Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canım acıyor...

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

Geçmedi bir türlü...Hayatım boyunca sadece bir kızı sevdim.Bana duygusuz tabiri yapanlar, onun için günler süren ağlamaları duymadı bile.Onun için neler yapmadım ki?Ona aşık olduğum andan itibaren kendimi kaybettim.Öss'ye hazırlandığım dönemde dersaneye bile asıp onun msn'e girmesini bekledim saatlerce.Bunu günlerce uyguladım.Onun için şiirler yazdım,o şiirlere kasıp içine ona olan sevgimi o şiirlerin içinde şifrelerle belirttim.Onun için ingilizce kasıp,ingilizce şarkı sözü bile yazıp, müziğini yaptım...Bunları marifet diye anlatmıyorum.Ona için yaptıklarım bende tatlı bir anı olarak kalamıyor.Acı bir düş gibi geliyor bana..3 sene boyunca kimsenin sözüne uymadım.Tüm herkes çok şişmansın obez olucaksın dedi.Farketmedim bile.Bir gün onun bana söylediği tek bir sözle(alay etmesi daha doğrusu)3 ayda 25 kilo verdim.Sabahın 5lerinde kalkıp onun adını söyleye söyleye koştum.Onun istediği ne varsa yaptım.Artık bu işin sonu geldi,açılma vakti geldi dedim.Ama beni iki kez bir arkadaşlarına ,birde kendime karşı öyle aşağıladı ki...Yıkıldım..Sonra işler tersine döndü beni unuttu.Artık aklına bile gelmez oldum.Onun yüzünden 1 sene boyunca geceleri uyuyamadım ağladım durmadan.Unutmak istedim olmadı.Başkalarını sevmeye çalıştım ama en fazla 2 gün sonra o aklıma geldi.3 sene oldu hala aklımda o var.Unutamıyorum...Sanırım bana kazandırdığı tek şey sağlığım oldu.Ama beni de asosyal bir yaratığa çevirdi...
Açıkcası buraya bunlaryı yazma sebebim birileriyle paylaşmak bunları...Belkide bir nevze olsun kendimi rahatlatmak.Nasıl olsa tanımıyorsunuz beni.Bu yaptıklarımı yüzyüze kimseye anlatamıyorum...Mazur görün.neden dostlarıma anlatamıyorum bende bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

dio'nun bi şarkısı vardır. don't talk to strangers adında. der ki "don't dream of women, 'cause they only bring you down." çok güzeldir şarkı da.

bunu dışında, hayat nankördür. dünyanın sonunun gelmemesi tesellin olabilir öyle durumlarda. ne kadar derin bi düş kırıklığı olduğunu bilirim yaşadığım için. umarım sen de bi başkası sana aynı dertle geldiğine benim kadar rahat yazıcak hale gelirsin. kendin için yani sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

bir çeşit başlangıç düzeyi okb vakası gibi geldi bana.

edik: ulan sanki çok bi halt biliyomuş gibi teşhis koyuyom bide yav.
hey allam garip adamım vallahi. neyse canım,
ne demiş sertab,
zaman basıp kanayan yarana unutursun.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:37 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

okb nedir hemen açıkliim

okb obsesif kompulsif bozukluk'un kısaltılmışı. Kısaca aslında herkeste varolan takıntıların biraz daha fazlaca olması.

Mesela sürekli ellerinizi yıkamak istiyorsanız ve sürekli ellerinizi yıkıyorsanız %100 okbsiniz diyebilirz. Bir giydiğin kıyafeti bir daha giyememe, simetri hastalığı vb. takıntılar. Örnekler çok daha fazla olabilir.

Bana doktorun verdiği süper bi örneği veriim size;

Bir dükkan sahibi bir gece dükkanını kitleyip kitlemediğini hatırlayamayarak kontorle gidiyorsa okb değildir. Ancak aynı adam hergün dükkanı kitleyip kitlemediğini kontrol etmeye gidiyorsa okbdir.

okb toplumun %50sinden fazlasında olan bir hastalıktır ama bir çok insan hayatı boyunca bunun farkına bile varmaz.Çünkü çoğu insan bazı şeylerin alışkanlık olduğunu ya da önemsiz olduğunu düşünür. Ayrıca okb her yaşta çıkabilicek bişi =)

kendini tek bi insanı sevebileceğine inandırmak ve baska kimseyi sevememek sadece tek bi kişiyi takıntılı bir şekilde düşünmekte okb'nin belirtileri olabilir. Ama tabii baska takıntılarında olması lazım. Hatta sen bile bir çok takıntının farkında olamayabilirsin. Şahsen ben çok elimi yıkıyorum diye doktora gittim ve farkında olmadığım bi kaç tane daha takıntım olduğu ortaya çıkmıştı =)

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:13 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim psikoloji hocasının eşi okb idi sürekli ütüyü prize takılı unuttuğunu sanıyormuş
hep geri dönüyorlarmış bakmak için
sonra baş edemeyip ütüyle birlikte dolanmaya başlamışlar
adam arabada taşıyormuş ütüyü
böylece kadın rahatlamış biraz

gerçi konu dağıldı:(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizim psikoloji hocasının eşi okb idi sürekli ütüyü prize takılı unuttuğunu sanıyormuş
hep geri dönüyorlarmış bakmak için
sonra baş edemeyip ütüyle birlikte dolanmaya başlamışlar
adam arabada taşıyormuş ütüyü
böylece kadın rahatlamış biraz

ya o işte şırı derece olan okb oluo =) İnsann bunu engellemesi için nolursa olsun yapmaması gerekiyor. Yani içinden gidip ütüyü kontrol etmek gelsede etmiceksin. Onun eşinin acilen doktora gitmesi gerekiomus =)
Sosyal ağlarda paylaş

ahahha süpermiş :D o zaman ütüyle gezmelerinin saçma olduğunu bilmeleri lazım ya =) ilaç falan kullansın ne biliim :D

edik: ay bende kendim sanki doktormusum gibi akıl veriorum ama =P ne biliim yaşayan bilir derler ya öyle işte =)

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:21 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...