Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 is ilanlarına bakıyordum bu sirket ile karsılastım daha basvuru yapmadım bı sorayım dedım smartpro gıbı bısey cıkasın buda
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 beleş sitesi olan bi sirket ne kadar guvenilir olur orası tartısılır
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bende ondan suphelendım zaten bide bu var aynı fırmanın
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 logo tiger reklamlarını bi kaç kez maç aralarında görmüştüm tvde. hoşuma gittiydi de tipi ondan aklımda kaldı
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 beleş olduğunu nereden çıkardınız? .tr ile biten tüm alan adları ODTÜ aracılığıyla tescil edilmektedir. biz.tr de com.tr den farklı değil yani..
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Başvuracağın şirketin güvenilirliği gibi kriterlerini internet sitesinden seçersen işin zor. Gidersin, görüşürsün, bir fikrin olur. İş başvuruları tek taraflı olmak zorunda değildir. Sadece işveren, çalışanını seçmez. Çalışacak adam da iş yerini seçebilir.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dandik bi yere benzemiyo bea... istanbulda olmasa ben de başvururdum :)
Öne çıkan mesajlar