Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben galba geçen sene 271'le alan bölüme 290'la giremicem. geçen senin 108. binincisini sıralamaya bile almamışlar. ben 290la 108.bininci oldum. geçen sene bu puanla 46. bininci oluomuşum. öeh:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 karpuz boğaziçi olsun çamurdan olsun anlayışı bi yere kadar. yetersizsiniz arkadaşım mühendisliklerin çoğunda + kampüs imkanları olarak. bu arada pred. şehir problemi varsa sen bilirsin de, istanbul iyidir. itü makina > odtü makina derim bi de. tabi ordayım ondan adfsdg. ama hakkaten araştırma geliştirme projeler vs. son senelerde acaip fark attık. bu güneş arabası vardı mesela, son yarışta 1. bizim ilk yaptıımız araba 2. bizim 2. yaptıımız araba oldu. tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 boswerin abi 29 tane 1. varmıs anasının satıyım admalr yememis icmeis 1. olmuslar onların etin sutunden faydanlancaksın bune boyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Şimdi gerek yok boğaziçi mi daha iyi mühendislik eğitimi veriyo teknik üniversiteler mi falan geyiklerime. Çünkü o konuların nerelere nerelere vardığını biliyoruz. Ama mühendislik düşünüyorsa ve boğaziçi düşünüyorsa, inşaat mühendisliğinin olabileceğini söyledim. Boğaziçi Üniversitesi İnşaat mühendisliği kesinlikle çamurdan bir bölüm de değil. Ayrıyeten, her ne kadar "boğaziçi en iyi okul yaaaaafsss!" gibi bir anlayışı benimsemiş olmasam da, boğaziçi istemiş olup da giremeyip ondan sonra da teknik üniversitelerde beyni yıkandıktan sonra boğaziçine bok atan insanları çok gördüm, gördük, görüyoruz. (bu arada sen onlardan birisin falan demiyorum, kesinlikle yanlış anlama) Fakat, boğaziçindeki mühendislik eğitimi, daha iyi ya da daha kötü falan demeyecem, gayet yeterli seviyede etrafımdaki insanlardan gördüğüm kadarıyla. Ben de bölümümden de üniversitemden de fazlasıyla memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 belki ist. üni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu ne lan herkes 300 üstünde almış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ben itüden boğaziçine geçtim, zira itüde inşaataydım ama boğaziçinde değilim. Yine de bence itünün inşaat mühendisliği daha iyi. zati itüden boğaziçi inşaata geçen bir arkadaş geçtiğine üzülmüştü. Ama boğaziçinin yönetici vasıflı mühendis yetiştirme becerisi daha fazla o da diğer bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Şimdi sınava gidiyorum, dönüşte yazacaklarım var. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 www.sanaldersane.com da ÖSS TERCİHMATİK diye bişey var. sizin için bölümleri daraltıp okul listesi veriyor. Büyük ihtimal hepiniz biliyorsunuzdur ama ben gene de vereyim dedim. Arkadaşlarımın çacukları için buradan epey fikir edindim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sina'ya teşekkürlerimi sunuyorum gereken cevabı vermiş bir boğaziçili olarak. teknik olarak aşağıda kalır, ama işletme ekonomi vs. de falan boğaziçi türkiye'de 1 numaradır benim gözümde mesela. yönetici formasyonunu daha iyi verio olmasının sebebi aslında amerikan formasyonunu daha bi benimsemiş olması ve bireycilik aşılamasından bi de. neyse dağılmasın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sina'ya teşekkürlerimi sunuyorum gereken cevabı vermiş bir boğaziçili olarak. teknik olarak aşağıda kalır, ama işletme ekonomi vs. de falan boğaziçi türkiye'de 1 numaradır benim gözümde mesela. yönetici formasyonunu daha iyi verio olmasının sebebi aslında amerikan formasyonunu daha bi benimsemiş olması ve bireycilik aşılamasından bi de. neyse dağılmasın konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Arkadaşlar bu sene sıralamaya sadece alanınızda oldugunuz derslerden deil diğerlerindende sokuldunuz.O yüzden sıralama böyle bir durum var.Onun haricinde dersanedeki rehberlik hocam 8 10 puan arası artar dedi bana en fazla...Başka sitelerde de dolanıyorum.Benim görüşüme uyan bir çok yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 tam olarak anlayamadım soylemek ıstedıgını :) yanı ornegın esıt agırlıkcı olan fakat sayısal bır yer secmeyecek adam da sıralamada benım onumde yer alıyor.ve ben onu kaale almamalıyım doğrumu anlamısım :) ?? yaw sabah sabah karnıma agrılar gırdı:( 320 sayısal 2 aldım toplamda ıstedıgım yerde sakarya bılgısayar.gecen sene 312 ıle almıs eger oraya gıremezsem gg yanı :) sızce sansım nedır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bı de bana cok ters gelen bır sey avr.bence sınav gecen seneye gore hemen hemen aynı sevıyedydı.bakıyorum gecen senekı sıralamalara.320 yapmıs olsaydım gecen sene 18.000 .cı sırada yer alıyormusum.bu sne gırıyorum sınava 44.000 .cıyım.yanı nasıl ıs bu cozemedım doğrusu.bu sne sınava gırenler süper zekamı yanı ?cok sacma geldı bana..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sıralaman kendi alanın içinde değil tüm girenler içinde mesela ben sözelim ama eadan 315 almışım eadan 314 alanın önündeyim ama tercih yapmıcam eadan böylelikle sıralama kabardı geçen sene olsa benim ea puanım hesaplanmazdı bu sene hesaplandı doğal olarak ben de girdim sıralamaya umarım anlatabilmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu seneki sorular daha kolay gelmiş demek ki herkese..puanınızı yüzdelik diliminizi falan boşverin türkiye sıranızla tercih yapın..benden söylemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 iyi de şu önümdeki sıralamayla hiç bir tercih yapamıyorum ark 318 aldı 29bininci ben 317 aldım 35bininciyim bir de geçen seneye göre 26 bin daha düşük gelmiş sıram 50 puan yükselse anlarım da, herkes de full çekmemiştir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 sıralamaya göre değil bence çünkü diyorum ya ben eanın sıralamasında varım ama eadan tercih yapmıcam yeni liste vericekler ona göre yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 @ivy evet bende yukarıdakı mesajımda onu soyledım zaten doğru anlamışım demekkı :) sayısal 2 den tercıh yapıcam.ama bana ea2 paunımda gelmıs o puana gore bır cok ea cının onunde gorunmeme ragmen onlar ıcın bı dezavantaj degıl tabıı aynı sey benım ıcınde gecerlı :) neyse ya ıstedıgım yerın gecen senekı puanına gore 8 puan fazla yaptım bu sene.hayırlısı ıle bı gırıyım tmmdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar=) gördüğüm kadarıyla baya iyi yapmış çoğunluk. yapamayan varsa da üzülmesin en azından atlattınız=) geçmiş olsun herkese. herkesi bilgi'ye bekliyoruz ehuehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 gerçekten stresin büyük bir çoğunluğu geçip gitmiştir:) Bu sınav her şey değilki en başarılı olmak için Çaplar var masterlar var sinanın dediği gibi yatay dikey geçişler var. Puanı istediği gibi gelmeyen bu benim sonum olucak şeklinde bakmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 İstediğim bölümlerden min 8 max 15 puan falan yüksek yapmışım şimdi ben giremeyecek miyim biyere ya :( Ne biçim iş ki bu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bilkent e bekleriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 %70i kız olan kontejyanımızla itü mimarlığada bekleriz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bizim okulun kızları sizin okulun kızlarından daha güzel bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar