helena Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bunlar ne kadar derin analizler, gözlemler fistan. şaşırtıyorsun bizleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 öff sen ılımlı islam olmak istiyorsan açıyorum önünü antimodes. Anlayacağın dilde; go antimodes go!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Tamam da, bir şeyin denenmesine izin verip, kötüye doğru gidince ve artık ciddi bir tehlike ortamı oluşunca durdurmak apayrı bir şey, daha hiç bir şey olmadan "Bu iş kötüye gider, başından durduralım bunu." demek ayrı şey. Bir yerden sonra "doğru yol bu, bundan cayılmayacak, caymaya çalışanın da canı yakılacak" noktasına varıyor bu düşünme tarzı ve o da faşizme giriyor yani. Eğer gerçekten atamızın izindeysek demokrasinin işleyişine saygı duymalıyız biraz. İşler sarpa sarmadan bu kadar çok karışmamalıyız, bu kadar çok müdahale etmeye çalışmamalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 kimse inadına gidip kafasına ters düşen partiye oy vermez. herkes kendisine uygun partiye oy verir. eğer inadında oy veriyorsa kafasına ters partiye o adam salaktır zaten. ha tepki oyu diye bir şey vardır. akpnin şu anda iktidarda olmasına sağlayan şey budur zaten. Ama o da tayyip erdoğanın yaptığı sinsiliklerle insanları kandırmasından dolayı meydana gelen bir şeydir. insanlar "gerçekten değişti mi acaba?" şeklinde düşünüp bu olayı gerçekleştirdi. şimdi tepki oyu verecek bir şey de yok en fazla bağımsızlar. dediğim gibi akpye oy verecek insanlar ya akpli şeriatçı adamlar olacak, ya cebini düşünen para babaları ya da hala akpnin yalanlarına inanan zavallılar. geçen seçimlerde eminim bi çok gerçek atatürkçü akpye oy vermiştir. bu sefer böyle olmayacağı kesin. ancak ve ancak 3. şıkka giren hala akpyi demokrasi getirmeye çalışan bir parti olarak gören insanlar... [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:05 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Yahu ben müslümanlığa inanmıyorum bile diyorum. Sadece demokrasi olmazsa, iletişim olmazsa her seferinde başımıza daha da büyük bir bela açılacak diyorum. Biraz demokrasiye inancınız olsun diyorum. Biraz izin verin halk yönetsin şu ülkeyi diyorum. İşler sarpa sarmaya başlarsa gerçekten ordu her zaman orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Arkadasım farkında değil misin durumun vehametinin? Ülke gitti gidiyor sen daha halk yönetsin diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 çok pis analizciyimdir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ben şahidim pis analiz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 En zoruma gidende bu din faşistleri yetmiyomuş gibi bi de forumda bu entel geçinen, ikinci cumhuriyetçi takımına laf anlatmaya çalışmamız. Daha demokrasi diyo? ne demokrasisi ? kömür demokrasisimi? yoksa nohut, patates demokrasisi mi? Böyle özgürlükçü(!) yaklaşımlar falan yani arkadas herhalde burayı iskandinav ülkesi sandı. Unutuyo herhalde buranın dünyadaki tek laik islam ülkesi olduğunu biri hatırlatsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yaf kimse halkın bir şey yapmasına engel olmuyor zaten. seçimlerden sora göreceğiz durumu şu an ne konuşsak boş zaten. seçimlerden sora göreceğiz ülkenin durumunu... akp gerçekten tekrar ezici çoğunlukla iktidara gelirse atatürk ün gençliğe hitabesini uygulamanın vakti geldi demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Yahu nereye gidiyor ülke? Şu yüzden gidiyor ülke gitti gidecek de. Yok. Adamlar yani dine daha yakın bir politika izlediler, liberal bir politika izlediler. Henüz kız arkadaşım türban takmak durumunda kalmadı. Henüz ben sakal bırakmak durumunda kalmadım. Henüz adamlar mevkiilerini aşan bir şey yapmadılar. Nereye gidiyor ülke daha? Durun hele bir, o kadar kolay değil İran yapmak burayı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ülke bu yüzden gidiyor; http://www.youtube.com/watch?v=T5m6nNkfACk&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Eaglewingg, etiketlemeye çalışma beni, etiketlenecek birisi değilim. Her topic'te biri komünist der, biri ikinci cumhuriyetçi der... Değilim hiç biri, değilim. Düşünen vatandaşım işte. Entel de değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ya Antimodes Satılmayan liman kalmadı neredeyse dış borç katlandı katlandı okullarda bilimsellik kalmadı. Saidi kürdinin marifetleri öğretiliyor millet ülkenden bahsederken ılımlı islam diyor yer altı yer üstü kaynakların satılıyor pkk azmış barzani coşmuş elden gitmiyor ülke haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 gençliğe hitabe ey türk gençliği ! birinci vazifen, türk istiklâlini, türk cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. bu temel, senin en kıymetli hazinendir. istikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. bir gün, istiklâl ve cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. istiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. ey türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! gazi mustafa kemâl atatürk 20 ekim 1927 ---------------------------------------------------------------- antimodes tekrar oku şunu. belki kafana girer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Anti sen görmezsin belki şeriat TR yi, boşver, cocukların takar uzay cagında baş örtüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 İran tek bi devrimde bu hale gelmedi mi? Tamam, Türkiyede o yapılamaz çünkü daha o kadar içeri sızamadı şeriatçılar. Ancak kadrolaşmayla adım adım ilerliyo, git gide sızıyo.Ordunun içine sızmaları Türkiye'nin İran'a dönmesi demektir.Eh, herbiyere yayılmadı mı bunlar? Bi üniversiteler bi askerler kaldı ele geçirmedikleri, onlara da yavaştan sızıyolar işte. Bu yüzden insanlar şeriata bu kadar düşman, bu yüzden insanlar din dendiğinde olayı şeriata bağlayıp öcü görmüş moduna giriyo. Lüzumsuz paranoya değil yani bu olay. Kendilerini ne kadar sevimli göstermeye çalışsalar da sessizce alttan kazıyolar.Kadrolaşma var, hepimiz biliyoruz adamlar hamamböceği gibi yayıldı herbiyere. Bu da ülke için ciddi bi tehlike. Adamlar tabii "hadi eller havaya, şeriat getiriyoruz hop hop" diye atlamıycaklar. Gayet rahat bi şekilde alttan kazıp kazıp İran gibi bi anda çökertmek varken öyle yapamazlar zaten.5 yıl? 10 yıl? 20 yıl? Bu hızla giderlerse en sonunda en diplere kadar sızmayı başarıcaklar. O açıdan saçma bi paranoya değil, gerçek bi tehlike yüzünden insanlar bu kadar geriliyo. Yoksa kime ne insanların dininden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Fistan, linkte verdiğin tabloyu daha önce onlarca kez görmedik mi? Her parti kadrolaşmaya gitmiyor mu? Her parti kendi ideolojisine göre oynamıyor mu? CHP'de hiç görmedik mi bunu yada Çiller zamanında görmedik mi hiç? Defalarca tekrarlanmış bir şey değil de ilk defa AKP yapıyor gibi gösteriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 anti modes benım yazdıklarıma itirazın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 İran devriminde orduya kim sızmış ya acaip acaip konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 akpli insanları bu yüzden sevmiyorum birde hep kendi anlamak istedikleri gibi anlıyorlar olayı... chpli kadrolaşsın umrumda olmaz. hatta olması gereken budur zaten atatürkçü insanlar gelsin tüm kadrolara. chpli derken gerçekten chpli olan atatürk ün chpsi anlamında söylüyorum. veya başka bir partili kadrolaşma yapsın yeterki o işte gerçekten başarılı olsun ülkenin yönetim şekliyle bir sorunu olmasın. akp kadrolaşamaz arkadaşım! bunun demokrasiyle alakası yok. akp nin ne bok olduğu ortada hala gelmiş demokrasi dersi veriyor insanlara. insanda sinir bırakmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 AKP'ci değilim diyorum tekrar. AKP'ye oy vermeyeceğim. Hakkımda devamlı bir etiketlemeye gitmeyin, rica ediyorum. İran'la Türkiye'yi de bir tutmayın rica ediyorum, jeopolitik konumu apayrı olan, apayrı geçmişleri olan, apayrı iki ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 said: Passanger üye [şikayet et] § 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:09 [ güncelle ] [ özel msj ] Ya Antimodes Satılmayan liman kalmadı neredeyse dış borç katlandı katlandı okullarda bilimsellik kalmadı. Saidi kürdinin marifetleri öğretiliyor millet ülkenden bahsederken ılımlı islam diyor yer altı yer üstü kaynakların satılıyor pkk azmış barzani coşmuş elden gitmiyor ülke haklısın. cevap var mı yoksa bnete girecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Passanger bu adama bir şey sorma bence çünkü sadece işine gelen kısımlara cevap veriyor ki onları bile çarpıtıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Söylediklerinin yarısı bir kere liberal ekonomi tutumuna bağlı şeyler, şeriatla dincilikle bir alakası yok. Said-i nursi meselesiyse din hocasının tekinin yaptığı bir şey, bütün okullarda öğretiliyor diye genelleyemezsin. Zaten adam hakkında da şikayette bulunulmuştu doğru hatırlıyorsam. Barzani meselesindeyse Amerika faktörü var, AKP'nin tutumu doğru yada yanlış demiyorum ancak sanki Barzani'ye bayıldıkları için susuyorlarmış gibi koymayın bunu da buraya. Başka partiler başta olsaydı onlar da susabilirdi gayet. Şeriatla bir alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar