Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw116i? - A3?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paramecium, A3 2.0 tdi dersen sen, bende 1.20d derim mis gibi 163 bg hem de arkadan itiş daha ne istesin bir genç ;)
ama karşılaştırma 1.16 ve a3 1.6 ise ben a3 ü seçerim.
Bmw dediğin gaza bastığın zaman gitmeli ya, 1.16 yokuşlarda zorlanır fln sinir eder adamı.
Mesaj tarihi:
1.20d lerin fiyatı 40k eurodan başlıyor, tabii net üzerinde, bayi de elbet bir indirimi olur.
3.20d ler bile bu kadar atakken aynı motorun daha ufak bir arabada olması.. anaaam dedirtir insana bence :)
şimdi baktım nette de a3 2.0tdi baz fiyatı 37k euro. Fiyatları bmw1.20d ile neredeyse aynı.
ben çok istedim de almadılar 1.20d i bana, ondan biraz kuyruk acım var:P
Mesaj tarihi:
1.20d vericeği performans zaten ;) dizel motorun torku daha iyi hissedilir 1 serisinde. Yakıt konusuda malum dizel zaten. Ama baz model 40k, bmw'nin zaten 1 serisine bi özensizliği söz konusu.Sadece performansa bakıcaksak 40k verdikten sonra alternatif çok :)
Mesaj tarihi:
@jsh: 115 beygir araba yokusta zorlanacagini cok zannetmem bmw gidiyor 1600cc olsa bile :)

diesellere gecilmis hele 2000cc ben gene a3 derim

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 23:58 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

BMW 1.20d için X özelliği eklesin sonra A3 2.0TDI quattro ile kıyas yapalım :) Bir gencin yaş ortalamasının hayli üstünde olan ben, şahsen arkadan itiş yerine quattro tercih ederim.

Mini sınıfta arkadan itiş zevkini yaşatmak istediler ama eziyete çevirdiler. Gerek her zevke hitap etmeyen tasarım (işçilik kalitesine girmiyorum bile), gerekse arka tarafın oldukça dar tasarlanması. Eğer sürüş zevki istiyorlarsa daha düşük motorlu Z3-4 kombinasyonları sunsalardı pazara. Ne at, ne deve misali bir araç o benim nazarımda.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
4 çeker a3 kimse almıo ama olay orda :)

piyasadaki a3 lerin çok çok azı quattro belkide yok.ben hiç görmedim,duymadım

1 kasası,araban ne diye sorulduğunda bmw diyebilmek için yaratılmış bi araba bana göre

ama dediğiniz kadar kötü oldugunu sanmıyorum.içine bile oturmadım suana kadar.dediğiniz kadar kötü değildir diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
yok o kadar da değil, şahine çevirmişsin sen galiba arabayı :P Audi falan varken daha pahalıya nispeten daha kalitesiz iç mekan sunuluyo. sorun orda. bi de arkadan itiş obsesifliği yüzünden, iç mekan dar falan... Öyle yani O kadar para verince adam diyo, "ulan madem bu kadar para veriyorum, neden daha iyi ve geniş iç mekanı olanı almiim" diye. Çünkü BMW'nin diğerleri üzerine tek ve en büyük artısı motor ve sürüş özellikleri, ki o da diğerlerinde yine o kadar da kötü değil.

bi de;

said:
Bir gencin yaş ortalamasının hayli üstünde olan ben, şahsen arkadan itiş yerine quattro tercih ederim.

ahahah yakın zamanda bunun tartışması olmuştu BMW ve Audi yetkilileri arasında :D

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:00 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Selam,

Audi'nin kötü yönleri:
- Audi yüksek hacimli TDI dışında düşük hacimli motorlara gereken önemi şuan için gecikmeli olarak gösteriyor.
- Benzinli motorlarda FSI ve turbo uygulaması ile okadar meşgul ki diğer motorlara gereken önemi vermiyor.
- Özgün tasarımdan azcık uzaklaştı ve bazı kesimlerde hoşnutsuzluk yaratırken, sevip beğenen yeni bir müşteri kitlesi yarattı. Ben sevemesem de pazar payında artış yakaladılar.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
BMW 1 geçtiğimiz aylarda makyajlandı hafiften. Stopları biraz karartmışlar birde ön tampon altını azıcık değiştirmişler sanırım.

Audi zaten matruşka gibi
Mesaj tarihi:
bende television da( lol) izledim bmw 1 serisinin makyaji ancak arabayi cok iyi taniyorsaniz gorebilirsiniz. Vodan on farlari biraz yuvarlamislar, marspiyeller ve on alt tamponla hafiften oynamislar.

a3 makyaj gorecegini zannetmem direkt degistirirler gibi geliyor
  • Yeni Oluştur...