Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ati radeon 9800 pro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teknolojiyi biraz geriden takip ettiğim için ( epey geriden) arkadaşımın ekran kartını ödünç almayı düşünüyorum başlıkta gördüğünüz üzere kendisi ati radeon 9800 pro bazı arkadaşların ne yapıcan kardeşim onu işine yaramaz ki o dediğini duyar gibi olsam da zaten her oyunu full performans oynama gibi bir derdim olmadığı için sorun yok :) ancak ben bu olayı daha önce denedim pc kitlendi açılmadı falan, neden kaynaklanabilir ekran kartı anakartımla uyuşmamış olabilir mi ?
Mesaj tarihi:
sdram olayı kıllık çıkartabilir arkadaşında dediği gibi.
Onun dışında aldığın ekran kartı sağlam birde o var :) (Hani bi köşeye atmış duruyorsa sonrada sana verdiyse :D )
Mesaj tarihi:
yok masaüstü bilgisayarında olan ekran kartı yazlıkta şu an kendileri o yüzden taşınana kadar ver bari ben kullanayım dedim yazık olmasın :p ama olmadı
Mesaj tarihi:
Othranx;

Nforce la alakası yok dün öyle bir sistemi bakıma aldım. Takır takır çalışıyor.

Önce agp portunu ve kartın tozunu al. Yine açılmıyorsa, başka pcde dene, yine olmuyorsa internetten sistem bileşenlerinin ne kadar güç çektiklerini öğren ve boşta kalan watt miktarını öğren, sonra kartın ne kadar çektiğini öğren, yetiyor mu kontrol et, yine olmadı makinaya aynı güç tüketimine sahip bir şey tak kontrol et, yine olmadı artık yapçak bir şey yok, bir bardak soğuk su. :)
  • Yeni Oluştur...