Souffless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 gz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Morogrim down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 aktif minimum Karazhan düzeyinde geara sahip olan pve nin olayını zorluğunu bilen Shamanlar alınacaktır. Diğer classlardan iyi başvurular da kabul edilebilir. Lütfen www.guild-temetnosce.com sitesinden başvuru yapınız. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 09:43 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 aktif olacak minimum Karazhan düzeyinde geara sahip olan pve nin olayını zorluğunu bilen tüm classlardan oyuncular alınacaktır. Lütfen www.guild-temetnosce.com sitesinden başvuru yapınız. Temet Nosce Progress SSC 3/6 TK 1/4 Magtheridon, Gruul, Karazhan farm [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 09:15 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Temet Nosce aktif Türk PvE guildi oyuncu alacaktır. Özellikle Holy Priest, Resto Druid ve Holy Paladin başvuruları daha fazla kabul görecektir. Diğer classlardan da iyi başvuruların kabul edilme olasılığı var. Temet Progress SSC 5/6 TK 1/4 Mag, Gruul, Karazhan (x3) farm [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:25 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:53 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 TEMPO !! Temet Nosce aktif Türk PvE guildi oyuncu alacaktır. Özellikle Holy Priest, Resto Druid ve Holy Paladin başvuruları daha fazla kabul görecektir. Diğer classlardan da iyi başvuruların kabul edilme olasılığı var. Temet Progress SSC 5/6 TK 1/4 Mag, Gruul, Karazhan (x3) farm [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 10:10 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 valla ben buyuk ihtimalle katilabilirim size. baya istikrarli gidiyosunuz, uzun suredir takip ediyorum da. kendi serverimda turk kurucusu olan tum guildler kafama yikildi diyebilirim. bu yuzden ihtiyacim var boyle bir ortama. karazhan ve gruul icin yeterli gearim var. su an enhancement shaman im. ama resto gearim da tamamlanmak uzere bir kac hafta farm ile tamamlayip restoya donmeyi dusunuyorum. sizin de ihtiyaciniz vardir herelde restoya. yalniz kesin bisey demiyim henuz migrate edemem zaten. eylul sonu gibi tekrar gorusebiliriz. server: venture co nick: socian armory linkim: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&n=Socian [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:27 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 düzgün healera her zaman her guildde ihtiyaç vardır. konuşuruz msnden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Edit.. omg guildleri karıstıdım pardon :D [ Mesaj 29 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:28 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 puhahaha biliyorum biliyorum sen de gelmek istiyorsun bize yeme beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Ohh oh ben yokken baya bişi yapılmış kıskandım bak :P Gelince shadowum karışmam ;) ~Huskar teh Trolliest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bide video koyayim ben size SSC ile ilgili.. http://files.filefront.com/vashj+sen+cikardin+beni+bnwmv/;8435831;;/fileinfo.html [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 20:08 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Al'ar Down Temet Nosce ( Tamamı Türk PvE guildi ) Grim Batol EU serverı Karazhan farm Gruul's Lair farm Maghtheridon farm SSC 5/6 TK 2/4 - minimum Karazhan düzeyinde geara sahip - her classtan iyi, aktif, sorumluluğunu bilen, progress odaklı oyuncuları recruit etmektedir. Özellikle ihtiyaç olan classlar - Shaman - Paladin - Priest Başvurular içinhttp://www.guild-temetnosce.com/contact.html veya oyun içinden Yibeni, Deadfear, Mikrop @ Grim Batol EU [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 08:59 tarihinde, draven_13th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Meraktan soruyorum, warriorlarda tier 4 shoulder varken priest niyet tier 5? Priest,Warrior,Druid tier5 için farklı bir token mi kullanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 sonra'dan katılan arkadaşlar oldukları için. [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 11:03 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Anladım, mesajı attıktan sonra aklıma gelmişti zaten ;p Başarılar guild ile, PvE serverında olmamanız çok yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 t5li warriorlar o gün online diilmiş harbi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Şu yakışıklı troll kim ya irtibata geçsin benle deli paralar sayarım ona =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 adem kaybol ulan tavşan suratlı :D senin tip tayşan'a benziyor kusura bakma ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 :)master shaman yazmıs bide cahil insan elder shaman fln yazar shamanın masterımı olur shaman olan zte masterdır yani ulen simdi msn olsaydı burda iyi sayacaktım sana ama neyse:D [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 10:35 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 al uleyn oldu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar