Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Geçmedi bir türlü...Hayatım boyunca sadece bir kızı sevdim.Bana duygusuz tabiri yapanlar, onun için günler süren ağlamaları duymadı bile.Onun için neler yapmadım ki?Ona aşık olduğum andan itibaren kendimi kaybettim.Öss'ye hazırlandığım dönemde dersaneye bile asıp onun msn'e girmesini bekledim saatlerce.Bunu günlerce uyguladım.Onun için şiirler yazdım,o şiirlere kasıp içine ona olan sevgimi o şiirlerin içinde şifrelerle belirttim.Onun için ingilizce kasıp,ingilizce şarkı sözü bile yazıp, müziğini yaptım...Bunları marifet diye anlatmıyorum.Ona için yaptıklarım bende tatlı bir anı olarak kalamıyor.Acı bir düş gibi geliyor bana..3 sene boyunca kimsenin sözüne uymadım.Tüm herkes çok şişmansın obez olucaksın dedi.Farketmedim bile.Bir gün onun bana söylediği tek bir sözle(alay etmesi daha doğrusu)3 ayda 25 kilo verdim.Sabahın 5lerinde kalkıp onun adını söyleye söyleye koştum.Onun istediği ne varsa yaptım.Artık bu işin sonu geldi,açılma vakti geldi dedim.Ama beni iki kez bir arkadaşlarına ,birde kendime karşı öyle aşağıladı ki...Yıkıldım..Sonra işler tersine döndü beni unuttu.Artık aklına bile gelmez oldum.Onun yüzünden 1 sene boyunca geceleri uyuyamadım ağladım durmadan.Unutmak istedim olmadı.Başkalarını sevmeye çalıştım ama en fazla 2 gün sonra o aklıma geldi.3 sene oldu hala aklımda o var.Unutamıyorum...Sanırım bana kazandırdığı tek şey sağlığım oldu.Ama beni de asosyal bir yaratığa çevirdi... Açıkcası buraya bunlaryı yazma sebebim birileriyle paylaşmak bunları...Belkide bir nevze olsun kendimi rahatlatmak.Nasıl olsa tanımıyorsunuz beni.Bu yaptıklarımı yüzyüze kimseye anlatamıyorum...Mazur görün.neden dostlarıma anlatamıyorum bende bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 5 yıl sonra guluceksın neler yapmışım ben ya diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hmm valla böyle bir durumda onu unutmak için onu görmediğin bir ortama girmen lazım. her gün göre göre unutmak her yiğidin harcı değildir =) onun için baya bi odun kalpli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dio'nun bi şarkısı vardır. don't talk to strangers adında. der ki "don't dream of women, 'cause they only bring you down." çok güzeldir şarkı da. bunu dışında, hayat nankördür. dünyanın sonunun gelmemesi tesellin olabilir öyle durumlarda. ne kadar derin bi düş kırıklığı olduğunu bilirim yaşadığım için. umarım sen de bi başkası sana aynı dertle geldiğine benim kadar rahat yazıcak hale gelirsin. kendin için yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 cidden onu görmeyi bırakırsan unutursun bencede.... Ya da onun kötü yanlarını düşün ki senle dalga bile geçtiyse bu onun pekte ii bi insan olmadığını gösterir. Kendine yeni arkadaşlar edin. Farklı ortamlara gir ve onun olmadığın ortamlarda takıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 4 5 aydır onu görmüyorum msndende sildim...Ama sonuç aynı.Yalnız olduğum her an ona sığınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bence artık alışkanlık ve bağımlılık boyutunu almış bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 melankoliyi ve acıyı zevk alınacak ve dost edinilecek bir varlık olarak görmekten vaz geç o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bir çeşit başlangıç düzeyi okb vakası gibi geldi bana. edik: ulan sanki çok bi halt biliyomuş gibi teşhis koyuyom bide yav. hey allam garip adamım vallahi. neyse canım, ne demiş sertab, zaman basıp kanayan yarana unutursun. