Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 fiyat iyiymiş . nereden alıcam peki ? ve içinde başka birşey mevcutmu yoksa tek tf mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 şu anda tf2 tek başına alınmıyor diye biliyorum, orange box diye bir paket var onu alacaksın o da şimdilik 45$, kampanya bitince 50$ olacak (pre-purchase olayı) steam hesabın varsa (yoksa da oluştur işte :D - www.steampowered.com) steamine gir , ilk açılan sayfada (store) görürsün zaten orange box diye yoksa da search den orange box de onu satın al. ha yalnız ben 2 gece açık bıraktım insin diye, 25 kb/s den ötesini göremiyordum çünkü. internetten indirmekle kasamam diyorsan dosyaları direk indirip cd ye atıp "tf2 gelmiştir" diye satan br korsancıdan alacaksın. ardından bilgisayarına dosyaları atıp o dosyalar üstünden update yapacaksın (hl2 satın almış arkadaşıma kendi hl2 dosyalarımı yolladım o da klasöre attı update dedi 10 dk sonra oynamaya başladı, mantıken bu da olabilir) . internetten satın almaya bile kasamam diyorsan aylar sonra belki gelir orange box veya tf2 , gidip satın alırsın. edit : orange boxun içeriğini yazmayı unutmuşum : hl2 , hl2ep1 , hl2ep2 , portal , tf2. standart oyun fiyatının 20 ile 50 dolar arasında değiştiğini de göz önünde bulundurursak gayet iyi bir fiyat. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 15:08 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 istiyorsan bekle 9 ekimde tf2 tek başına steamdan alınabilecek bide bende steam süper hızlı nedense 90-100k ile cektigim oluyor (1mbit) bioshock baya uzun sürmüştü 40k gecememiştimde tf2 tıkır tıkır geldi nazar deymesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tf2 5kbla geliyor sinir etti kaç gündür anca %60küsür oldu... [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:06 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 1 mbit 25 kb/s alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 30 sirf ona vericeğime 50 hepsine veririm. hiç biri yok nasilsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 beyler değil orange box,boş cd alacak param yok. oynayanlar ss fln alsın,deneyimlerini yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 oynayabilsek bir de , bugün dendi yarına kaldı bizim için (onların akşamı bizim sabahın körü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 29 $' lık tan alıcam heralde ama 9 ekime kadar beklemek yersiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 TF 2 için half life 2 nin yüklü olmasımı gerekiyor yoksa halflife'tan bağımsızmı çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bu orınç baksı aldıgımızda icindeki hl2 yi baska bir hesaba tf2 yi baska bir hesaba entegre edebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Çok acil cevaba ihtiyacım var. Steamden satın aldım orange box. İnstall menüsü cıktı karşıma hepsi 10gb gibi bir yer tutuyor şuanda hepsini download yapmassam mesela tek tf2 yi download yaparsam diğerlerini download hakkım yanarmı ? Yoksa daha sonra download yapabilirmiyim edit:cevap alınmıştır [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:19 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tf2 için hl2 almaya gerek yok. ama şu anda zaten tek satılmıyor. fakat beleş modları oynamak için sanırsam hl2 lazım. birisi hidden diye bi modu yazmıştı foruma, onu kuramamıştım mesela. onun dışında download hakkı diye bir şey yok. istediğin zaman tekrar indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Orange box tv commercial [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 15:57 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 arkadaşlar half life 2 ve eposide 2 var hesabımda fazladan.. bende zaten vardı bunalr ve orange box lada geldi extradan. ve steam in gift ozelligi sayesinde herhangi bir arkadaşıma bi tanesini yada ikisini birden hediye edebiliyorum elimde patlamaması için.. isteyen varsa makul bi ücret karşılığında size HEDİYE edeyim :) ozel mesaj atın anlasırız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ucret istemen olmamis aga... paylasimci olman lazim. - rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ama fazladan para verdiğim şeyi tanımadığım birine neden hediye edeyimki? :P çokda onemli diil aslnda istiyosan yollayayım sana mail falan ver :) yarın saat 10 gibi release orange box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Yaw nerelerde satılacak hala belli değil mi? =) kırk yılda bir orjinal oyun almaya niyetlendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 valla ben geliceğinden, en azından yakın zamanda geliceğinden pek ümitli diilim. release olduğunda çıkan bi oyun wow var bildiğim oda çok talep olduğundan dolayı zaten getirirse aral getirir.aralında bayileri d&r bimeks falan ilk onlara gelir. ama tavsiyem steam üzerinden al direk downloadunu et.ben aldım ettim yarın saat 10 da falan release olduğunda oynuycam direk :) elinde box ın olması tabi ayrı bi duygu ama bekleyemem valla ben :) tf2 rullz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Orange Box yarın Türkiye saati ile sabah 10'da steam'de unlock oluyor. Haber vereyim dedim. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 16:23 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bizde gece 8e denk geliyor lathspell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Nasil olsa bayram tatili var aksamdan sabaha kadar oynarim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Öyle gelmiyor Dausu, bizde sabah 10'a denk geliyor. Aç steam'e bak, geri sayım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 an itibariyle, [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 anaa timer şapmışlar seattle satine göre hesapladım bende tf2deki gibi tutmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar