kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 teknolojiyi biraz geriden takip ettiğim için ( epey geriden) arkadaşımın ekran kartını ödünç almayı düşünüyorum başlıkta gördüğünüz üzere kendisi ati radeon 9800 pro bazı arkadaşların ne yapıcan kardeşim onu işine yaramaz ki o dediğini duyar gibi olsam da zaten her oyunu full performans oynama gibi bir derdim olmadığı için sorun yok :) ancak ben bu olayı daha önce denedim pc kitlendi açılmadı falan, neden kaynaklanabilir ekran kartı anakartımla uyuşmamış olabilir mi ?
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bios'dan da olabilir. Eğer garip bir şekilde ötüyorsa bilgisayar onların anlamları var. Ona göre birşeyler yapılabilir.
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sende nforce anakart varsa radeonlar uyusmayabilir ama öyle sorun çıkarmaz yalnızca performansı düşer diye biliyorum
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 p4 1.4 mhz 512 mb sd ram intel 845 chipset msi mainboard var.
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ohoo sen ölsene ya o ekran kartını takamazssın çükü sd ramin var bi kere ;) ddr olsa bile performansı çok düşük olur sen yeni pc yap bence :)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yeni pc yapıcak durumda olsam neden adamın ekran kartını ödünç almak ile kasayım :)
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sdram olayı kıllık çıkartabilir arkadaşında dediği gibi. Onun dışında aldığın ekran kartı sağlam birde o var :) (Hani bi köşeye atmış duruyorsa sonrada sana verdiyse :D )
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yok masaüstü bilgisayarında olan ekran kartı yazlıkta şu an kendileri o yüzden taşınana kadar ver bari ben kullanayım dedim yazık olmasın :p ama olmadı
Thiras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Othranx; Nforce la alakası yok dün öyle bir sistemi bakıma aldım. Takır takır çalışıyor. Önce agp portunu ve kartın tozunu al. Yine açılmıyorsa, başka pcde dene, yine olmuyorsa internetten sistem bileşenlerinin ne kadar güç çektiklerini öğren ve boşta kalan watt miktarını öğren, sonra kartın ne kadar çektiğini öğren, yetiyor mu kontrol et, yine olmadı makinaya aynı güç tüketimine sahip bir şey tak kontrol et, yine olmadı artık yapçak bir şey yok, bir bardak soğuk su. :)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kasayı camdan aşağı atsam ? :p
Öne çıkan mesajlar