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:37 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eskiden di o ortamlara girmemen lazım falan filan. şimdi elinin altında kahrolası bir internetin olunca ister istemez her sayfada her yazıda onu arıyorsun.. kahrolsun emesen,yonja hede hödö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 şahsen bende okb var ve bunun okbyle çok alakası yok aslında. Ama yinede başka takıntıların varsa okb olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 okb ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 elinde olmayan takıntıların oluyor bir tür psikolojik hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 salın gıtsın ne takıntısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: daha demin horrible demiş ki şahsen bende okb var ve bunun okbyle çok alakası yok aslında hee ondan editledim ya zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 okb nedir hemen açıkliim okb obsesif kompulsif bozukluk'un kısaltılmışı. Kısaca aslında herkeste varolan takıntıların biraz daha fazlaca olması. Mesela sürekli ellerinizi yıkamak istiyorsanız ve sürekli ellerinizi yıkıyorsanız %100 okbsiniz diyebilirz. Bir giydiğin kıyafeti bir daha giyememe, simetri hastalığı vb. takıntılar. Örnekler çok daha fazla olabilir. Bana doktorun verdiği süper bi örneği veriim size; Bir dükkan sahibi bir gece dükkanını kitleyip kitlemediğini hatırlayamayarak kontorle gidiyorsa okb değildir. Ancak aynı adam hergün dükkanı kitleyip kitlemediğini kontrol etmeye gidiyorsa okbdir. okb toplumun %50sinden fazlasında olan bir hastalıktır ama bir çok insan hayatı boyunca bunun farkına bile varmaz.Çünkü çoğu insan bazı şeylerin alışkanlık olduğunu ya da önemsiz olduğunu düşünür. Ayrıca okb her yaşta çıkabilicek bişi =) kendini tek bi insanı sevebileceğine inandırmak ve baska kimseyi sevememek sadece tek bi kişiyi takıntılı bir şekilde düşünmekte okb'nin belirtileri olabilir. Ama tabii baska takıntılarında olması lazım. Hatta sen bile bir çok takıntının farkında olamayabilirsin. Şahsen ben çok elimi yıkıyorum diye doktora gittim ve farkında olmadığım bi kaç tane daha takıntım olduğu ortaya çıkmıştı =) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:13 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bizim psikoloji hocasının eşi okb idi sürekli ütüyü prize takılı unuttuğunu sanıyormuş hep geri dönüyorlarmış bakmak için sonra baş edemeyip ütüyle birlikte dolanmaya başlamışlar adam arabada taşıyormuş ütüyü böylece kadın rahatlamış biraz gerçi konu dağıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Şüphe gibin bişe sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: bizim psikoloji hocasının eşi okb idi sürekli ütüyü prize takılı unuttuğunu sanıyormuş hep geri dönüyorlarmış bakmak için sonra baş edemeyip ütüyle birlikte dolanmaya başlamışlar adam arabada taşıyormuş ütüyü böylece kadın rahatlamış biraz ya o işte şırı derece olan okb oluo =) İnsann bunu engellemesi için nolursa olsun yapmaması gerekiyor. Yani içinden gidip ütüyü kontrol etmek gelsede etmiceksin. Onun eşinin acilen doktora gitmesi gerekiomus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eminim adını söyleyince bile beyninde şimşekler çakıyordur.ama düşün. onu sıfırdan bu hale getiren sensin,senin beynin. onu tekrar sıfıra çevirmek de senin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hmm bende okb var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eşi doktor zatn horrible:D bizim psikoloji hocası doktor aynı zamnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ahahha süpermiş :D o zaman ütüyle gezmelerinin saçma olduğunu bilmeleri lazım ya =) ilaç falan kullansın ne biliim :D edik: ay bende kendim sanki doktormusum gibi akıl veriorum ama =P ne biliim yaşayan bilir derler ya öyle işte =) [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:21 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ana bu felsefe konusu deılmıydı obsesıf kompulsıf sasdasdsa falan gibin ya..Bu snee sinir oldum psikolojiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 hmm tamam söyliyim gezmeyin ütüyle diye saçma o diyim gezmesinler len adam doktor diyorum ne diyon hala damlasu konuyu dağıttım pardon:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar