Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Dizi: Hellsing Cowboy Bebop Samurai Champloo Berserk Full Metal Alchemist Film: (Dvd formatı tercihimdir) Howl's Moving Castle, Spirited away Yukarıda yazan Filmleri arıyorum arkadaşlar . Satmak isteyenler Pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ankaradaysan şu anda boş dvd verirsen çekerim Berserk,FMA,Samurai Champloo ve Miyazakileri [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 20:24 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Malesef degilim :S . İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bolum olarak dizilerin hepsi war externalin warsa cekebilirim belese karsiliginda takas etcek bisiyin warsa tabe bi mekanda bulusuru zben laptopla gelirim dvd den atariz externaline yada snein wars alaptopuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 msn den konusalim [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 21:50 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 MSNden ekle görüşelim dostum : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Halen aramaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bilgi üni'de arkadaşın varsa gidin kütüphaneden alın çekin dvdye. okulda hepsi var saydıklarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ben de halen aynı teklifi sunmaktayım : pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bilgi Universitesinde arkadaşım varda yaklaşık 5-6 aydır konuşmuyorum. İşim düştü hesabı Yaz günü Anime için okula çağırmak ayıp olur şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Son günlerde hastalığım nedeniyle MSNe çok fazla vakit kalmayabiliyor.Hotmail'den ulaşırsan öyle konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar