Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Evet geçende aklıma geldi bu AKP iktidarı kendi çaplarında bi iktidar yaşıyolar...ama çoğu kişinin dediği gibi bu onların sonlarını getiriyo...Tıpkı Osmanlı Devletinde olduğu gibi Fark ettiyseniz tarih tekerrürden ibaret: Napolyon Rusyaya girdi ağır hava şartları yüzünden yenildi Hitler Rusyaya grdi ağır hava şartları yüzünden yenildi... VE bence Amerika Irak ta kaybettiğini sandığı maddi manevi değerlerin dahada fazlasını ilerleyen yıllarda yada günlerde kaybedecek....
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Gayet bilinen bir söz bu tarih tekerrürden ibarettir. Ayrıca osmanlıda bir kere rusyada soğuktan donarak 100.000 asker kaybetti. Tarihi bilmelisin ki başkalarının hatalarındanda ders alıp kendine fayda çıkartabilesin..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Yanlis hatirlamiyorsam osmanli o askerleri rusyada degil karsta kaybetti enver pasanin yedigi bir haltti... Kars olmiyabilir tam emin degilim ama anadolu topraklari icerisinde bir yer[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 kars-sarıkamışta olmuş o olay ( igrenç bi soguk var sarıkamışta orda askerlik yapmış bi arkadaşım vardı o anlatırdı brrrr )[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 benim babamda sarıkamışta askerlik yapmış -45 derece hava oluyodu diyo biz üşümüyoduk diyo eheh. nöbete göndermiyolarmış o havada. hava soguk olunca vatan bekcisiz kalıyo sarıkamışta ozmn.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Çok soğuk veya çok sıcak havalarda nöbet süresi kısalıyor. 2-3 saatlik nöbetler 20 dakikaya kadar düşürülüyor. -45 olduğunda nöbet belki tamamen kalkmıştır ama zaten o zaatte yapılcak saldırıyı yapan adama karşı tek silah çatışmayı uzatıp donmasını beklemek olur :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bu konunun ilk mesajı neyi açıklamaya çalısmış anlamadım. Akp hükümetiyle hitler in rusyaya girmesi arasındaki bağı bana biri anlatabilirmi?
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bir istisna yi atlami$in teknoloji farki onun icin amerika dunya ya hukmetmeye devam edicek ve irak olayinin pek amerika yi etkiledigini sanmiyorum.. Fakat itibarini sarsti bu dogru[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Amerika 20 seneye kadar filmlerdeki gibi sınırlarını kapatacak. Onlar rahat biz rahat olucaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abs o sınır kapama olayi bence zor derim simdi hindistan-pakistan savasi olucak gazi veren gene amerika[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan!
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ABD,Irağa sırf petrolü için girdi,ancak şimdi ne kadar zor bir duruma girdiklerini gördüler.Bizde ahmak gibi tezkere çıkartıp,askerlerimizi gönderiyoruz.
Öne çıkan mesajlar