Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Arkadaşlar, elinde manga okumak için bir program olan var mı ya da bulabileceğim bir kaynak gösterebilecek birisi var mı? Araştırdım biraz, bir iki tane program buldum ama hangisi daha iyi bilemediğim için kullanan varsa bilmek istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183436 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 CDipslay kullanış ve görüntü yönünden daha çok hoşuma gidiyor veya ben tam anlamıylan comicrack ı beceremedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Sen becerememişsin. ComicRack tamamen CDisplay ile aynı şekle sokulubiliyor. Konuda anlatmıştım nasıl yapılacağını bunun. En rahatı ComicRack, günde en aşağı 200 sayfa çizgiroman okuyan biri olarak söylüyorum bunu - database'i ile falan daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ComicRacki beyenmeme gibi bir lüksümüz yok yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hani kullanılabilirliği açısından çok hoş bir program olabilir, ama her açıdan bir değerlendirme yapmanızı istesem çok şey istemiş olur muyum? (güvenilirliği vs) farklı programlarla karşılaştırarak yaparsanız bir de sevinirim, nasıl olsa işin üstadı sizsiniz =) yeniyetme manga okuru konuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Güvenilirlik derken ne kast ediyorsun ki? Bunlar çevrim içi programlar. CDisplay'ın hiç bir özelliği yok neredeyse - bir renklerle oynayabiliyor - sararmış sayfaları falan düzeltebiliyor. 3 yıldır yeni versiyonu yok. Comical var. Hiç bir özelliği yok bunun. Gösteriyor sadece. Bir yıldan fazladır upgrade edilmiyor. ComicRack var bir de. Yukarıda ki linkten girip özelliklerini oku. Hala yeni versiyonları çıkan tek reader bu. Aslında şu anda kullanılabilir olan tek reader bu. En önemli özellikleri(ki hiç biri yukardaki iki programda yok) hard diskteki tüm cizgiromanları bir database'de toplaması ve açılan çizgiromanları ve onlarda kaldığın sayfaları hatırlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar