Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayreon - The Human Equation (albüm incelemesi)

ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

erucalavera said:
dinlediğim en güzel albümlerden biri human equation. her duyguyu farklı bir vokalin seslendirmesi çok başarılı bir fikir bence. hope, love, pain ve loser favorilerim. özellikle loserdaki brutal inanılmaz başarılı, şarkıyı tekrar tekrar dinleyesi geliyor insanın o esnada.

yamulmuyorsam scream vokal olmasi lazimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

Lethious said:
arjen lucassen'e mail attım. cevap yazdı beklemediğim bir şekilde..

kendisi sitesinde de yazıyodu zaten "istediğiniz zaman Arjen Lucassen e mail atabilirsiniz, elinden geldiğince bizzat yanıtlamaya çalışacaktır" diye. ben de mail attım iki kere, hatta yüzsüzlük ettim "abi Human Equation un kadrosunu toplayıp bi turne yapsanıza be abi be hadi be" şeklinde bişeyler yazdım kendisine:D gene iyi adammış "hastiela ordan" demedi, güzel güzel anlatmış niye olamayacağını:)o
Sosyal ağlarda paylaş

e hocam her albümde bilmemkaç tane adam çalmış söylemiş, her birinin kendi grubu da var turne yapıyolar falan haliyle, e adam nası desin "gelin abi bi Ayreon turnesi yapalım" diye.. toplamda 46 tane vokalist var sadece adamın projesinde çalışmış, hangi sahneye sığdırıcan onları?
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
özellikle loserdaki brutal inanılmaz başarılı, şarkıyı tekrar tekrar dinleyesi geliyor insanın o esnada.

O vokali daha çok duymak istersen sana Strapping Young Lad ve Devin Townsend Band öneriyorum, zaten o bağıran arkadaş Devin Townsend bizzat.
Clean vokali daha da akıllara zarar, belirtmeden edemeyeceğim =)
Sosyal ağlarda paylaş

arjen lucassen'e mail attım. cevap verdi sağolsun uzun uzun.(hayranlarıyla mailleşmeyi seviyormuş zaten.) albümün konseptiyle ilgili şöyle bir cevap verdi.

"I wanted characters on the album that are easy to recognise, because with 12 characters you don't have time in 100 minutes to study the personalities in depth. So I thought of human emotions. That's where the idea started."

daha da çok soru soracağım. eğer varsa sorularınız çekinmeyin sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya bugün dinledim sevdim ama bitişinde kahroldum yerin dibine girdim yahu. bu kadar kötü bitirilmez ki :

şu ana kadar çıkardığı diğer albümlerin arasında bir bağ varmış, sonunu da bağı sağlamak için yapmıştır diye umaraktan soruyorum : özetle konu nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...