Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WC III Dota Pvpgn Sunucu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayatimda ilk dota oynadigimda Chaos Knight ile nasil vermistim Dynalarin eline, hala aklima geldikce dudaklarim kivrilir boyle haha

1 sene sonra baska bir lan party de, adamlarin hirs yapip 1 sene araliksiz oynamasiyla beraber tutmustum tabi.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar geldi istediğimiz gibi çıkarız olayı yanlıştır. Karşıdaki adamında oynamaya hakkı var. Eğer arkadşlar gelince çıkarırız diyosanız. Baştan söylersiniz. Bir aralar bende oynadım patide dota. Büyük hevesle girdim. Kursağımda kaldı. Tekrar girip oynasam mı acaba patide diyodum ama bu tartışmaları görünce aklıma soru işareti belirdi.
Dipnot: Bilginize olsun diye söylüyorum. Paticikte pro adam görmedim ben dota oynarken. Buna bende dahilim oynadığım zamanlar. Gerçek anlamda proları waxxide de her zaman görmüyoruz. Çünkü artık belli bir seviyeyi aşan adamlar waxxide gördüğünüz pro gamelere bile girmiyorlar. Gerçi o pro gamelerde oynayanlar aslında orta seviye. Gerçek anlamda turnuvalara katılmamış ordaki adamların oynayışını izlemeden kendimize pro demeyelim lütfen.
Mesaj tarihi:
@mastikor
ekmeğin benzer şekilde kuiti var hem de team kuiti onlarınki. "ulan zaten bitti" diye ki ben o zamanlar hardcore noobum. daha ilk oynayışlarım. siz buna rağmen aynı kefeye koyuyorsunuz. neyse, pis quitermışım
Mesaj tarihi:
Niye herkes birbirine bok atmaktan hala sıkılmadı ben onu anlamadım . İlk sen başlattın , Ekmek yaptı bana demeyin ben bişey yapmadım muhabbetleri ne ya ?
Mesaj tarihi:
Konu 7 sayfa olmus ilk 3 sayfadan sonra iyice zırvadan cıktıgını gördüm konunun 3-4 arkadasımız tartısmaya girmis burası tartısmak icin acılan bi topic deil tartısmak istiyosanız özel msj yoluyla vs vs tartısın.Konuyu saptırmayalım.
  • Yeni Oluştur...