Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

televizyonlarda yayınlanamayan cumhuriyet reklamı

duende

Öne çıkan mesajlar

@passanger: senin eleştirdiğin o insanların tamamı türkiye cumhuriyeti vatandaşı. aynı senin gibi.

bu ülkenin kaderi hakkında karar vermek de belli bir zümreye -sizin grubunuza- verilmiş bir hak değil.

o insanları kıyasıya eleştirip gruplaşmak yerine, hepimizin aynı gruba dahil olduğunu farketseniz..

belki de cumhuriyetimiz için çok daha iyi olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

@fistan
evet fistan uzun zaman gizledim ama sen ortaya çıkardın şeriatçıyım!Oh be rahatladım! Senide tebrike derim nasıl anladın yahu?
@Passanger
Passanger bence siz biz ayrımını yapan farkında olarak yada olmayarak bölücülük yapmaktadır
Şimdi sen ülkenin iyiliği için savaştığını düşünebilirsin ama bu doğru olmak zorunda değil?hata yapıyor olabilirsin?
Şeriatçılarda ülkenin dini olmadan yokoluşa gideceğini düşünüo olabilirler nolcak şimdi onlarda mı bölücü deil?
Neyse sonuçta herkesin düşüncesi kendine ama türbanlılar zafer bizim die dolaşıolarsa bırak dolaşsınlar onları siz ilan edip bizimkiler nerde die dolaşmaktan iyidir bence
Sosyal ağlarda paylaş

akpli adamıda ayırıyorum ben bölücülükte yeni nokta açıyorum evet.

akplileride içinde 3 e ayırıyorum hemen söyleyelim.

a tipi akpliler: bunlar bildiğin tayyip erdoğan kafasında olan insanlar. sinsi şeriat planları için akpyi destekleyenlerki en tehlikeli cins bunlar.

b tipi akpliler: bunlar para babaları, iş adamları. vatan sevgisinden çok paraya tapanlar. bunların iyi yönü akpye ölümüne bağlı olmamaları. yani eğer bir gün başka bir parti gelirse iktidara tek başına akp ile işi kalmayacaktır bu adamların. yeterki her türlü kolaylık sağlansın bu adamlara sadece kendi ceplerine para girmesi için. bunlarda aslında çok tehlikeli ama en azından akpye ölümüne bağlı değililler. her an taraf değiştirebilirler. çünkü yapıları bu şekilde bu adamların zaten siz anladınız.

c tipi akpliler: aslında bunlar akpli değiller. sadece akpnin yalanlarına inanmış cahil insanlar ki bunlara cahillikleri harici söyleyecek bir lafım yok. içlerinde gerçekten iyi ve vatansever versiyonları da mevcut ki yaptığım akpli ayrımının dışında kalan insanlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Reklam kusursuz.

Zaman gazetesi ve Cumhuriyeti bir tutana da şaşarım. Cumhuriyet gazetesi olması gerekeni savunmadı mı her zaman? Atatürk'ün Türkiye'sini korumadı mı? Zaman ne yaptı? Siz hiç bu iki gazeteyi 1 hafta süreyle okudunuz mu? İkisini nasıl bir tutarsınız. Bu bir fanatiklikse evet ben de fanatiğim arkadaş. Sizler bizler kavramları çoktan oluştu Anıtkabir yürüyüşünde. AKP nin politikasını destekleyen de "siz" dir benim için. Gayet açık, öyle dolandırmasız.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz olunca ne oluo ben anlamadım ki?İnsanlara siz farklısınız gidin burdan istenmiorsunuz diyince bişy mi deişcek?Burda hep birlikte yaşamak zorundayız bu kadar basit.Onlarda kendi düşüncelerini dizginleyecekler biraz.Sizde dizginleyeceksiniz
Şimdi AKPcileri ülkeden kovalım sora MHPcileri atarız CHPciler hep birlikte mutlu mesut yaşarız ne güzel değil mi?
He adamlar sizce yanlış düşünüyordur adam gibi anlatırsın düşüncelerini.Siz diye ayırmak niye?

edit:fistan yaram varmış gocundum ya nie kızıosn aa

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 22:37 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abi siz olunca ne oluo ben anlamadım ki?İnsanlara siz farklısınız gidin burdan istenmiorsunuz diyince bişy mi deişcek?

