evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 favorim Day Twelve:Trauma kesinlikle. Devon Graves ve Mikael Akerfeldt amcalar döktürmüş vokallerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 dinlediğim en güzel albümlerden biri human equation. her duyguyu farklı bir vokalin seslendirmesi çok başarılı bir fikir bence. hope, love, pain ve loser favorilerim. özellikle loserdaki brutal inanılmaz başarılı, şarkıyı tekrar tekrar dinleyesi geliyor insanın o esnada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 erucalavera said: dinlediğim en güzel albümlerden biri human equation. her duyguyu farklı bir vokalin seslendirmesi çok başarılı bir fikir bence. hope, love, pain ve loser favorilerim. özellikle loserdaki brutal inanılmaz başarılı, şarkıyı tekrar tekrar dinleyesi geliyor insanın o esnada. yamulmuyorsam scream vokal olmasi lazimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bildiğin scream yahu, NEVAHNEVAHNEVAHNEVAH diye, çokta sağlam vokaldir hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 arjen lucassen'e mail attım. cevap yazdı beklemediğim bir şekilde.. the human equation kendi albümleri içinde favorilerinden biriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 baya iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ayreon'un en sevdiğim albümüdür. Konspeti çok güzel işlediğini düşünüyorum, sadece anılardan ibaret değil aynı zamanda duyguların çatışmaları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ya çok alakasız da bu grubun adını ne zaman görsem hep, aa ayran! deme ihtiyacım uyanıyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Lethious said: arjen lucassen'e mail attım. cevap yazdı beklemediğim bir şekilde.. kendisi sitesinde de yazıyodu zaten "istediğiniz zaman Arjen Lucassen e mail atabilirsiniz, elinden geldiğince bizzat yanıtlamaya çalışacaktır" diye. ben de mail attım iki kere, hatta yüzsüzlük ettim "abi Human Equation un kadrosunu toplayıp bi turne yapsanıza be abi be hadi be" şeklinde bişeyler yazdım kendisine:D gene iyi adammış "hastiela ordan" demedi, güzel güzel anlatmış niye olamayacağını:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 niye olmazmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 e hocam her albümde bilmemkaç tane adam çalmış söylemiş, her birinin kendi grubu da var turne yapıyolar falan haliyle, e adam nası desin "gelin abi bi Ayreon turnesi yapalım" diye.. toplamda 46 tane vokalist var sadece adamın projesinde çalışmış, hangi sahneye sığdırıcan onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 haklıymış, niye sordunki:D ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sağol be ayaküstü ittiriverdin>:D< ama gelse güzel olmaz mı şimdi be abicim, james labrie, bruce dickinson, mikael akerfeldt, devon graves, timo kotipelto falan hepicii bi sahnede böyle.. abareyyy!!!:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ne var ki? bi kamyonun arkasına doldursun hepsini getirsin işte... eline mi yapışır yani:P hem "olm var ya kamyonla adam yığarım buraya" deyimine yeni bi boyut kazandırmış olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 erucalavera said: özellikle loserdaki brutal inanılmaz başarılı, şarkıyı tekrar tekrar dinleyesi geliyor insanın o esnada. O vokali daha çok duymak istersen sana Strapping Young Lad ve Devin Townsend Band öneriyorum, zaten o bağıran arkadaş Devin Townsend bizzat. Clean vokali daha da akıllara zarar, belirtmeden edemeyeceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 syl sağlamdır evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 arjen lucassen'e mail attım. cevap verdi sağolsun uzun uzun.(hayranlarıyla mailleşmeyi seviyormuş zaten.) albümün konseptiyle ilgili şöyle bir cevap verdi. "I wanted characters on the album that are easy to recognise, because with 12 characters you don't have time in 100 minutes to study the personalities in depth. So I thought of human emotions. That's where the idea started." daha da çok soru soracağım. eğer varsa sorularınız çekinmeyin sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ya bugün dinledim sevdim ama bitişinde kahroldum yerin dibine girdim yahu. bu kadar kötü bitirilmez ki : şu ana kadar çıkardığı diğer albümlerin arasında bir bağ varmış, sonunu da bağı sağlamak için yapmıştır diye umaraktan soruyorum : özetle konu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Day 18 - Realization ve Day 16 - Loser Bütün albüm 2 belki 3 senedir playlistimdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sen ne kadar güzel ne kadar muhteşem bi grupmuşsun ey ayreon. yeni keşfettim ama geç olsun güç olmasın derim asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar