Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

televizyonlarda yayınlanamayan cumhuriyet reklamı

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, linkte verdiğin tabloyu daha önce onlarca kez görmedik mi?

görmedik.
daha önce hiçbir başbakan köylüsüne ananı al da git demedi.
şehitlere kelle demedi.yahu, artislik yapma gibi sokak ağzıyla konuşmadı. bunun şeriatla ilgisi ne? ona altta değinicem.
said:
Her parti kadrolaşmaya gitmiyor mu? Her parti kendi ideolojisine göre oynamıyor mu?
CHP'de hiç görmedik mi bunu yada Çiller zamanında görmedik mi hiç?

CHP de görmedik.zaten CHP iktidara gelmedi.
said:
Defalarca tekrarlanmış bir şey değil de ilk defa AKP yapıyor gibi gösteriyorsunuz.

öle değil.
daha önce 23 nisan kutlamalarının yapıldıgı yerde kuran okuma şeysi düzenlenmedi, daha önce bu ülkenin başbakanı sarık, cübbe giyen şeriat yanlısı tarikat liderlerine "onlara saygı duyuyorum" diyip destek çıkmamıştır.vs vs.
uyan artık Türk milleti.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu AKP'ci değilim diyorum. Oy da vermeyeceğim.
Sadece en ufak şeyde alarm halinde olan bir kesim var devamlı provokasyon yapan ülke içinde. Bu da genelde Türkiye'nin aşırı sağcı, militarist kesimi. Ülke gitti gidiyor, şeriat geldi komüizm geldi ayağına hep kendi isteklerinin olmasını, demokrasinin işleyişine parmak sokmaya çalışıyor bu kesim.
Ben sadece laik-demokrasiyi savunuyorum. Bu tiplerin çoğundan da daha kemalist olduğumu iddia ediyorum burada.
Kendi çıkarlarına, kendi fikirlerine en ufak ters düşen bir şey oldu mu orduyu göreve çağırmalar bu faşizan tavırlara karşıyım ben de. Henüz ülke elden gitti gidecek diye bir şey yok diyorum sadece. Böyle gözükmesini isteyen bir kesim var çünkü onlar kendi çıkarlarının başkasına gitmesini istemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe senin gibilerine katlanmak zor antimodes. ne olduğun belli değil senin yaf. ne sanıyordun pat diye akp istediği şeyi yapacak mı?? senin dediğin gibi yavaş yavaş sinsice kanına giriyorlar ülkenin. ileride kız arkadaşın ve sen dediğin duruma düşeceksiniz. o zaman da 10 kadınla evlenirsin gerçi sorun olmaz senin için.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeye bir kulp tebrikler , her şey kendiliğinden oldu yani akp nin suçu yok. her şey kendiliğinden olduysa meclise korkuluk dikelim onlar da takılabilir kendiliklerinden. akp nin basardığı tek şey ülkeyi satmak oldu sen hala savunamazsın bu partiyi, düşünen vatandaş değil illa ki akp karsıtlarına muhalefet olmaya kasan vatandaş derim ben sana.ha akp nin hiç mi başarısı yok, kabul etmeliyim ki var...ülkeyi çok güzel sattılar mis gibi de kaymağını yiyorlar ,bu kadar satsa satsa cem uzan satardı sağolsun akp güzel kotardı bu işi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52
üye [şikayet et]
§ 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:20 [ özel msj ]
Söylediklerinin yarısı bir kere liberal ekonomi tutumuna bağlı şeyler, şeriatla dincilikle bir alakası yok.
Said-i nursi meselesiyse din hocasının tekinin yaptığı bir şey, bütün okullarda öğretiliyor diye genelleyemezsin. Zaten adam hakkında da şikayette bulunulmuştu doğru hatırlıyorsam.
Barzani meselesindeyse Amerika faktörü var, AKP'nin tutumu doğru yada yanlış demiyorum ancak sanki Barzani'ye bayıldıkları için susuyorlarmış gibi koymayın bunu da buraya. Başka partiler başta olsaydı onlar da susabilirdi gayet. Şeriatla bir alakası yok yani.

İşte bak burada şöyle bir bölücülüğe daha giriyorum;

liboş ekonomi masallarını yutanlar
gerçeklerin farkında olanlar.

nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

O noktadan çok uzağız şu anda diyorum ben de.
Faşizm deniyor bu tutuma.
Ayrıca AKP'yi desteklemiyorum diyorum, AKP'ye de oy vermeyeceğim, eğer küfreden, sokak ağzıyla konuşan, dış borcu bu kadar büyüten bir başbakan istemiyorsanız siz de OY VERİN.
Ancak orduyu göreve çağırmalar, gençliğe hitabe eşliğinde ülkemiz gitti gidiyor diye demokrasiye gölge düşürmeye çalışmak ters.
Demokratik yollarla çözmeye çalışmak lazım diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Demokratik yollarla çözün o zaman diyorum.
Burda orduyu göreve çağıracak bir şey yok diyorum.
Bir çok iktidar bir çok kez özelleştirmeler yapmıştır, dış borcu yükseltmiştir, etmiştir, olan şeyler bunlar.
Her seferinde darbeyle mi bitecek iş?
İsterseniz beni öldürme fantazileri kurun, isterseniz bana belalar okuyun, isterseniz beni şeriatçı, AKP'li, kaka ilan edin.
Hiç biri değilim.
Ama içiniz rahatlayacaksa, siyah-beyaz olan, küçük dünyanızda mutlu olacaksanız beni kötü biri olarak görmek, çekinmeyin öyle görün.
Sosyal ağlarda paylaş

İletişim koptu artık, dolayısıyla devam da etmeye çalışmayacağım.
Fikir paylaşmak isteyenle fikir paylaşırım, ancak hakarete mazur kalıp, demokrasiyi oyuncak haline getiren, kötü emellere kullanan biri olarak suçlanmak fikir paylaşmak değildir.
Hakkımda bir çok varsayımda bulundunuz, hepsi de yanlıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh diyorum... Tamam AKP yi savunması alakasız bişey ama bu yaptığınız da yobazlık resmen. Adamın savunduğu şeyin AKP değil de -her ne kadar şu anda bazı kesimlerin elindeki oyuncak olsa da- demokrasi olduğunu anlasaydınız keşke... Konunun da içine edilmezdi.

Neyse, yazdıklarım arasında böyle bişiyler de vardı sanki... İnsanların böyle aşırı tepki vermesinin sebebi şeriat korkusu.Eh, etki-tepki bağlamında şeriatçı kesim kendilerine uymayan insanlara dinsiz derse, kadrolaşırsa, ülkenin altını kazarsa, laikler de dinini yaşamaya çalışan insanı yobaz-şeriatçı diye etiketler, orduyu göreve çağırır, ordu göreve gelmesin diyeni de akp ci diye etiketler. Tersi beklenemezdi zaten.

Ama olan güzelim konuya oldu, hepimize geçmiş olsun
Dikkati tekrar reklamlara çeksek?
Sosyal ağlarda paylaş

hayda bizim dünyamız neden küçük olsun arkadaşım. bazı şeylere uyanmışız, siyah beyaz falan. Sen kendini 40 tane gerizekalı ,çinde tek akıllı zannetmeye devamm et.

Sözlerime şebnem ferahla sonveriyorum

içine girdiğin küçük kaygan deliği
yeni ve büyük bir dünyamı sandın?
istersen bir aynayla yardım edeyim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...