Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Morgda uyanan Lucy Liu ablamis undead oldugunu farkedip catismaya basliyor xD [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 03:33 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İlginçtir sinemanın sayfasında saatlere bakarken gördüm ilginç bir filme benziyor ama kimse hakkında birşeyler dememiş :D Nasıl bir filmdir gidilirmi falan :D Ben sırf Lucy Liu'yu vampir görmeye giderim sanırsam :D İzleyen varsa bir yorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konusu güzelmiş XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben bugün izledim.10 üstünden 5-6 alır.sonlarına doğru baydı.başları güzeldide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 resimde trans gibi cıkmış lucy abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Klasik bir vampir filmi olmaktan bile uzak. Kızcağız da iyi oynayamamış. Ki benim filim beyenmediğim az görülmüştür fakat dayanılası değil napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Lucy Liu için izlenir sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 abi ben bu kurt adam , vampir, büyü vs. olan filmleri neden sevemiyorum, saçma geliyo ya =) [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 22:44 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar