Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son günlerdeki Galatasaray hakkında

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

Bende hoşlanmıyorum her maçtan sonra neden böyle oldu demekten... Ne yapalım imparator bizi alıştırdı Başarıya. Galatasaraylılık ruhu bu değil bir galatasaraylının ağzından en son çıkacak hatta hiç çıkmamamsı gereken İSTİFA !! sesleri...

Başarıdan başarıya koşarken göğüsümüzü kabartan bu kulübe bu sıkıntılı döneminde daha fazla destek sağlamalıyız.Ben maç izlerken takımdan çok taraftara -kendime- kızıyorum. Eski ateş artık yok türibümlerde !

95-96 sezonunda galatasaray FB den 4 yemiş ti herkez bitti demişti istifa demişti ama taraftar sahip çıkmıştı klubüne bir sonraki maçta Ali SamiYende şölen vardı yeni tezahüratlarla takımı ateşleyen bir taraftar...!!!NEREDE BU ATEŞ !!!

Herkez Tamaş ı eleştiriyor peki yaptığı hatadan sonra her topu alışında onu ıslıklayıp konsantrasyonunu bozan R.Sociedad taraftarımıydı ?? Belki bu senede bizim için hüsran olabilir ama asırlık bir kulübü 2 yılda buralara getirmedik.

Basında F. TERİM i bitirme kampanyası başlatıldı geçmiş senelerden acısı olanlar ilkkez fırsat buldu bu fırsatı onlara tanımayalım Hocamıza ,Takımımıza ,Yönetimimize sahip çıkalım Olimpiyat satadını -kuru kalabalıkla değil -dolduralım !

Geçen sezonda pek iyi bir görüntü çizmedik ama federasyonun ,hakemlerin , Basının desteğini alan Beşiktaş la son haftalara kadar başa baş mücadele ettik.

Taraftar olarak bize çok görev düşüyor bir günde kral olmadık !!! Arkadaşlar Atkısız çıkmayın galip gelmeden formasını atkısını giyemeyenlerden değiliz ! 6-0 dan sonra taksimdeki Galatasaraylıları unutmayın bu takımın sahipsiz olmadığını iyi günde kara günde hep yanında olduğunuzu kanıtlayın !

Takıma - Hocaya Tam Destek Hep Destek ...
furkan kenan

galatasaray.com'dan alıntıdır.son günlerde Galatasaray hakkında yazılanlar hakkında hiç konuşmadım.bu durumda en büyük suç yönetimdedir.neler olduğunu herkes biliyor.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

Bülent'e ne kadar giciksam, Fatih Terim'e de o kadar gicigim. O adam gitsin, GS'ye laf bile etmem, hatta sirf o herif var diye gs'yi hiç sevmem.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

rofl haketmiyormuş teknik direktörlük yapmayı

silah kaçakçılarının başkanlık
çakıcının yeğeninin menajerlik
kokain bağımlılarının teknik direktörlük

yaptığı ülkede fatih terim haketmiyor teknik direktörlük yapmayı ?

ehh peki[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

abso ben kendi adıma terim'i hiç bir zaman 'hata' olarak görmedim gelmesini, şuan takımın performansından memnun olmamamla terim'i silemem, çünkü bana yaşattığı başarılar ona 'sonsuz' kredi verir

2 sezon ile takımıma olan desteğimi kesicek değilim, teknik direktör içinde geçerli, oyuncular içinde geçerli[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 06 October 2003 01:11 tarihinde demiş ki:

Geçen sezonda pek iyi bir görüntü çizmedik ama federasyonun ,hakemlerin , Basının desteğini alan Beşiktaş la son haftalara kadar başa baş mücadele ettik.

hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim

Vay be bütün Gs liler aynısınız ve hiç değişemeyceksiniz...[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terimi bir türlü sevemedim bunun fenerbahçeliliü,mle bi alakası yok adamın hareketleri karizmatik olacam die kasışları ağız burn el kol hareketleri hep beni sinir etmiştir.Tamam adam çok büyük başarılar kazandı ama elindeki kadro iyiydi,o kadro olmazsa Gs o kadar başaryı bir arada goremezdi ki nbakın bugün de terim var ve gs başarısız ite kaka ilerliyor..Zaten cl de şansı yok bu sene şampiyonluk şansı da çok az ...Bence Fatih Terim kendi kendini şu anda yiyip bitiryo hem onun için hem de ezeli rakibimiz gs için terimin istifa etmesi gerkmektedir...[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 06 October 2003 12:25 tarihinde demiş ki:
rofl haketmiyormuş teknik direktörlük yapmayı

silah kaçakçılarının başkanlık
çakıcının yeğeninin menajerlik
kokain bağımlılarının teknik direktörlük

yaptığı ülkede fatih terim haketmiyor teknik direktörlük yapmayı ?

ehh peki[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

meph o sozlerle bunların ne alakası war sorabılırmıyım sadece demek ıcın demıssın cakıcının yegenıde bı olayımı war? tobe..

ben eskıdende derdım sımdıde dıyorum terım ole abartılı bı teknık dırektor deıldı onu o yerlere cıkaranlar emre okan hagi gibi degisilmez adamlardı![hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

meph bıde daum u ole kokaın bagılılarına teknık dırektorluk dıye sılıyosun adamı senın bı hatanı goren bı ınsan dırek senı sılse tek kalemde ne dersın muhım olan o ınsanı kazanmaktır bız bunu baslattık fener de dewam ettırıyor[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

nukem'in fatih terim teknik direktörlük yapmayı haketmiyor demesine karşılık dedim

bide nukem ciddi değilsin heralde sinan engin'in çakıcının yeğeni olmadığını söylerken, değil mi ?

eğer harbi ciddiyse roflmao

ehue[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

Sinan Engin gidip kendi hemşerilerine "Sen kimsin ki bana soru soruyosun ulan, Senin kafanı gözünü patlatırım. Şerefsiz!" demiyor en azından kameraların gözü önünde. Sağa sola küfretmiyo, tribünlere küfretmiyo, diğer teknik direktörlerden aşağılayıcı tavırlarla bahsetmiyo bazıLarı gibi. Birine bok atmadan önce iki kere düşünün, bi kendinize bakın.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

bide terim hangi teknik direktörü aşağılamış pardon ?

en son olimpiyat stadı soyunma odasında daum'a ve fenerbahçeye başarılar diliyor, bir istekleri olup olmadığını soruyordu

gazeteci, seyirci[kendisine küfür eden] falan diyebilirsin ama hangi teknik direktörü aşağılamış yahu ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 06 October 2003 15:44 tarihinde demiş ki:
bide terim hangi teknik direktörü aşağılamış pardon ?

en son olimpiyat stadı soyunma odasında daum'a ve fenerbahçeye başarılar diliyor, bir istekleri olup olmadığını soruyordu

gazeteci, seyirci[kendisine küfür eden] falan diyebilirsin ama hangi teknik direktörü aşağılamış yahu ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

Birincisi Sinan Engin'in söylediği laf öyle değil, kimse arkanda olmasa bile biz arkandayız gördüğünü çal diyo, ayrıca bu çok tartışıldı spor programlarında bile ki olayın iç yüzünü bilmeyen bi sen varsın galiba.

İkincisi fatih terim hangi teknik direktörü aşağılamış diyosun..
Beşiktaş Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yendikten sonra Lucescu'ya yapılan sevgi gösterileri ve Beşiktaş taraftarının luçe ye imparator demesinin üstüne lucescu ya soruyorlar işte fatih terim i yendiniz vs vs. gerçek imparator sizmisiniz tarzında bi soru. Lucescu'nun cevabı: " Fatih Terim türk futboluna büyük hizmetler vermiş bi futbol adamıdır. Bi imparator aranıyosa bu fatih terim olabilir, ben imparator değilim teknik direktörüm." Fatih Terim'in benzer bi soruya cevabı ise "Beni bu adamcağızla karşılaştırmayın. GS'nin geçmişte elde ettiği başarılar ortada. Yakında tekrar düzlüğe çıkacaz" Seviye farkı diyoruz biz buna..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...