Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 rooooorrrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vin vin vin tissssssss ruuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn tissssssss rrrrrrrrrrrrrnnnnnnnnnnnnn vin vin vin vin vin iiiiiiiiiiih bam güm pat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 içtin mi sen abi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben hic icmedim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: zarek 0 bmw masraflı olur, gerek yok. ben modifiye falan ederim onu senin için rahat olsun. ucuz mal alacak kadar zengin değilim. robert f. bmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sly anlamis yazdigimi aciklamis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 zegna bizi konserveciye gotur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İnsan bakir/bakireyse, bakir/bakire birini talep etmeye hakkı var tabii. Ama değilse ve üstüne bakir/bakire isterim diye tutturuyorsa ona senden kaşarlısı seni bulsun inşallah derim. Ayrıca düşüncen güzel arkadaş. Yalnız da değilsin, bakir pek çok erkek var. Millet sanmasın ki herkes insanlığından çıkıp oralara buralara gidecek kadar azmıyor. Bazı insanlar çok sevdikleri zaman bu işi yapmak istiyorlar. Özel olsun istiyorlar, o yüzden kendilerini saklamayı tercih ediyorlar. Bakir erkek arayışı yanlıştır diyenler gözüme çarptı. Bayanlar pişman olup aldatabilirlermiş güya. Böyle düşünenlere bir çift lafım var. İnsan yeteneğiyle doğar kuzum. İstediği kadar kaşarlasın bir erkek kendini, yatakta başarılı değilse değildir bu kadar basit. Bazısı daha ilkinde döktürür. :pPppPpp Çamur atmayın bakir erkeklere! :D Kızlar da bakir isteyecek artık nihahaha! Kaşarlı olup da bakire götürmek isteyen erkek zihniyetini biiiip, düüüt, pata küte, çat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bayanlarin pisman olacagindan bahseden kimki? ben aldatanin kendisi olabilecegini soyledim. bayanlarla alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 tamamen hayat gorusudur bu. kimisi "evlenmeden once yasayabildigimi yasayayım sonra durulurum zati el mahkum" der, kimisi de "ben ozelimi tek kişi ile yasamayı ve onu sonsuza dek onla paylaşmayı isterim" der.(ikisi de garantimiz kapsaminda değil) bence sex, duygu paylaşimindan cok, orgasm amacli yapilirsa kotudur,kakadir, pistir. sen bakirliğini/bakireliğini senin icin cok ozel olan biri ile sonlandiriyosan (asgf) bence bu cok da cekinilecek bir durum değil. hayatının askini buldun, illa vermem diyosan, yazik tabi, ama tercih meselesi. (bi de bu işin bayanı erkegi olmaz, aşmaliyiz bunlari. bakir olmayan erkegin bakire bayan aramak gibi bi lüksü yoktur) ayrıca konserve falan noluyoruz arkadasim!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yaptıgın sey bitek gelecekteki karını cezalandırmak olur.. hem deneyimsiz olacaksın hem gözün dışarda olacak. tabi tercih meselesi ama ııh bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Abi bu işin yolu var yordamı var.Tamam ilk defa sevdiğin biriyle bu özel anı paylaşmak gidip parasını verip yapmaktan 1232142 kat güzel olabilir ona lafım yok ama senin sevdiğin kişininde kendin gibi olduğunu nasıl ispatlayacaksın?Sen 1 kişiyle bile yapmamışındır belki o 4-5 kişiyle yapmıştır sonra deneyim her zaman daha iyidir.Mesela bilmediğin bir yere ilk defa kolay kolay gidemezsin,kaybolursun.Ama ikinci defa gittiğinde yolu kolaylıkla bulursun.Kız arkadaşının karşısında küçük düşme durumu bile söz konusu yani filmlerdekine benzemez bu deneyim edinmen lazım illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ya herkesin kendi seçimi olduğundan birşey demiyorum, ama ileride insan içgüdüsü olarak evlendiği zamanlar (engelleyebilenlere ciddi içten helal diyorum, ayar ya da geyik değil) bir an farklı tatlar alma, farklı şeyler deneme isteğiyle aldatma olayına girişebilir, hatta daha sakat şeyler olabilirde... Kişiye bağlı tabii, direnci olan ve cidden kalbi temiz olan insan varmı bilmiyorum ama varsa da aldatmak vs gibi birşey yapmayıp ilk tecrübesini özel kişiyle yaşayabilir... Ben gerçi inanmıyorum artık, geçmişte kaldı böyle şeyler, benden 1 yaş küçük bağyanlar bile kendinden 8 yaş büyük erkeklerle birlikte oluyor :) Yani ben artık öyle temizlik ve ilk deneyim = özel kişi olayına inanmıyorum şahsen... Aklıma gerdekte gelinin belini kıran adam geldi şimdi... Edit : Syn doğru söylüyor, karşındaki kız eğer cinsel tatmin konusunda tutucu biriyse, seni geri çevirebilir, bırakabilir vs, mutlu edemeyebilirsin, çünkü insanın doğasında ilk tecrübede heyecan ve ne yaptığına pek dikkat etmeme gibi birşey var sanırım. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 10:29 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 karısını aldatma eğilimiyle bakir olmamak arasındaki ilişkiyi anlayamadım evlenmeden önce birden fazla kişiyle sevişince daha mı sadık olunuyor evliliğe erkeğin gözünün dışarıda olması, dışarıda eşinden daha güzel kişilerin olmasıyla ve daha önce bu güzel kişi veya benzerleriyle sevişemediği için açlık duyması filan mesela öncede sarışın, kumral, zenci ile sevişmiş biri, eşinin yanında diğer kadınlara karşı bağışıklık kazanıyor, naısl olsa ben bunu biliyorum gözüm olmaz mı diyor? evlilikte sevgi, sadakat varsa kimse bunlara yönelmez, elbette evlendikten sonra eşindne daha güzel erkek/kadınlar insanın karşısına çıkar ama bu bir aldatma nedeni olmamalı, daha önce başkasıyla beraber olamadığı için başkasında gözü olur da bahanesi deneyim konusuna gelince bir şeye sıfırdan başlayıp geliştirmek le direk üst noktadan başlamak gibi bir durum oluyo, bu konu biraz garip aslında mesela basketbolda top ta pota da standarttır, ilişki de bu standardizasyon nasıl sağlacak esas konuya gelince bu konuda direk doğru veya yanlış diye bir olay yok ortaya çıkardığı sonuçlar var, onlara göre karar verebilirsin evlenemeden önce sevişmek veya sevişmemek doğru veya yanlış bişeyden önce, bir eylem tek başına zararlı olmayan bişey ancak kullanımına, zamanına, yerine göre değişiklik gösterir ben dini açıdan evlenmeden önce buna karşıyım karşı çıkmak için de ortaya çıkacak sonuçlara göre bu oılayı yanlış bulduğum nedenlerim sen de farkılı bir açıdan bakarak yapmamaya karar vermişsin, kendie göre nedenlerin var başkalarının da kendine göre tam tersini yapma nedenleri hepsi de insanların tercihleri, kendi kararları, kendilerine göre doğru ya da yanlışları insanın kendini mutlu edecek kararları vermesi önemli olan; ister çevresinden etkilensin, ister dinden, ister kendi düşüncelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 valla yazmisiz yukari bi kac sebep. neyse topigi acan arkadasim, benim fikrim budur, tavsiyem bu işten vazgec, hayatini yaşa. ileride gercekten sorun olabilir, olmayabilirde bilemeyiz. ama tavsiyem bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 aman ya. en kralını ameliyat ediceksin.bogulacaksan buyuk sularda bogulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bi arkadaşım da şey derdi hep "madem cennete gidemeyecez, bari cehennemi hakedelim" konuyla ilgili olarak da düşüncen de ters bi taraf yok... bak postada haydar abi bile yorumlar yapıyor bu konuda... onları da oku.. mesela erken yaşlarda cinsellikle tanışmak, sonra bu yolda ilerlemek falan ilerde çok büyük sorunlara yol açıyorMUŞ... sen bakirsen senin karşına çıkan kız da büyük ihtimalle bakire olur, niye mi... sen zaten diğerlerine pek sıcak bakmassın yakınlaşmassın onlarla falan filan.. ama sana bişe diyeyim, bu saatten sonra burdakileri okuyarak istesen de gidip biriyle birlikte olamazsın... için elvermez vs vs.. nasıl mutluysan öyle devam et... ha yok ben a milli takıma girmek istiyorum illaki diyosan, çözümleri anlatmışlar zaten :) gidersin bi pub a kaldırırsın ordan bi tane vs v s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 "madem cennete gidemeyecez, bari cehennemi hakedelim" güzel sözmüş....doğru söylemiş ama bu arada benim anlamadığım bakir yada bakirelerin belli bir değeri mı varda diğerleri dışlanıyor abi bulup yaparken hiç bakılmıo bakiremidir değilmidir diyerekten..... ben fazla konuşmuş olmayayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 "sen bakirsen senin karşına çıkan kız da büyük ihtimalle bakire olur, niye mi... sen zaten diğerlerine pek sıcak bakmassın yakınlaşmassın onlarla falan filan.. " bu biraz kolpa olmuş ya bi bakışta kaç kere seks yapmış nası çözüyosunuz =) bence hissettiğin zaman hissettiğin şeyleri yaşamalısın bölece bahsettiğin pişmanlık falan da olmaz,gülümseyerek anarsın.spor olsun diye seks yapmakla , olayda fiziksel aktiviteden öte manevi şeylerin de olduğunun farkında olmak güzel birşey ama ilk sayfada da dediğim gibi kim için sakladığını bilmediğin birşeyi saklamanın bence bir anlamı yok,o an 2 taraf da ne hissediyosa o olmalıdır öteki şekilde karşındakini de rahatsız edersin "kusura bakma sen o musun acep ona göre sevişcem" tavırlarınla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 valla okumadım tüm yazıları da eğer erkeksen ve kendini evlenecegin kadına saklıyosan, kadınlar evlendiğinde kocasının bakir oldugunu ögrenmek hiç istemezler haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Üstteki yoruma ithafen; -Hayatım benden önce kaç gol attın? *Gökteki yıldızlar kadar. -Oyş erkekim *Ighh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 birisi de arena da şey diyordu: "atın ölümü arpadan olsun." ölmüştür şimdiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: bu biraz kolpa olmuş ya bi bakışta kaç kere seks yapmış nası çözüyosunuz =) ya işte çevrendeki insanın az çok geçmişini bilirsin... bilmiyosan orası ayrı tabi.. kaç kere değil de yapıp yapmadığını anlarsın tavırlarından (kannımca) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 valla zarek, herkesin kendi görüşü dedikleri gibi. bana 0 bmw de verirler ayrıca da ben almam belki, daha masraflı olur diye. 0 olmayan (senin deyiminle) "mal" daha pahalıya geliyor diyosan bu da senin görüşündür. kkthxby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 tamam sana verdikleri bmw'yi bana yolla bir iki sene takılayım sonra geri yollarım sana ikinci el olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ok. 2x e verir x e alırım (belki) ama. hem nasılsa yeterince hız yapamassın, ayağının uzunluğu gazı köklemeye yetmez ;) [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 16:41 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar