Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım acıyor...

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

okumaya basladım dedim acaba eski sevgilisini mi unutamamıs arkadas diye sevgilin bile deilmiş yahu. obsession un hiç gereği yok, biraz online oyuna falan takıl, iç dağıt, sev sevil:P sana değer vermemiş birini düşünmeye değer mi ki? ayrıca black in dediği gibi 5 yıla gerek yok, 1 sene sonra güleceksin, hatta gülünmüşü var burda buyur:D

http://forum.paticik.com/konu.php?id=41520

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:28 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

okb sini bilmem de (beni tanıdılar siz kaçın kendinizi kurtarın) konu ile alakalı olarak bb diyebilirim..

bb.. bullshit bingo! her bu tür konu açıldığında söyleyebilirim! uzaklaştırılana veya yörünge dışına tamamen atılana kadar da devam edebilirim!

evet. BULLSHIT BINGO!

gençlik hezeyanı sadece. geliyor geçiyor.. hiiiiç önemli değil.

benzeri şekilde
-salla o zaman git yeni bi kız bul kendine
+ama ben onu seviyorum..
-lan tanımazsın etmezsin kızı.. gidip konuşmamışsın.. neyini seviyon allasen.. anca dış görünüşünü işte.. sevme, aşk falan değil bu.. git başka bi kız bul
-muahahha nesi ağır lam.. bi git! muahah
+ama hiçtebile..
-muahah. pardon bişi diyordun
+terapiye falan mı gitsem ne..
-yahu bi git!
+terapiye mi?
-yok.. cehennemin dibine

hah bu ve benzeri durumların hepsinde neye ihtiyacınız var biliyor musunuz.. KIÇINIZA SAĞLAM BİR TEKME ATILMASINA!

lam herkes depresif, herkes ağlıyor.. daha yaş kaç lan? ne gördünüz ki? hiçbir şey! ben bile bi bok görmedim henüz.

Her neyse baba[Samanosuke], kaldır kıçını ve hayata dört elle sarıl yahu.. daha ne kızlar gelecek! nası afetler gelecek ki bu kızı donunda sallar.. nası zehir, çirkef kızlar çıkacak ki seni yerin dibine değil magmaya yollacayak.. nası süper kızlar göreceksin ki yanında bi mal olduğu için iç çekmekle yetineceksin sadece (crush dediğimiz bu işte)

her neyse bu mesaj büyük ihtimalle bol bol kullanıcılar tarafından şikayet edilip silinecek ama "canım acıyor" falan boş işler be canım Samanosuke'm benim.. bak valla hayat çok zor, ayar vermek için de demiyorum bütün bunları. kesinlikle ayar değil. yanlış olmasın hiç. ama SERT olmak lazım.. bu kız olmuyorsa unutacaksın, geçeceksin.. rezil mi oldun.. salla! takma.. kilo falan vermişsin işte. kâr say devam et yoluna. kız mı yok yahu? kırana mı girdi hatunlar? piyasadan mı topluyorlar kızları üretim hatası var diye!

"ama onun yeri ayrı"
ya baba hepsinin yeri ayrı olacak..

önemli olan pes etmemek. bu dediğim sadece karı, kız veya açılamıyorum, platoniğim meselesi de değil. her koşulda pes etmemek!

yenilsen bile yenildiğini bileceksin ve ders alıcaksın! ok.. ama yenildiğini asla kabul etmeyeceksin ve yeniden savaşacaksın..

canınız yanmayacak öyle kolay kolay!

bruce lee abim gibin ağzının yanından akan kanı silip, şöyle bi bakıp dalıcan yine!

toparla kendini başka birini bul. git bu olayın intikamını başkasından al istersen.

Sert olun, sağlam durun ve daima savaşın. kolay yıkılmayın öyle
Sosyal ağlarda paylaş

ee tamam hobiye kendini veremez mi insan alla alla, hayatını adasın demiyorum zaten, ona da versin buna da versin

not:kendini vermek uğrasmak olarak alınmıstır bu cümleyi sarfederken sdfsdfsd

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:48 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:49 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo sizler gerçeksiniz yalan olan içinde yaşamakta olduğunuz yer,amaçlarınız,hayalleriniz...Gerçek olan sadece sizsiniz.Çünkü siz varlığınızın bilincinde olup bağımsız düşünebiliyorsunuz.Dünya Wow,Uo türünden bir oyun ama burda tekrar doğabilme şansın yok o kadar..Genede sizler gerçeksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini onun yerine koy.Sen ne yapardın.Sen onu,kendinde unutulmaz yapmışın.ama kendini onda unutulmaz yapamamışın

Şiiri yazan sensin,şarkıyı,besteyi,türküyü onun için herşeyi yapan sensin.Onu alışkanlık haline getiren sensin.Kızın sana birşey yapma fırsatı kalmamış ki?
Ben anlattıklarına göre yorum yapıyorum.3 sene tam ne oldu ne bitti bilemem tabiki.

Genelleme yapmiyim ama kız milleti kovalanmayı bi yere kadar sevio.Sen hep kovalamışın.Kendini hiç çekmemişin.Kız sıkılmıştır.Bende olsam bende sıkılırım.
Hani derimki inceldiği yerden kopsun noluyoruz derim.Bi kızla şarkılar,şiirler bilmemneler 1 ay beraber olsam dayanamam.Senin yine uzun sürmüş.
Bütün kontrolu kıza vermişin.

Başka kızlarla beraber olmadan etkisinden kurtulamazsn bence.

Çok aşık olabilirsin.Çok sevebilirsin ama bunu kontrol etmek lzm.Hayatındaki bütün gelişmeleri olayları ona adarsan intihara kadar yolu var.

Ben fikrimde budur :)
Sosyal ağlarda paylaş

3 kere yazdım silindi.
1-Çok duygusalsın, kendine zarar.
2-Bu kadar zaman yaptıklarından sonra seni küçük düşüren bir insanla nasıl sağlıklı bir ilişki düşünürsün ?
3-Bir kız sende birşeyler bulursa, onun için ingilizce birşeyler yazmana, 25 kilo vermene gerek kalmaz.Bir bakışın yeter.Sen sürekli kendinden ver ver nereye kadar götürüceksin ?
4-Kendin için yaşamayı yakında öğrenirsin.Kendini başka bir insanın eline böyle teslim etme.O isterse varsın istemezse yoksun.İsterse mutlusun istemezse bu haldesin.Sen kendin olarak ayakta durmayı ögren.Bu bana pas vermedi.Bu bana neden selam vermedi, şu eleman neden bana böyle baktı vs vs. Kendin için yaşa.Bir arkadaşımız sert ol demiş.Sen bu ilişkiyi atlattıgın zaman sende böyle olacaksın.Yanlışını eminim göreceksin.
5-Ne kadar konuşursak konuşalım sen bildiğini okuyacaksın.Bende yaşadım.Ama bunlar bir kenarda kalsın.Ne zaman ki son darbeyi yedin dibe vurdun artık yapıcak birşey kalmadı ve kafaya dank etti.O zaman anlayacaksın.Umarım çok geç olmaz.

Son olarak bende ilk aşkımdan 20 gün önce ayrıldım.Seni anlayabiliyorum.Bu arada dolu dolu ve biraz daha uzun yazmıştım ama 3 kere silindi mousedeki bir aksaklık yüzünden.Aklımdakileri maddeledim.Bunu atlattığında çok daha güçlü bir insan olacaksın.Umarım yakında atlatırsın.Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgi bu şekilde takıntı boyutuna geldiğinde unut, unutabilirsin demek inandırıcı gelmiyor.
senelerce balık olmayan yere olta atmışsın, kendin söylüyorsun.
çok benzemese de benim de karşılık alamadan bağlandığım, sevdiğim bayanlar olmuştu. noldu? neden oldu? gençtim, güzeldim... :P açılabildiğimi sanıyordum. ben seviyorum, sen de beni sevebilirsin deyince he diyecek olacak sanıyordum.

yok kardeşim, böyle bir şey yok dünyada. ilişki arıyorsan eğer, öncelikle ilişki denilen şeyin iki ya da daha çok kişi arasında yaşanan bir kavram, olgu olduğunu bilmen gerekiyor. sen tek taraflı yaşıyorsan o ilişkini, sadece kafanda türettiğin bir simgeye, şekle büründürmek istediğin bir duyguya hisse kapılmış gidiyorsun demektir.

felsefe yapıyorsun, gerçeklik nedir bunu tartışıyorsun. özeleştirini de yapıyorsun, ama unutamadığını söylüyorsun.
unutamadığın felan yok, unutmak istesen unutursun.

örnek veriyorum sen şimdi 3 sene bi deney üzerinde çalışsan, 3 senenin sonunda deney bitse ama istediğin sonuçların tam tersi bi sonuç aldığını görsen naparsın?

istersen aynı deneyi farklı bir şekilde tekrarlayabilirsin, istersen farklı bir deneye geçebilirsin... sen bilirsin. yeter ki aman da çok sevmiştim de yazık oldu yıllarıma da, aşağıladıydı da bilmemneydi... bırak bunları. kuş gagası kadar özgüven yeter. başka bir kız çıkar daha güzel, daha akıllı ona kapılırsın... bakarsın kızın biri çıkar içindeki dehayı, yakışıklıyı görür, sana gelir... bırakacan yani... asosyal oldum diye de suçlama kendini. asosyal olsan buraya gelip konunu açacak cesaretin olmazdı, çekinirdin insanlarla konuşmaya.

bir de dedelerden heyden ordan burdan bi laf "en kötü düşmanlarınız dostlarınızdır" dikkat et yani.

O_o
Sosyal ağlarda paylaş

sunu soyleyebılırım kı kasma, eger bu devreye gelmışsen onu unutamayacaksın hıc bır sekılde. yok kendını hayata ver, kızlara ver, oyunlara ver yaramayacak. her ona benzeyen bırını gordugunde ya da adını duydugunda hoop hersey basa gelıcek, hatta senı uzen her hangı bırsey olursa bu bıle sana onu hatırlatıcak cunku bılıncın uzuntuyu onunla bagdastırmıs bı halde olucak. hayalıne ulasma umıdı, ulasamayınca haline uzuntu, uzulunce hayata ısyan, ona karsı nefret(belkı tum kızlara nefret) ve sonunda durumu kabullenme hallerınde dolanıp duracaksın. dolanıp duracaksın ta kı benlıgın bu hallerden bırınde karar kılıp hayatını o halde surdurene kadar.

sana tavsıyem durumunu kabullenmen, bu dıger hal-ı ruhıyetten daha ıyıdır senın ıcın, soyle kı "onu sevmıyorum, unuttum, ya da nefret edıyorum" degıl "hayatımın bı bolumunde boyle bı kızı sevdım, hak ettı veya etmedı, ben onu sevdım ama boyle sonuclandı napalım" seklınde. yanı yaran varsa onu koparmaya ya da kasımaya calısma, bu yara benım dıyıp onu tası. bu kabullenme halınde bulunman sana onu dedıgım gıbı unutturmayacak, fakat dıger hallerdekı gıbı bır acı da vermeyecek. zaten ask acısı dedıgımız sey, kısının kabullenme dısında bılıncsızce bulundugu bu ruh hallerının sonucudur. hayatının bu donemını saglıklı bır halde atlatırsan kendını daha guclu bulacaksın, o yuzden, bıraz delıkanlı ol lan!! :D

not: evet psıkolojı okuyorum. psıkanalızden, word ve excel'den de anlarım

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:07 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...