kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 selam, yoyo hakkında bilgisi olan insanların acil yardımına ihtiyacım var son zamanlarda tekrar sardım bu zımbırtılara ancak teknik olarak bilgim yok, sağdan soldan okuduğum kadarı ile 3 çeşit yoyo tipi varmış bunlar ne işe yarar, farkları nelerdir bilen birileri varsa çok makbule geçer hem ufak çaplı bir yoyo akımı başlatmış oluruz :) http://www.yoyonation.com/ link ten yoyo siparişi yapabiliyorsunuz paypal ile çok güzel yoyo tipleri var gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bildiğimiz çocuk oyuncağı olan yoyolar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Hayır her yaştan kesime hitap eden yoyolar.. Şu attention whoreluğu da bırak artık sıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XvG3IK-hzRs evet, çocuk oyuncağı olan yoyolar bu hareketler yapılabiliyor. herneyse konu sapmasın lütfen. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:42 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 oeah. cidden harika bi alete benziyor ama çok ustalaşmak gerekir bunda ya. kimde o kadar vakit :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bide yoyo'nun gerçek yüzü var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 kıbrıs şehitlerindeki o metalci siyah gençlerin elinde var hepsi artist artist kızlara aa uu çektirio.. bırakın abi boş işler bunlar.. büyüyün biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 http://www.yoyoguy.com/ böyle bir şey buldum... ancak başka bir şey bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ehe genellemelerinize hastayım. forum falan çok asosyal şeyler azcık çıkın sosyal olun, ergenlik bunalımı geçiren veletler forumlarda sosyalleşiyo bitek. oldu mu? bence olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bu laf bizeydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Salak saçma genellemelerinizi kendinize saklasanız, daha iyi yönlerden ilgi çekmeye çalışsanız ne kadar güzel olacak. Aslında ilgi çekmeye çalışmakla pipinizin büyümediği dank etse diyeceğim de çok şey istiyorum. Hayır artık gerçekten sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Madcat, Zarek ile uğraşacaktım gene ama, bu filmde başrolü sen kapmışsın, tebrik ederim. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:32 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bir konuya'da ayar vermeden yaklaşamaz mısınız? Bir seferliğine bile olsa sorulan soruya uygun bir cevap verip yardımcı olamaz mısınız? Bir sürü konu kitleniyor , insan boşu boşuna topic açmış oluyor..Yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yazık ya gerçekten, konu ile alakası olan insanların yazmasını istemiştim sadece fazla bişey değil. ciddi bişey açılamayacak bu forumda artık bunu anladım bu gece delinin biri her kuyuya taş atıyor siz de arkasından fikiri yürütüyorsunuz bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yaf kusura bakmayın da böyle yaşı başı almış(18 üstü) kişilerin elinde şu yoyoyu görünce deli oluyorum resmen. ülem git tesbihle oyna o bile daha çekici duruyor elinde bea... genelleme olacakta böyle sokak ortasında yoyoyla uğraşan tipler genelde(dediğim gibi) özenti nedir sorusuna en güzel cevap olan tipler oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 madcat ve cold gayet mantıklı mesajlar atmışlar. katılmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Hehe bence zevkli alet özentilik lafları saçma geliyor o yüzden oynadığım zaman gayet zevk alıyorum (gerçi bir yere kadar sonra sıkıyor beni). En azından futboldan ve futbol fanatikliğinden daha mantıksız olduğunu sanmıyorum d: Kaynak olarak wikipedia sitesi güzel gözüktü http://en.wikipedia.org/wiki/Yoyo [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Zarek, seni caner veya ne bileyim semranıma falan benzetiyorum zarek. Nnlar kadın programlarında saçmalamak içn para alıyorlar bir amaçları var kötüde olsa. Fakat sen... sen kalbimde farklı bir yere sahipsin zarek. Sen ilgiyle besleniyorsun, bilgisayarınla yalnız olduğun 5 metrekarelik odanda hayatında hiç görmediğin kadar bir ilgi görüyorsun bu forumda zarek. Aslında zarek, bu postu sana ayar vermek için değil, seni beslemek için atıyorum zarek. Çünkü buna ihtiyacın var zarek. Ve ben yardım etmeyi seven bir insanım zarek, bu forumda ki çoğu insan gibi zarek. Gerçekçi olmak gerekirse zarek yanlış yapıyorsun zarek. Forumda ki kullanıcıların senin avlanma postlarına karşı verdikleri ayarlara normal zeka seviyeni kullanarak cevap veriyorsun zarek. Bence bu gereksiz bir enerji kullanımı zarek. Çünkü biliyorsun ki harcadığın bu enerji, sen avlanırken kamuflajını ve sinsiliğini bozuyor zarek. Halbuki zarek, sana yöneltilen ayarlara dansöz gibi cevap vermek yerine, direkt olarak kabullensen, hem avın olan ilgiyi elde etmiş hemde avlarının "bu adam bu kadar odun olamaz" diye düşünmesini engelleyip senden kaçmalarını engelleyebilirsin zarek. Böylece hem avların bizler, hemde avcı olan sen daha az enerji harcayabiliriz zarek. Böylece sen geri kalan enerjin ile sosyalleşerek etobur olmaktan kurtulabilir, bizde sakince çayırlarda otlayabiliriz zarek. Ve zarek, zarek diyip duruyorum zarek, çünkü zarek seni bu dünya üzerinde tanıdığım ismin olan zarek'i sana layık olan anlamsızlığı elde edene kadar tekrar etmek gerekiyor zarek. Ama zarek ya beni ciddiye alma yada kıvır zarek. Binlerce dansöz var. kıvııııırrr (sliiiideee tonlaması ile söylenecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 merak ediyorum konuyu kim ne amaçla şikayet etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kutun dolmuş muhallebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yoyo ya özenti demek komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 http://www.yoyoist.com/ bu sitenin forumları aşırı yararlı olur. hatta tüm ihtiyacını görür. bnde bi ara çok sarmıştım. 2 kere floresan indirdim bi kaç kerede erkekliimden oluyodm :p . bu aralar hevesim kaçtı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gözün mü var bende mike bi foton varsa yolla bakayım asdasd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 arada elime gecerse saga sola salliyorum, zevkli oluyo. asil istegim kafa goz kirmak ama yoyoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: Spidee, 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:29 tarihinde demis ki: Madcat, Zarek ile uğraşacaktım gene ama, bu filmde başrolü sen kapmışsın, tebrik ederim. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:32 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ] biz zarek abiyle çok iyi anlaşıoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar