Grudge Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 aslında mitolojinin birinde hebe diye tanrı var. ilk bakışta onunla ilişkili sandım. da gene de iyi fikir. 20 int. li hebeler iş görebilir esasen. konuşamasalar da problem falan çözerler. ya da birilerinin başına musallat edersiniz. üstüne çıkıp yolculuk edersiniz vs. vs...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 06 October 2003 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 BonePART iğrençsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bu topic i sabitleyelim derim benimde bir cok itemım hatta itemların questleri bile var ama su an cafeden yazamayacagım ıcın sonraya bırakıyorum..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 significa virta güzelmiş. bi de diabolic dice iyi. yalnız biraz değişmesi lazım sanki. fikir güzel. severim random effectleri. Iris seed bu da bi artifact. yalnız lawful evil monklar tarafından kullanılınabilinir(nası bi kelime bu?). yapılacak ritüelin tam olarak bilinmesi gerekmektedir. ritüelin son kısmı bir lawful good ile yapılacak bir dövüştür. rakip başarıyla ve yardımsız katledildikten sonra (her türlü hileye başvurulabilir ama teke tek olmalı yine de. sneak poison filan serbest ama.her türlü :D) bu tohumun altında ufak bir delik açılır. o deliği de yine ritüel dahilinde monk boynuna yerleştirir. Ve tohum tarafından ısırılır. Takip eden günler içinde tohum deri altına yerleşir. İlk başlarda herhangi bir rahatsızlık vermez. Ve vücutta kısım kısım onyx parçalar çıkmaya başlar. Her yeni parça çıktığında o gün bir lg daha öldürmek gerekir. aynı şekilde. bunu geas/quest şeklinde değerlendirebilirsiniz. fazladan gecikme sürecinde saat başı 1d6 iyileştirilemez damage alınır. 0 hpde armor pullar halinde dökülür ve tohum kendini makattan dışarı atar. tablo şöle bişi: immediate: Tough(ness?) Feat +1 hafta: +1 Natural AC Intimidate +1 +2 hafta: 4/- damage reduction Intimidate +1 +4 hafta: +1 Natural AC Max Dex Bonus: +4 Intimidate +1 +6 hafta: +1 Natural AC Intimidate +1 +8 hafta: +1 Natural AC 8/- Damage reduction Max Dex Bonus: +3 Intimidate +1 +10 Hafta: +2 Armor AC Max Dex Bonus: +2 Intimidate +1 +12 Hafta: Spikes. 1d6 damage, grappling veya melee. Intimidate +1 +20 hafta: +2 Natural AC +1 Armor AC kusari gama tendrils (1d6/1d4) 12/- damage reduction Intimidate +5 Son raddeye gelindiğinde adamımız fiend/outsider olarak kabul edilir. Açıkta kalan sadece yüzü kalmış, göğsü ve omurgalarından uzun sert spikelar çıkmış ve iri siyah pullar tarafından kaplanmıştır. Belirsiz aralıklarla Lawful Evil bir tanrıdan emirler alır. Her biri Geas tır. Oyunun durumuna göre haftayı ay yapabilirsiz. İstediiniz şeyi değiştirebilirsiniz tabi bana ne..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Wayreth Staff (a.k.a Guardian of Wayreth) Tabi bu benim yarattığım bi haritada bulunan ormanın isminide içeriyor. Uzun bir hikaye ama tüm haritanın güney kısmında bu orman ve iblislerin material planei işgal etmek için kullandıklar dipsiz gediklerden birinin bulunduğu bölgede Wayreth ormanı. Bu orman elfler tarafından terk edilmiş fakat orman ruhları ve entler hala bu bölgede yaşamakta özelliklede ent tarzı yaratıklar. Bu ormanda Ancient Toredor diye bir ent var (türkçe olarak tek aklıma gelen Kadim veya ulu Toredor) ve Wayreth ormanındaki en eski lider ent. Elflerin bu ormanda bulunduğu zamanlardada yaşamış olan ve elfler tarafından en güçlü büyülerle yaratılmış olan bu ent güney bölgede iblislere karşı verilen bi savaşta cehennemin zebanilerinin yenilmesi için ruhunu ve vücudunu kurban ederek kendi içinde barınan güçten bir staff yapılmasına izin veriyor (ki bu dahada uzun bir questti yazmak baya sürer) ve bu staffada Wayreth Staff deniyor yapıldıktan sonra. not: bu levelı yüksek bir gruba verilmiş artifactdir.(nerdeyse epic). Harbici artifactdir yani. Elde etmek içinde baya süründürülmesi tavsiyedir. damage:1d8+5 bonus to attack:+5 critical=(d20)x2 Special Qualities: Enlarged Entangle: günde 5 kere (enlarged derken alanında artma var.) ref save: 18 (15. level seviyesinde) Creeping doom: ayda bir kere (15.level seviyesinde) Maximized Call Lightining: günde 5 kere ref save:20 Call lightining: sınırsız save:20 (15inci level seviyesinde) Ent Call: Bu herhangi bir ormanda eğer ent varsa onları savaş için bir araya toplamak için yapılır. bir çeşit savaş borusu gibi düşünülebilir. Sınırsız kullanım ama entleri yoktan var etmez yada birden oluşturmaz entler kendi gelir. Alanyarı çapı 10 kmdir. Eğer entler kötü bir amaç için çağrıldıysa toplandıktan sonra tekrar dağlabilirler yani iradeleri kontrol altında değildir. Hergün bir kere kullanılır. Mass Heal: Günde 5 kere (15inci level seviyesinde) Banish Creature: Summon edilen yaratıkları geri gönderir. Save veya hd sınırlaması yoktur. Günde 10 kez kullanılır. Bu staff neutral(neutral evil dışında) olmamakla birlikte good olanlara +2 tüm evillara karşı kullanıldığında +3 damage ve attack bonus verir. Kullanan sadece true neutral chaotic neutral veya neutral good olabilir. Kullanan 20inci level sphere of protection against evil özelliği verir. (15inci level seviyesinde)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 October 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Kendi yarattığım eşyalar değil ama şu siteyi bir kontrol et istersen. İşine yarar birkaç item bulabilirsin: http://www.four-hands.com/marcsdnd/magic_items.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Fena deilmiş site işe yarar itemlar var gerçekten, de sayfa sayfa yapsayış keşke çok karışıo[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 hmmn cok zaman oldu ama benim item muhtemelen sistemlere uygun birsey deildi Benim o zaman oynadigim oyunda bir deste kagit vardi, ve bir sovalye, tum ailesini bu deste kagit icin olduruyordu, oldurtuyordu (mesela annesine ilac veriyordu, abisine babam, annemi aldatiyor diordu, onu da abisine oldurtuyordu, sonra abisi surgune yollaniyordu boylece tum mulke sahip oluyordu falam) Ve benim char yillarca abisinin ezikligi altinda yasamisti ve her sovalye ailesinin ancak bir tane oglu sovalye olabiliyordu, benim char da intikamini guzel aliyordu (abisi bi koylu kizina asik oluyordu galiba ondan surgune yollaniyordu, buyukbabasida cok unlu bi sovalye, yillarca onun hikayeleriyle buyuyen char artik sovalyelikten nefret eder hale geliyordu (kendisi olamiyacagi icin kedi-mundar,ciger vaziyeti yane) Neysem bu bi deste kagit buluyor, bu deste tabe kendi iradesine sahip bi deste, dunyanin her yanina dagilmis halde bulunuyor deste ve topladikca gucleniyorsun, ama destegi tasimanin tek bi yola var o da onu derinize sokmak, ve soktugunuz noktadan durmadan kan akiyor, sizin kaniniz deil ama (yani oldurmuyor) Bi sure sonra benim char bandaj sapigi olmustu, ve deste ile yaptigi anlasmada kazik yemisti bi cesit( deste ona yaptigi bu kotulukler karsiliginde bisiler verecektide) NEysem item a gelelim bence pc ler direk benim char la npc olarak karsilasabilir, ya da cvesetinden destegi sokebilirler, (char olse bile kan akmaya devam ediyorda...) Deste kagitlari tek bi formda degil, her biri baska bi destenin kagidi, birir buyuk biri kucuk, kimisi kaliteli kimisi dandik falam. hepsi biraz KIZIL gozukuyorlar ve eline almaya calistiginizda direk saplaniyorlar, ve yavas yavas ilerliyolar iceriye dogru. Guclerini setting e gore ayarlayabilirsiniz cursed item olabilirler tabe, bi de hergun bi will check (sisteciler icin diorum) yapabilirsiniz, yoksam destenin icinebenligini vermis insanlar desteyi giyene sahip olurlar o gunluk. Hatta benim char i onceden tanirlarsa sonra cesedinden toplarsalar destegi ve benim char yeniden onlardsa hayat bulursa falam guzel adventure halkalari cikarmis bundan Dikkat edersiniz item in buyusel guclerini yazmadim, bence bunlar her setting e gore ayarlanabilir, biraz koyu bi tadi var kartlarin o hissi yakalamak gerek. Aslinda ben itemi deilde char i anlatmisim neyse o da guzel :)[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Magus Rarum Bu eşya dışarıdan bir tarot kartına benzer (boyut olarak) Kartın arka yüzünde çeşitli karmaşık desenler ve ortasında bir rune bulunmaktadır bu rune sürekli donuk bir renkte parlar. Ön yüzde ise sadece kenar ve köşelerden geçen karmaşık çizgiler vardır.Orta kısmı ise boştur.Boş olan kısıma kullanıcı summon etmek istediği yaratığın resmini ve gerekli runeleri (şekiller vs.) çizmelidir. Çizim bittiğinde o yaratıktan summon olur ve büyücüye hizmet eder. Bu kart sadece aşırı yetenikli scribe lar tarafından kullanılabilir. (Gelen yaratığın kalma süresini çizerken fail etme koşullarını vb. yi dm e bırakıyorum. Ayrıca belli bir çizme limiti koyun yoksa oyun resim dersine döner.)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar