Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex,dikkat +69 yaş sınırı

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

asteroth bana paticik albümdeki eski dark lord gay fotoğraflarını koydurtma hatırlıyoruz siyahlar içersinde baş öne eğik sataniq resimlerini (evet pati albümün tüm linklerini daha yeni dolaştım) gotik kız tavlama çabalarını ayan beyan ortaya sererim

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 14:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu geyiğe fesat karışmış, hiç güzel olmamış son resim jos, bu ne ya. hayır sinanın neti de gidik, cevap da veremez, ama bu resmi gördüğünde sana tüm türkiyeyi 5 kez turlatacaktır herhalde. ıyk. öğk.

ya da turlatmaz belki ama laboratuar ortamında çok fena şeyler için deneylere girişebilir astegothic yaratmak içün.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
utopia
üye [şikayet et]
§ 17 Temmuz 2007, Salı - 21:29 [ özel msj ]
bu geyiğe fesat karışmış, hiç güzel olmamış son resim jos, bu ne ya. hayır sinanın neti de gidik, cevap da veremez, ama bu resmi gördüğünde sana tüm türkiyeyi 5 kez turlatacaktır herhalde. ıyk. öğk.

ya da turlatmaz belki ama laboratuar ortamında çok fena şeyler için deneylere girişebilir astegothic yaratmak içün.

Utopiacığım, kuzuciğim, herkesten önce Sina'ya gösterdim zaten o resmi. Rica ederim, gotik olabilirim ama asla kötü niyetli değilim =P

Ayrıyeten gördüğün üzere ustaca bir hareketle konuyu saptırıp Ruslar'a çekmiş kendisi.

Pis Herif.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...