Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuçları 12 temmuz saat 10:00

Madcat

Öne çıkan mesajlar

karpuz boğaziçi olsun çamurdan olsun anlayışı bi yere kadar.
yetersizsiniz arkadaşım mühendisliklerin çoğunda + kampüs imkanları olarak.
bu arada pred. şehir problemi varsa sen bilirsin de, istanbul iyidir. itü makina > odtü makina derim bi de. tabi ordayım ondan adfsdg. ama hakkaten araştırma geliştirme projeler vs. son senelerde acaip fark attık. bu güneş arabası vardı mesela, son yarışta 1. bizim ilk yaptıımız araba 2. bizim 2. yaptıımız araba oldu. tey.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi gerek yok boğaziçi mi daha iyi mühendislik eğitimi veriyo teknik üniversiteler mi falan geyiklerime. Çünkü o konuların nerelere nerelere vardığını biliyoruz. Ama mühendislik düşünüyorsa ve boğaziçi düşünüyorsa, inşaat mühendisliğinin olabileceğini söyledim. Boğaziçi Üniversitesi İnşaat mühendisliği kesinlikle çamurdan bir bölüm de değil. Ayrıyeten, her ne kadar "boğaziçi en iyi okul yaaaaafsss!" gibi bir anlayışı benimsemiş olmasam da, boğaziçi istemiş olup da giremeyip ondan sonra da teknik üniversitelerde beyni yıkandıktan sonra boğaziçine bok atan insanları çok gördüm, gördük, görüyoruz. (bu arada sen onlardan birisin falan demiyorum, kesinlikle yanlış anlama) Fakat, boğaziçindeki mühendislik eğitimi, daha iyi ya da daha kötü falan demeyecem, gayet yeterli seviyede etrafımdaki insanlardan gördüğüm kadarıyla. Ben de bölümümden de üniversitemden de fazlasıyla memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben itüden boğaziçine geçtim, zira itüde inşaataydım ama boğaziçinde değilim. Yine de bence itünün inşaat mühendisliği daha iyi. zati itüden boğaziçi inşaata geçen bir arkadaş geçtiğine üzülmüştü. Ama boğaziçinin yönetici vasıflı mühendis yetiştirme becerisi daha fazla o da diğer bir konu.
Sosyal ağlarda paylaş

sina'ya teşekkürlerimi sunuyorum gereken cevabı vermiş bir boğaziçili olarak.
teknik olarak aşağıda kalır, ama işletme ekonomi vs. de falan boğaziçi türkiye'de 1 numaradır benim gözümde mesela.
yönetici formasyonunu daha iyi verio olmasının sebebi aslında amerikan formasyonunu daha bi benimsemiş olması ve bireycilik aşılamasından bi de. neyse dağılmasın konu.
Sosyal ağlarda paylaş

sina'ya teşekkürlerimi sunuyorum gereken cevabı vermiş bir boğaziçili olarak.
teknik olarak aşağıda kalır, ama işletme ekonomi vs. de falan boğaziçi türkiye'de 1 numaradır benim gözümde mesela.
yönetici formasyonunu daha iyi verio olmasının sebebi aslında amerikan formasyonunu daha bi benimsemiş olması ve bireycilik aşılamasından bi de. neyse dağılmasın konu.
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak anlayamadım soylemek ıstedıgını :) yanı ornegın esıt agırlıkcı olan fakat sayısal bır yer secmeyecek adam da sıralamada benım onumde yer alıyor.ve ben onu kaale almamalıyım doğrumu anlamısım :) ??

yaw sabah sabah karnıma agrılar gırdı:( 320 sayısal 2 aldım toplamda ıstedıgım yerde sakarya bılgısayar.gecen sene 312 ıle almıs eger oraya gıremezsem gg yanı :) sızce sansım nedır ?
Sosyal ağlarda paylaş

bı de bana cok ters gelen bır sey avr.bence sınav gecen seneye gore hemen hemen aynı sevıyedydı.bakıyorum gecen senekı sıralamalara.320 yapmıs olsaydım gecen sene 18.000 .cı sırada yer alıyormusum.bu sne gırıyorum sınava 44.000 .cıyım.yanı nasıl ıs bu cozemedım doğrusu.bu sne sınava gırenler süper zekamı yanı ?cok sacma geldı bana.....
Sosyal ağlarda paylaş

sıralaman kendi alanın içinde değil tüm girenler içinde
mesela ben sözelim ama eadan 315 almışım
eadan 314 alanın önündeyim ama tercih yapmıcam eadan
böylelikle sıralama kabardı
geçen sene olsa benim ea puanım hesaplanmazdı bu sene hesaplandı doğal olarak ben de girdim sıralamaya

umarım anlatabilmişimdir
Sosyal ağlarda paylaş

@ivy evet bende yukarıdakı mesajımda onu soyledım zaten doğru anlamışım demekkı :) sayısal 2 den tercıh yapıcam.ama bana ea2 paunımda gelmıs o puana gore bır cok ea cının onunde gorunmeme ragmen onlar ıcın bı dezavantaj degıl tabıı aynı sey benım ıcınde gecerlı :)

neyse ya ıstedıgım yerın gecen senekı puanına gore 8 puan fazla yaptım bu sene.hayırlısı ıle bı gırıyım tmmdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...