Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 2 günde sadece 4 missionu salvage ederek 10m falan yaptım hepsi de level 3 missionlar, ve adam gibi salvager yapamadım daha. Sırf salvaging amaçlı account açtım bu arada, çift ekran yapınca ikisini bi arada yürütücem. Mission başına 3-5m arası bir şey çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 rig üretiptemi satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yok, sadece salvage material, rig üretmeyi becerebilir miyim acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 rig boe ları cok ucuzya herkez uretpip satıyo benım bildiğim kadarıyla ama detayını bilmem, benım üretim bilgim wreck üretmekle sınırlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 PvP de patlattığımız wreckleri salvagelıyorum genelde çok iyi para ediyor.Mesela geçen Arazu wreckden 15m lik salvage çıktı.Hem modlarını alıp hem de sinekten yağ çıkarırcasına wreckinden de para kazanmak çok eğlenceli :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ilgnç bişiye benzio bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar