Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskiye dönüs


MadOrca

Öne çıkan mesajlar

Son dönemlerde oyun piyasasının durgunluğundan mıdır nedir bilmiyorum, ben dahil bir çok kişi eski oyunlarını kurup oynuyor.

Tabii bunda (yine ben dahil bir çok kişinin) sistemlerin eski olmasının da büyük bi payı var.

Şimdi vista xp'nin yerini alacak, directx 10 destekli yeni kartlar ve oyunlar gelecek, herkes bir bekleyişte, fiyatlar azalsın yeni bir sistem alacağım hesapları yapıyor (yine ben dahil :))

Çıkmasını beklediğimiz single player ve multiplayer destekli, MMO oyunların isteyeceği yüksek sistem gereksinimlerini düşününce bekleyip eski oyunları oynamak en iyi çözüm gibi gözükse de, Wow'u bıraktığımdan beri (mart ayı) bilgisayarıma girmeyen oyun kalmadı neredeyse. Sıkıntılı günler geçmek bilmiyor. Dışarı çıkıp sosyalleşmek de bi yere kadar, 2-3 gün çıkıyorsun cepte para kalmıyor haliyle. E geriye kalan 3-4 gün ne yapcaksın hadi diyelim film seyrettin, başka hobilerin var onlarla uraştın, yok ama olmuyor, bizim gibi oyun hastaları için ekime kadar beklemekten başka bi seçenek yok.

Daha ne kadar bekleriz? Ne zaman yeni bir sisteme geçiş yapmalı? Hangi ekran kartı markaları nasıl bir atak yapacak görüşündesiniz? Malum Ekim ayında yeni MMOlar (Özellikle Age of Conan) ve Crysis, Bioshock (bioware miydi adı attım sanırım) falan gelecek.

Vista'yı denemiş biri olarak beğenmedim ve zaten Vista'da çalışan doğru dürüst bir oyun da yok.

Konuyu toparliyim.
Sistemini yenilemeyi düşünen arkadaşlar bunu ne zaman ne kadar bir bütçe ile yapmayı planlıyorlar? Sizce bu eskiye dönüş ne zaman sona erecek ve yeni çıkan oyunlardan ne zaman konuşmaya başlayacağız? =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok garip bir durgunluk var oyun piyasasında. PS3 ve 360 oyunları patır patır çıkıyor da PC durgun.

Bir de eski SERİ oyunlar cazibesini kaybetti. CM serisi her yeni sezon çıkışında kapışılırdı - bitti menejerlik furyası. Sims çılgınlığı vardı, ne çıksa satardı - Bitti. Fifa, NBA, bilumum oto yarış - bitti.

FPS Shooter'a doydu millet. Eskilerini oynamak daha zevkli. Strateji furyası da ÖÖGH getirdi millete. Bi ara Total war sardıydı herkesi, ama o da kaç kere tekrarlayabilir ki kendini?

RPG furyası da şişti. Oblivion ve NWN bi hafif esinti yaptı - ben 3 kere bitirdim oblivion'u ama başka yok!!

UZUN zamandır joystick ile uçup, uzay gemisi veya alman uçağı kovalamaca tarzı action-sim de çıkmıyo. Wingcommander oynamam mı şimdi ben tekrar tekrar?



Değişik fikir Lazım ama o da KUMAR. kimse oynamıyo denenmemiş ata.

DX18 de çıksa fikir sıkıntısı aşılmadan ben karamsar bakıyorum oyun piyasasına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UZUN zamandır joystick ile uçup, uzay gemisi veya alman uçağı kovalamaca tarzı action-sim de çıkmıyo. Wingcommander oynamam mı şimdi ben tekrar tekrar?


Kertenkel, teşekkürler ama ben de senin yazdığın, benim BAYILDIĞIM, bu muhteşem oyunlar gibi oyun çıkmayalı uzub zaman oldu dedim.

Teşekkürler gene de önerilerin için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son 6 ayda en aşağı üç tane uzay simülasyonu çıktı. Uçaklısını takip etmiyorum, bilemicem.

Tonla oyun çıkıyor ama malesef elle tutulur oyunlar gün geçtikçe daha nadir karşımıza çıkıyor veya ben kaşarlamışım, bünye bağışıklık kazanmış.

Ha bir de tavsiyem paticik eskisi gibi oyun takip edilecek bir forum değil, acı ama gerçek, o sebeple forumdan değil de oyun sitelerinden takip edin, gamespot, ign gibi.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 04:09 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...