disasterrr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Açdım yelkenimi rüzgar arkamda yol alırken denizde sepentler ve water elementlerden saldırıya ugradım ve öldüm stuck recal vb. cabalardan sonra gemimi tekrardan limana yanaştırmayı başardım fakat gemimi küçültemiyorum nasıl yapabilirim :P Neyse yukardaki geyiği , drop anchor vs komutlarıda kullandım kıtledım vs. başka bi komutmu var yoksa kurulan gemi tekrardan deed haline getirilmiyormu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 drop anchor dedikten sonra gemiden inip ordaki herife çift tıklıcan tiller man miydi neydi. çıkıcan soruya yes dicen gemi çantanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Gemi üzerinde herhangi bir ceset veya item olmamalı. Hatch boş olmalı. Her iki kapısı da kilitli olmalı. "Raised Anchor" ile demir atmış olman gerekli. Bunları sağladıktan sonra "Tillerman"a çift tıklayıp "ok" diyerek alabilirsin gemini çantana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar