Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex,dikkat +69 yaş sınırı

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

Kendi kanka/dost çevrem dışında,tanıştığım kişilerle birlikte gelen bir problem bu.

Herkes bir sex furyasındadır gidiyor.

Bense,86lıyım,"kendi isteğimle" bakirim.

Yıkamadığım bir tabudan ziyade,5 dakikalık bir zevk için taklalar atmayı mantıklı bulmuyorum.Ha mesela 7-8senedir yazları Bodrumdayım,elbet orada bazı tanışmaların sonucu oralara geliyor ama onlarıda ben geri çeviriyorum.

Vicdan,Duygusallık ve İleride evleniceğim kişiye ki şuan adayım dahi yok,yinede "o" na Saygımın olması durumu var.

Dost çevrem dışında,bu görüşümü belirttiğimde;
Milletin şaşırması beni şaşırtıyor.
Yanlışmıyım,doğrumuyum diye sormucam,zira düşüncelerimin doğru olduğunu düşünmesem değiştirirdim,sadece değişik/aynı görüşleri merak ediyorum bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun yanlışı doğrusu yokki kendi secimin kendi hayatın.

kız erkek neden fark ediyo ben onu anlamadım.

ps: tabi bide takıl işte keyfine bak, kendini kasa kasa stresse soka soka eline bişey gecmez, denilebilinir., ama işte kendi secimin yanlışı doğrusu yokki

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 01:49 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Önüne gelenle yatılmaz tabi (her iki taraf için de söylüyorum) ve tek gecelik ilişkiler konusunda da taraf değilim, fakat taraflar -evlenecek olsalar da olmasalar da- birlikte oldukları sürece güzel bir cinsel yaşam sürdürebilirler bana göre. Bu aklı başında her insan (gençler özellikle) gayet normal bir durumdur ve sağlıklı olmanın ifadesidir.

Açıkça belirtmeliyim ki cinselliği düşünmeyen, aklına bile gelmeyen ve buna ihtiyaç duymayan kişilerin hayatlarını etkileyecek ciddi sorunlarını olduğunu düşünmekteyim.

Bu söylediğime konuyu açan arkadaş dahil değil, yanlış anlaşılmasın. Sadece sıkça karşılaştığım ve duyduğum bir durumu da aktarmak istedim arada ...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de uzun süre aynı fikirle yaşadım ama bi süre sora "nan buna bukadar anlam yükledikten sora nolursa-kimle olursa olsun ben olayın özelliği konusunda tatmin olmucam en iyisi anı rezil etmeyeyim belirsiz gelecek için" dedim geçti =) enteresan bi düşünce ama insanı yıllarca kitliyo hala da doğru mu yanlış mı bilmiyorum tamamiyle senin keyfine kalmış dışardakilerin ne düşündüğü önemli değil
Sosyal ağlarda paylaş

e eyvallah sen istediğini söle ona laf eden yok, ama senın istekelrien ters düşene laf etme e guzel kardeşim,

mesela peach deme, ne bileyim kirlenmiş deme kaak deme çiş hiç deme -hem pis kokar hem ılıktır kesin sıcrar dona damlar kötü bişidir ciş-

Ayrıca bone'un dediği gibi, karaköyün en usta tornacılarını ayarlarız sana
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...