallamamıştım dersin. Muhtemelen okuyunca şu an sallamayacan. Ama ilerde sen topic açarsan çok mutluyum tiyeheeyt diye o zaman bu yazıyı oraya c/p ederim söyleyim :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...