Bak sarfedilmemiş sözlerden olmayan yorumlar çıkarıyorsun. Öyle bir şey denmedi. Benim için AKP yi destekleyenler "siz" dir. O oylar Türkiye'yi çürütecektir, ben de bunu istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bodrack artık seni de ayırıyorum ama yanlış anlama seni anlama kıtlığından dolayı ayırıyorum. bizim ayırdığımız insanlar şunlar:(mesajımı tekrar copy ediyorum)

Antimodes52 ben sana veya bi başkasına demedim bu lafı neden çarpıtıyorsun ki?

benim dediğim şey gayet açık ve net: "pkklı adam ve şeriatçı adam bizden değildir, şerefsizin önde gideni vatan hainidir"(evet daha net yazdım şimdi)

bundan daha açık nasıl yazmamı bekliyorsun, o mesajıma nasıl böyle bi mesaj atmışsın ben anlamadım yani lol...

bu da eklenti: evet bu adamları istemiyoruz ülkede. siz istiyorsanız sizide ayırırız... lol...
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bu akp li olmayıp ta onlara destek veren "Atatürk" çü olmayan , cumhuriyetle zamanı bir tutan özgürlükçü(!) "ikinci cumhuriyetçi" solcular varki. Bunlarda en az akp lilier kadar zarar ziyandır bu ülke için.
Bakın dikkat edin eskiden solcu olupta bugun liberal olan akpye destek veren solcuları iyi inceleyin hepsi Atatürkçü olmayan solculardır. Çetin altanın sıpaları, sonra bu hasan cemal satılmışı
bunlar hep eski solcu bugunün ikinci cumhuriyetçisidir.
Asla geçmişinde solcu, Cumhuriyetçi ve Atatürk'ü inkar etmeyen onun devrim ve ilkelerine bağlı olan bir insan fikirlerinden dönmez. Dün neyse bugün de o dur.

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 23:36 tarihinde, Eaglewingg tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Demokrasiye ne oldu peki?
Doğruyu savunan Cumhuriyet diyorsunuz da, doğruyu bulmak size mi düşüyor?
Bu ülkenin statik bazı noktaları vardır. Bunlar da hukukta belirlenmiştir.
Bayrağımız, marşımız, yönetim şeklimiz vs.
Bunun dışında demokrasi mevcuttur bu ülkede. Yani çoğunluğun istediği olur, belli bir grubun istediği değil.
Eğer AKP bayrağımıza, marşımıza, yönetim şeklimize dokunmuyorsa, çoğunluk da AKP'yi destekliyorsa, AKP boyunu aşan işlere girişmiyorsa zaten sorun yoktur ortada, demokrasi olması gerektiği gibi işliyordur.
Ayrıca tekrar ediyorum, AKP destekçisi değilim, AKP'ye oy vermem, sadece bazı gerçekleri ortaya koyuyorum.
Faşizan bir yaklaşım "Biz en iyisini biliyoruz, böyle olacak." tavrı. Laik-demokrasiyi destekleyen biri olarak da bu tutumunuz bana ters düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

he bende işte sana diorm coldshadow insanları ayırmak yanlıştır(bence)
Ben bu sözüme bile bence yazmasını biliorm.Birşeyler sizce yanlıştır yanlış yapılıodur.Sizce bazı düşünce yapıları yanlıştır
Ama ötesi "bence" yanlıştır
He bende kıtlık var feci şekilde o da doğru ayırın beni!!
Kendi halimde eğleniorm işte dokanmayın bana
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım anlamıyor musunuz siz??

demişsin ki:

Eğer AKP bayrağımıza, marşımıza, yönetim şeklimize dokunmuyorsa, çoğunluk da AKP'yi destekliyorsa, AKP boyunu aşan işlere girişmiyorsa zaten sorun yoktur ortada, demokrasi olması gerektiği gibi işliyordur.

evet bu söylediklerin olsa bizde akpyi destekleriz. ama böyle bir şey yok.

Bu ülkede pkklıya şeriatçıya laf atmak defolun gidin demek anti demokratik bir şey mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bayrağımız, marşımız, yönetim şeklimiz tehlike altına girebilecek bir durum söz konusu ise demokrasi yalan olur.
akp devam ederse, yönetim şekli üstünde az kaygı var. o yüzden demokrasi gg.
zaten reklamdan nereye geldiniz. gömün sandıga istediğinizi olsun bitsin. siyasete gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yaf ben moderator olsam birisi yazsa pkklıyı şeriatçıyı ayırırım arkasından da başkası yazsa insanları ayırmak yanlıştır. bu ikinci mesajı yazan adamı direk ayırırım forumdan :)

ne bilem galiba ben gerçekten anti demokratım yaf pkklıyı ayırmak şeraitçıyı ayırmakta anti demokratlık olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk'ün izlediği yolu daha iyi bir anlayın önce bence.
Eğer Atatürk ortaya spesifik ve sapılmayacak bir yol koymuş olsaydı, "bunu takip edin" demiş olsaydı zaten demokrasinin gelmesi için bu kadar uğraşmaz, Kurtuluş Savaşı'ndan sonra yıllarca çok parti denemelerine girmez, direk diktatörlük kurardı.
Atatürk laik-demokratik bir cumhuriyet kurmak istiyordu. Kurdu da. Halkın geleceğini belirlemesini istiyordu. Değişmemesi gereken şeyler de zaten anayasamızda yazıyor.
Şu anda Atatürk'ün ilkelerini mahvedenler aslında bir yandan da onun ismini kullanarak faşizan tavırlarla ahkam kesen tipler bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Antimodes52 safı mı oynuyorsun ben anlayamıyorum. Teorik şeyler yazma buraya biliyordur çoğu kişi. Herşey öyle pembe, apaçık yürümüyor bu ülkenin siyasetinde. Sen "Egemenlik kayıtsız şartsız şartsız allahındır" mantalitesi karşısında hala hangi demokrasiden söz ediyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

bu ülkenin başında olsaydım eğer herkesi bütünleştirirdim ayrımcılık diye bir şey kalmazdı. hem pkklı, şeriatçıda ayırmazdım şu yöntemi kullanarak. herkese kucak açardım :)

bütün pkklıları tsknın elindeki mermilerle, toplarla birleştirirdim. bütün şeriatçılarıda iranla birleştirirdim. iran hükümeti de memnun olurdu kendi istediği cinsten müslümanlar gelecek ülkesine daha ne olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

E siz de aynı şekilde Cumhuriyet gazetesi gibi gazetelerin etkisinde bir panik atak havasında görüyorsunuz politikayı devamlı.
Bu kadar kolay mı sanıyorsunuz bir ülkeyi İran'a çevirmek, bu kadar kolay mı sanıyorsunuz "Egemenlik kayıtsız şartsız Allahı'ndır"a getirmek Türkiye'yi?
Türkiye'nin ülke olarak büyüklüğünü geçtim, Türkiye'nin uluslararası ilişkilerde oynadığı rolü düşünecek olursanız, o kadar kolay değil hiç bir şey arkadaşlar. Dünya üzerindeki yapıları değiştirmek o kadar kolay değil. Ancak öyle bir noktaya gelinmiş ki "Aman aman aman bu komünist o faşist bu dinci şu şeriatçı aman aman aman nerdesin CHP nerdesin ordu?" modunda bir kesim devamlı. CHP'nin genel politikasına ve tutumuna hafif ters düşen bir parti oldu mu anında "Battı ülke bitti her şey kaybettik her şeyi... " naraları atılıyor bazı gruplar tarafından. Yönetim şeklimizi, ülkemizi korumakla, faşizan bir tutumda olmak arasındaki ince çizgi hafif kaybolmuş gibi geliyor bana.
Demokrasiye biraz daha şans tanınsa hem "öteki" gözüyle baktığınız, şeriatçı dediğiniz, bölücü dediğiniz, komünist dediğiniz insanlar iletişim kurmaya daha hazırlıklı olacaktır hem de bu insanlar sırf kıllığına her oylamada gidip başka aşırı partilere oy vermeyecektir. Ancak bu faşizan tutum devam ederse inadına bu halk en aşırısına oy vermeye devam eder, inadına en abuk subuk partiler seçilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...