Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Henüz wow u alabilecek parayı bulamadım ama önceden sizden yardım almak istedim.Size birkaç sorum olacak.. Wow u çıktığndan beri yan pc de gördüğüm kadarıyla biliyorum,burda forumları hiç alakam olmadığı halde okuyorum sadece hoşuma gittiği için garip kelimeler anlamsz ifadeler :) Ancak UO,KO,diablo(wow la kıyas için söylemedim) veya işte bu tarz RPG oyunlarını oynamışlığım var,hni hoşuma gidebilcek bir oyun. 1-Şu anda tam olarak fiyatları nedir ve nerden ulaşabilirim? 2-256 adsl ile sıkıntı yaşar mıyım,hız sorunu bezdirir mi,verdiğim paraya acır mıyım? 3-Bu oyun hayatımı söndürür mü ? Feci bağımlılık yapar mı ? 4-Dediğim gibi oyun hakkında hiçbir bilgim yok,herkes nasıl öğrendiyse bnde öğrenebilirim diyorum tbiki ama bir yandanda aga çok karışık gözüküyo da diyorm,tutorials olrk oyun içerisinde 70e kdr gayet rahat herşeyi öğrenebiliyormşsnz bu da doğru mudur? 5-Hani bazı oyunlarda vardır,multi olrk oynandığnda eğer serverla beraber başlıyorsan o oyunda kral olursun ve sonradan başlayanlara pek izin vermez,burda böyle birşey söz konusu mu? 6-Son olrk da oyuna tmm daha başlamadım bile ama şu anda geleceği nedir,hni alıp 1 ay snra bşka bir sürüm yada bşka bir oyun vakası olr mu? Farkındaym birz fzla soru oldu,ancak sormak ve öğrenmek için can atmaktaym şu anda :)Şmdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.. Not:Ynlş anlaşılmasn ama gerçekten bu 1 yardım başlığı geyik ortamına dönüşmesin rica ediyorum önceden,hani ondan snra kavga fln oluyor,iş çığırından çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1) bilmiyorum 2)sorun yaşamazsın yani girdigin servera göre latency cok farketmiyor baglantı hızınla 3) Eğer kaptırırsan söndürür ama sonra kendine gelirsin 4) 70e gelene kadar herşeyi 50 kere ögrenirsin ama 70 olmak kolay iş değil min 15-20 gun sürer 5) 70 olduktan sonra iyi bi guilde girersen guzel item yaparsın ama sağlam bi char yaratman için uzun zaman lazım. 6) 6 ay falan yeni expansion çıkmaz sonrası belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1- WOW paketi 40 ytl d&r'da şu an. TBC'de 60-70 civarı. 2- Bağlantı sorunu telekomdan kaynaklanmadıkça sorun yaşamazsın. Bende de 256k baglantı var (kablonet gerçi) 70 ms bile gördüğüm oldu. 3- Kişiliğine bağlı. 4- Öğrenirsin öğrenmesine de, tanıdığın filan varsa oynayan, o yardımcı olsa çok kolay öğrenirsin. Belli bir bilgi seviyesine eriştikten sonra kendin öğreniyorsun zaten olayı. 5- Değil. 6- Yeni paket elbet çıkar da, en az 1 senesi var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 walla dostum bende yeni başladım 10 günü geçmiştir ama sana şunu söyliyim eğer bi arkadaşınla falan başlamıyorsan hiç başlama.. ben şuanda çok sıkılmış durumdayım bildiğin baydı yani.. bi arkadaşım alıcak 2-3 güne onla tekrardan başlıcam anca öyle zevki olur çünkü millet hep kasmış yani.. çoğu insan şey dicek işte bi sürü insan var kasan masan.. ben ciddi araştırdım hepsi en az 3üncü 4üncü karekterini kasıyorlar. gerek serverda gerek wowda.. yani kendin ilk olarak başladığın için senin gibi insanlarla anca eğlenirsin yoksa biraz sorun.. ayrıca tek takılcaksan ingilzce şart baya insanlarla iletişim kurman için tabi questler için de.. oyun hayatını etkiler baya.. geleceği hakkında şüphen olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bizde büyük bi arkadaş grubu olarak yola çıktık aynı yüzüklerin efendisindeki gibi (tbc den once ) fakat 60 olunca grup her bir üyesine bölündü aramızdaki bazı sorunlar yüzünden bazılarımız guildlere bazılarımız farklı serverlere dağıldı elbette bi yoldaş şart fakat çokta önemli değil bağlantı problemi yaşamassın pek fakat ( telekom) sorun yaratabiliyor bazen alışkanlık yaratırmı diye sormuşşun bi arkadaşımızda kişiliğine bağlı demiş doğru söylemiş ! sanada bağlı bu durum biraz Madcat doğru söylüyor hayatını mutlaka etkilicektir olumlu veya olumsuz [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 11:22 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Herkez bişeyler yazmış... Ben sana para konusunda yardımcı olayım. www.sendit.com giriyorsun. WoW'u da TBC yi de ayrı ayrı sipariş ediyorsun... 130 YTL yerine 83 YTL civarı birşeye sahip oluyorsun... Ama dikkat ediyorsun, ayrı ayrı sipariş ediyorsun... En geç 1 hafta içindede kapıda nöbet tutuyorsun ki kutuların veletlerin eline geçmesin :D Böylece türkiyedeki bir TBC fiyatına ikisine birden sahip oluyorsun. PS: Gelen kutular EU ona göre... [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 14:31 tarihinde, Rotweiler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar