_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Kendi kanka/dost çevrem dışında,tanıştığım kişilerle birlikte gelen bir problem bu. Herkes bir sex furyasındadır gidiyor. Bense,86lıyım,"kendi isteğimle" bakirim. Yıkamadığım bir tabudan ziyade,5 dakikalık bir zevk için taklalar atmayı mantıklı bulmuyorum.Ha mesela 7-8senedir yazları Bodrumdayım,elbet orada bazı tanışmaların sonucu oralara geliyor ama onlarıda ben geri çeviriyorum. Vicdan,Duygusallık ve İleride evleniceğim kişiye ki şuan adayım dahi yok,yinede "o" na Saygımın olması durumu var. Dost çevrem dışında,bu görüşümü belirttiğimde; Milletin şaşırması beni şaşırtıyor. Yanlışmıyım,doğrumuyum diye sormucam,zira düşüncelerimin doğru olduğunu düşünmesem değiştirirdim,sadece değişik/aynı görüşleri merak ediyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Kızsan sorun yok dogru yoldasın.. Erkeksende taktir ettim yol yanlıs dıyemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 başlığı görünce ne ümitlerle saldırdım faremin sol tuşuna ): ayrıca bu aralar arttı bu bakirlik itirafları repmi versek napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 valla olmayan birine saygıyı geç bırak sende kalsın o saygı bekaret beyinde olmalı apış arasında değil sonuçta hayata bir defa geliyorsun, ilerleyen yaşlarında çok pişman olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bunun yanlışı doğrusu yokki kendi secimin kendi hayatın. kız erkek neden fark ediyo ben onu anlamadım. ps: tabi bide takıl işte keyfine bak, kendini kasa kasa stresse soka soka eline bişey gecmez, denilebilinir., ama işte kendi secimin yanlışı doğrusu yokki [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 01:49 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Önüne gelenle yatılmaz tabi (her iki taraf için de söylüyorum) ve tek gecelik ilişkiler konusunda da taraf değilim, fakat taraflar -evlenecek olsalar da olmasalar da- birlikte oldukları sürece güzel bir cinsel yaşam sürdürebilirler bana göre. Bu aklı başında her insan (gençler özellikle) gayet normal bir durumdur ve sağlıklı olmanın ifadesidir. Açıkça belirtmeliyim ki cinselliği düşünmeyen, aklına bile gelmeyen ve buna ihtiyaç duymayan kişilerin hayatlarını etkileyecek ciddi sorunlarını olduğunu düşünmekteyim. Bu söylediğime konuyu açan arkadaş dahil değil, yanlış anlaşılmasın. Sadece sıkça karşılaştığım ve duyduğum bir durumu da aktarmak istedim arada ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 @dragonutopia Kızsan sorun yok dogru yoldasın.. Erkeksende taktir ettim yol yanlıs dıyemem.. bu kafayla bravo ne ayrımı bu !erkek yapınca göğe eriyorda kız yapınca bişey mi oluyor dellendiriyorlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hande yener dinliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ne alakası var bir dalga geçmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hehe bide erkekler tek başlarınamı yapıyo bu işi, neyse canım paticiğim benım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 +11111 cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Saygıyla ne alakası var önceden tecrübe kazanmış biri olmanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 5dklık bi iş diil tabi tercihen uzun ve tutkulu olur yumurtaya can veren allahm sen neler yaratıosun deditir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 şahsen yeni olan bir şeyin ambalajını açıp ilk defa dokunan kişi olmanın hazzı başka diye düşünüyorum. evet kimse telefon ya da mal değildir ama bazı şeylerin özel oluşu başkadır. kimine göre tecrübe özeldir, kimine göre keşfedilmemişlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben de uzun süre aynı fikirle yaşadım ama bi süre sora "nan buna bukadar anlam yükledikten sora nolursa-kimle olursa olsun ben olayın özelliği konusunda tatmin olmucam en iyisi anı rezil etmeyeyim belirsiz gelecek için" dedim geçti =) enteresan bi düşünce ama insanı yıllarca kitliyo hala da doğru mu yanlış mı bilmiyorum tamamiyle senin keyfine kalmış dışardakilerin ne düşündüğü önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bu kadar dertliysen bi agbilik yapar mektebe gotururuz ya amma dert etmisin topikler acmisin felan cuce abinle tutariz elinde gotururuz karakoye ne topik aciyosun atsana bi ozel mesaj ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 E ben de senin yaptığın benzetmeye öküzlükten başka bir şey diyemiyorum zarek kusura bakma da. Neyse. Eskiden bir reklam vardı... Anlayış farklı, kültür farklı. Pek bir şey denmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya herneyse.. edit:gereksiz [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 02:21 tarihinde, Dragonutopia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 e eyvallah sen istediğini söle ona laf eden yok, ama senın istekelrien ters düşene laf etme e guzel kardeşim, mesela peach deme, ne bileyim kirlenmiş deme kaak deme çiş hiç deme -hem pis kokar hem ılıktır kesin sıcrar dona damlar kötü bişidir ciş- Ayrıca bone'un dediği gibi, karaköyün en usta tornacılarını ayarlarız sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ya çok merak ediyorum eşin senin tabirinle kutsal olmayınca ne oluyor? Sokakta para için bu işi yapanlardan birisi mi oluyor? Saçma sapan konuşmayın lütfen. Ya saklıyorsa ve sen onun öyle olduğunu hiç bilemezsen? O zaman ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 mal olmak da ilginç birşey olmalı bu kadar değerli oldğumuzu bilmiyordum sonrada soruyolar ne nasıl değerini düşürüyor... kaz kuyu dibini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 zarek basmış başlığı kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bi dkka lan kiz mi bu ben erkek sandim bakirim diyo lan erkek deilse ben karismam abicim aman aman dusman basina adimiz cikar sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bakir işte erkek :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 erkekse napcan ulan tornacida cuce kaporta ile sorunu yok arkadasin sahini dogana cevrmicek ole bi sorun warsa bostanci sanayide hallederiz ayrica janjanli egzozda takariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar