Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2 Orange Box

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[spo]gman çıktığı an küfürü bastım bu kadar çabuk bitirilir mi diye sonra baktım devam ediyormuş. bir de orada hoparlörün sesi kısıktı niye bizi rahat bırakıyor falan anlayamadım ne diyordu ?[/spo]
Mesaj tarihi:
eski S_TcT üyesi ve kısa bi zaman TcT üyesi olarak TcT ye başvuruyorum :)

mervune nickim steam de ulaşırsanız sevinrm :)
tf2 rullz :) wow da bile arena diyenlere "kardeş sora" diyorm ah ye itemleri koyup cıkıorm oyundan :)
Mesaj tarihi:
bu arada orange box gibi source premium ve valve complete pack gibi 2 paket daha var. Biri 80 diğeri 100 dolar.

100 dolar olanda half-life ile alakalı ne kaaadaar paralı mod ve expansion varsa hepsi var.
Mesaj tarihi:
said:
eski S_TcT üyesi ve kısa bi zaman TcT üyesi olarak TcT ye başvuruyorum :)

mervune nickim steam de ulaşırsanız sevinrm :)
tf2 rullz :) wow da bile arena diyenlere "kardeş sora" diyorm ah ye itemleri koyup cıkıorm oyundan :)

azmi ne arenası.. ben wowu bıraktım wowu.. tf2 forever :D
Mesaj tarihi:
Sabah akşam tf2 oynuodum baktım biraz da portal'a falan bakim dedim millet övdü diye..

Başldım.. acaiyp ilginç geldi oyun çok sevdim. bi oturuşta bitirdim valla. Oynayın seviceksiniz. Takılanınız olursa yardım ederim.
Mesaj tarihi:
seslendirme senaryo hede hödö

3. episode son episode olacak diyorlar da gman kim ne iş yapar , combine ne , biz niye konuşmuyoruz , konuşmadığımız halde nasıl muhabbet ediyorlar bizimle vs vs bir sürü şey var açığa kavuşmamış. 3. episode ile yarısını gösterirler sonra hl3 çıkar onu da bilgisayarım kaldırmaz falan fıstık :
  • Yeni Oluştur...