Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Başlıktan anlaşılacağı üzere Anadolu yakasında İspanyolca kursu arıyorum. İspanyolca bilgim si ve graciastan oluşmakta. 0'dan başlayacam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İSPANYOL KÜLTÜR MERKEZİ Valikonağı Cd. No:33-3 Harbiye/İSTANBUL Tel: (212) 225 20 99 İSPANYOLCA DİL KURSLARI (İTÜ) Vakfı Maçka Kampüsü Teşvikiye/İSTANBUL Tel: (212) 243 16 27 Deulcom International KADIKÖY Bahariye Cad. Arayicibasi Sok. Reks Sinemasi karsisi Tel: 0 216 449 39 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Eyw hocam, Deulcom'u arayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Deulcom ne kadar ücret talep etti*Bende istiyorum İspanyolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ogrenmeyin su igrenc dili ya : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 anaya bacıya bi de ispanyolcaya lâf yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Yakında ben de gidecem İspanyolca kursuna. Bu topik iyi referans oldu teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Cervantes eğer yeterince katılım olursa (genelde oluyor) Marmara Ünv göztepe şubesinde açıyor. Hafta içi ve haftasonları şeklinde oluyor. Hocalar cervantes ten gelen İspanyol hocalar oluyor. pts-çarş/ salı-perş ya da haftasonu programları mevcut. Haftaiçi programları saat 18-21 arası. Gayet yeterli kurslar, tabii yeterince ilgilenirsen. Detaylı bilgi için taksim de cervantes in merkezi mevcut. Edit : Cebinde parayla direkt merkeze gidersen kayıt etmiyorlar, ya bankadan havale istiyorlar ya da kredi kartıyla, bilgin olsun. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 21:08 tarihinde, JsH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 okulda ikinci yabancı dilim ispanyolca benımde gayet kolay dil. igrenc falanda degıl guzel gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kemasaneyn mi diyorlar ne diyorlar mısır çarşısında neyse o,bakıp gülüyor ispanyollar. tatlı bi dil bence ya,seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 greeny sen önce bi türkçeyi öğrende sonra ispanyolca öğrenirsin eehhehheh ayrıca dil dile değmeden dil öğrenilmez sdsfsdsfsfdffsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 estambul.cervantes.es/ Göztepe'de ve Taksimde var, ben Taksim'dekine devam ediyorum, çok memnunum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: Ogrenmeyin su igrenc dili ya : / Ayip abi. = Ben pek severim, cok sirin dil. Bayanlarina cok yakisiyor hatta... Ama bir Ispanyol'la uzun sure ayni ortamda bulunmak imkansiz. Susmaz yani, cok konusuyorlar. Bir de Inglizce'si pek iyi olmayan bir Ispanyol'la Ingilizce konusmaya calismak var. Ayri iskence, Ispanyolca bilmek gerekiyor, cunku Inglizce'sini bilmedikleri kelimeleri dogru Ispanyolca soyluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar