Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 haftalık McDonald's Ürünleri

Qui

Öne çıkan mesajlar

Kavanozlarin kapaklari oyle hava almayacak sekilde falan degil; normal kapaklar. Yani disaridan curukcullerin girmesi istenmis. O zaman neyi karsilastiriyoruz decompose suresi. Adam diyor ki normalde yapilan kofte 1 haftada kuflenirken, McDonald's urunlerine bi b.k olmuyor. Bu curukculler bile yaklasmiyo bu merete demek degil pek. Yaklasiyolar yaklasmasina ama besin kaynagi olarak kullanamiyorlar bu yuzden gelisemiyorlar o kavanozda demek. O yandaki hamburgerin koftesi, elle yapilmis; processed diil yani. Bu yuzden onu normal kabul etmemiz gerekiyor. Karsilastirma yapildiginda bigmac'in bir haftadan fazla ayrismasi icin hazir duruma gelmedigini goruyoruz.

Kisacasi olayin steril olmasiyla alakasi yok; zaten amac curutmek. Ama besin maddesinin curumemesi demek onun sindiriminin zor oldugu anlamina geliyo.

Ha bi de icindeki kimyasallarin fazla oldugu sonucunu da cikarabiliriz. Kisacasi bigmac ve patates yemememiz lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bu videoyu yapan adam ne düşündü acaba...

-Abi içimde bi dürtü var, giderek büyüyor durduramıyorum. Acilen mcdonaldsa bok atmalıyım. Anti Mc popülerliği hala çok tutuyo insanlar arasında popüler olmalıyım.

-E napacan peki? Bisürü şey çıktı zaten mc coca cola falan hakkında. Hatta aids yüklüyolar diye söylenti bile çıkardı hayalgücü yüksek arkadaşlar keh keh hala hatırlar gülerim

-Yok ben daha orjinal bişi bulmalıyım. İnsanlar eskisi kadar saftirik değil kanıt olmalı. Video olmalı iğrenmeliler ki çok çok popülerleşiyim hmmmm

-O zor yahu. Elle tutulur bi kanıt felan.

-O zaman hemen alayım 10 hafta bekleteyim yiyecekleri nolcak.

-Manyak mısın lan? 10 hafta ne bekletsen çürür bozulur. Kim inancak ona

-Yok abi hala inanan çıkar ona eki eki siparişi veriom ben

YAnlız tabii patateslere bir şey olmaması ilginç. Ama o patatesler bildiğim kadarıyla suni zaten. Hani toz haline getirilip tekrar ve daha büyük/uzun olarak yapılmış..

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:47 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor bu videoyu yapan adamin "Super Size Me" diye bir belgeseli var ki zaten sahsi kanaatim bu video da o belgeselin dvd extralarindan biridir herhalde.

Olay "hoba mc'e bok atalim"dan once, fast food'un zararlarina dikkat cekip amerikanyalilara "obezsiniz, surune surune gebereceksiniz, uyanin iki sebze yiyip yurumeyi ogrenin!" ana fikriyle ortaya cikmis bir sey...
Sosyal ağlarda paylaş

zegna, troid bezi ile alakalı bir bozukluk olabilir sende. normal bir insanın 15 gün içinde en azından 3-4 kg alması lazım o menü ile. tabi normal günlük yaşantısına devam ediyor ise.

super size me'de incelenmişti bu olgu. konu hakkında biraz olsun bilgisi olanlar hatırlayacaklardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...