BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 say-2 317 hiç bşi olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bizim zamanımızda 317 alan adama tapardık demek ki herkes tavan yapmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kızların teklif ettiği yere gitçem ben. mühendislik diye duydum doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Makine muhendisligi okuyup doktoraya kadar cikabilirsen kizlar teklif ediyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 da ben eşit ağırlığım mastera kadar gitsem üstün başarımdan dolayı bi güzellik yaparlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yök kendini cici göstermek için kolay sordu soruları herkes yapınca hiç bi işe yaramadı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 off ya 347 puanla ege elektrik elektroniğe giremicez iyimi.geçen sene 10600. kişiymiş en düşük giren.benim 12000:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu seneki puanımla 56000. olmuşum. geçen sene bu puanımı alsaydım 21000. oluyomuşum. düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 hesapladım ham 286 dedi sonuç ham 263 gelmiş halay çekiyorum sevincimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Benim kardes 321 mi 22 mi ne yapmis, burs kazanamadi tabi de geliyo sabanciya parali artik, olan babama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bende öle bişi yaptım penth banada paralı yolu gözüktü ne pis puan 320ler ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 dediğim gibi yatay geçiş konusundan sorularınız olursa bana pm atın d: vereceğim bilgiler itüye yönelik olup az çok her okulda aynı olacaktır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yatay geçiş bi üniversiteden başka bi üniversiteye geçiş oluyor demi ? üniversitenin kendi içinde dikey geçiş hakkında bişeyler yazılırsa iyi olur. mesela ben odtü inşaate girip ordan endüstri ya da makineye geçebilir miyim , geçebilirsem nasıl geçerim felan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ühüü yaa yusuf yusuf oldum :S seneye bende acı acı össye giricem böhüe (ya da öss bana giricek :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: ivy üye § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 10:13 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- benim suratım asıldı oysaki bütün gece ne hallerdeydim bi ben bilirim bi çektiğimiz vidyo klipler bide ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yok okuldan okula olan da, okul içersinde olan da yatay geçiş. Senin dediğin yatay geçiş için muhtelemen 4 üzerinden 3,5 gibi ya da garanti için onun üzerinde bir ortalama gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu ne ya gelmiş birisini 290 puanla geçen sene barajla alan bölüme giremezsin diyo. sapıtıcam ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 geçen sene üniversitelerin en son hangi puanlarla ve sıralamayla öğrenci aldığını gösteren bir liste arıyorum net üzerinden. yardımcı olabilecek varsa link koyabilir mi buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 s1ralamalar1 bulam1yorum hiç bi yerde. ayr1ca klavye I lar1 1 yaz1yo of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Sıralama olan bütün siteler göçmüş ne işse bende anlamadım ama şöyle bi yol önerebilirim http://osyspuanlari.osym.gov.tr ye girin aradığınız üniyi ve bölümü bulun sonra puana bakın. (Tablo 4 e bakıcaksınız merkezi yerleştirme diye geçen) sıralama içinde : http://www.ntvmsnbc.com/Modules/OSS2007/puan_sira.htm burda hangi puan geçen sene sıralamada kaçıncı olmuş yazıyor [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 23:45 tarihinde, Predator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ahaha 1eet seni XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ya benim dedigim sey, mesela odtü makinan1n en son aldigi adam türkiyede kaçinciymis vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 tamam işte ben ne diyorum. giriceksin ilk siteye odtü makineyi bulucan oraya en son giren kişinin puanı var 349. sonra açıcan ntv nin siteyi bakıcan ordan 349 puan alan kişi türkiyede kaçıncıymış. olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ohah abi geçen seneye göre 323 puan 296 puana mı denk düşüo zlowrf o zaman yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 imkansiz abi 36 puanlik bi fark olusuyo O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar