Purgatory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=V904-C2uTD8
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Birçoğunu izledm züper vala ama dikkatimi çeken şey adamlarn bunları çok rahat yapabilmesi oynaya oynaya alim olmş mübarekler :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bi de bağlantının da kaliteli olması lazım bunu yapabilmek için. Ya da artık hep aynı pingleri alıp, o pinglere alışmış olmak lazım.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bende cekiom böle. sdfsd hatta her butcher oynadıgımda cektiklerimi video yapsam bende butcher prosu gibi görünebilirim yani. 38 farklı oyunda çekmiş çekmiş koymuş. olur öle :D
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yanlız o video ya dikkat ettiyseniz repladan cekim ben mh olabilcegindede supheleniyhorum invis adamı elan cekiyo cunku
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 mh acayim, neutrale yatiririm miranayla karsi takimi.
Purgatory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Arkadaslar yorumlar icin saolun. ilk videom oldugu icin cok fazla ugrasmadım. Mh iddiasında bulunabilecek arkadaslara cevabım sudur. Bir kac hookta o deathler benimde basıma gelse bende suphelenirim. Ama o hookları atabilecek kadar biliyorum ki video yapmak icin ugrasmısım zaman harcamısım. Zaten bir sonraki videoda oyundan cekilmis video olucak o zaman mh iddiaları tarih olur umarım.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ben bi Mirana videosu hazırlasam waxxi ayağa kalkar yeminle
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cok agimsahim bisey yokgüzel genede.
Öne çıkan mesajlar