Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yarın okulu kırsammı hehe iş var cünki okul+iş oyun yatar okulu cıkarayım ordan oyun+iş valla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Türkiyede bir yere gelirmi acaba almak lazım dnr felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 hmm aral getirtecekmiş tabi ne zaman gelirse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 decrypt olmus portal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 abi gene 5 saatte bitti oyun. Ulan ULAAAAAN. mi-8 de koymuşlar sonuna o da güzeldi. Lan bir hoş oldum sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 [spo]gman çıktığı an küfürü bastım bu kadar çabuk bitirilir mi diye sonra baktım devam ediyormuş. bir de orada hoparlörün sesi kısıktı niye bizi rahat bırakıyor falan anlayamadım ne diyordu ?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 aldım şu an toplam 200 civarı hızla yüklüyo yarına biter heralde, geliyorum tfde yanınıza(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 tf2 gibi zevkli bi fps çok uzun zamandır oynamamıştım..hatta uzun zamanı bırak oynamadım hauashgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 eski team fortress classic efsanesi TcT tekrar toplanıyor arkadaşlar. Steam grubu kurduk ulaşamadıklarımız bana ulaşsın invite edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 TF2 kendi başına çalışabiliyormu ? yoksa hl lazımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 calışıyor (çekiyor ne gerekliyse sdkdan) [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 20:30 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 said: eski team fortress classic efsanesi tek tfc efsanesi vardır. =TRK= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 orange box, 97 alıp hl2(96) yi geçmiş metacriticte. hakediyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 eski S_TcT üyesi ve kısa bi zaman TcT üyesi olarak TcT ye başvuruyorum :) mervune nickim steam de ulaşırsanız sevinrm :) tf2 rullz :) wow da bile arena diyenlere "kardeş sora" diyorm ah ye itemleri koyup cıkıorm oyundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yav trk ne etmiş de tfcde efsane olmuş o da iyi. delta force'da eyvallah tct ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bu arada orange box gibi source premium ve valve complete pack gibi 2 paket daha var. Biri 80 diğeri 100 dolar. 100 dolar olanda half-life ile alakalı ne kaaadaar paralı mod ve expansion varsa hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: eski S_TcT üyesi ve kısa bi zaman TcT üyesi olarak TcT ye başvuruyorum :) mervune nickim steam de ulaşırsanız sevinrm :) tf2 rullz :) wow da bile arena diyenlere "kardeş sora" diyorm ah ye itemleri koyup cıkıorm oyundan :) azmi ne arenası.. ben wowu bıraktım wowu.. tf2 forever :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 öle canm :) bu kadar eğlendiremez bi oyun insanı LAST ONE ALIVEEE LOCK THE DOOORR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 You got blood on my suit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 asdfguıhjgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Sabah akşam tf2 oynuodum baktım biraz da portal'a falan bakim dedim millet övdü diye.. Başldım.. acaiyp ilginç geldi oyun çok sevdim. bi oturuşta bitirdim valla. Oynayın seviceksiniz. Takılanınız olursa yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 resim süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 çok kısa degilmi oyun.kızın babası öldü oyun bitti.Episode 25 e kadar gitcek galiba.1 senede bu kadar şeymi yapabildiler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 seslendirme senaryo hede hödö 3. episode son episode olacak diyorlar da gman kim ne iş yapar , combine ne , biz niye konuşmuyoruz , konuşmadığımız halde nasıl muhabbet ediyorlar bizimle vs vs bir sürü şey var açığa kavuşmamış. 3. episode ile yarısını gösterirler sonra hl3 çıkar onu da bilgisayarım kaldırmaz falan fıstık : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 valve EA ile yarışıyor o konuda hl3te cıkar hl3 ep1 ep2 de daha etinden sütünden cok yararlanırlar halflifeın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar