Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lcd monitör ses çıkarır mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar;

Bugün 190C filibis monitör aldım. Monitöre kulağımı yaklaştırdığımda arkadaki açıklıklarından "cızzz cız cızzzzzz" gibi sesler duyuyorum.

Normal midir bu sizce?

ayrıca 19"te de pati amma küçükmüş =P
Mesaj tarihi:
Başka bi prize takıp dene. Ekranda bi sorun olduğunu sanmıyorum (olasılık olsa da..) Elektrik tesisatı düzgün değilse aynı yere bağlı başka aletler öyle garip parazit yapabiliyor. Yan evde matkap çalıştı diye ekrandaki görüntünün dalgalandığını bilirim :P

edit : bu tür problemlerin en baştaki kaynağı topraklama kalitesi oluyo. Ne kadar ekmek o kadar köfte...

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 16:10 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Offf hayvan gibi ses çıkarıyo, sanrım ısındıkça çıkarıyor. Off yaa daha sabah aldım nedir bu bendeki talihsizlik... :/ Offf elektronik aletlerde hiç adam gibi şansım olmadı zaten. İlla sorun olcak. Bikere de sorunsuz mal bana denk gelsin ya.

Walla İzmir Tekmar'dan aldım, gidip geri götürecem adamlara, bakın böyle böyle çözün bunu dicem. Gece ben sabahın bilmem kaçına kadar bilgisayarda duruyom böyle ses çıkarırsa olmaz bu monitör. Kafayı yerim ben.

Çünkü sanırım ısındıkça daha çok ses yapıyor. Ve evde bir sessizlik sağladım, kulağımı dayamama gerek kalmadan oturduğum yerden sesi çok rahat farkedebiliyorum.

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 16:32 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yok içinden geliyo mum, en iyi üstteki açıklıklardan duyabiliyom sesi. Yani sanki bir dişli içinde hızla dönüyomuş gibi cızzz sesi çıkarıyor. Isındıkça daha çok ses çıkarıyor. içinde elektrik için ne gibi bi transformatör müdür ne varsa muhtemelen ondan geliyor. Ama kablonun takıldığı yerden değil. Kabloyu elleştim hatta ama ses kesilmiyor. Monitörü hafiften sallayınca azcık ses gidip geliyor
Mesaj tarihi:
Öyle yaptım walla. Teknik servis philips servisine gönderdi, orası da getirin bakalım dedi. Bende dedim "önce tekmarla konuşmam lazım, eğer monitörü açtırırsam geri almayabilirler. Daha alalı 5 saat oldu, tüketici haklarına göre hakkım var değiştirmek için. Önce orası ile görüşeyim" dedim. Telefonları meşgul tekrar tekmarı aramak için uğraşıyom.
Mesaj tarihi:
Ulan ne alsam bozuk çıkıyor. Ne kadar talihsizim ya. Sabahın kötünde gidecem garantiye erkenden, alacam bozuk kağıdını sonra gelecem değiştirecem. Allahtan crt monitör değil kambur olurdum walla taşımaktan.
Mesaj tarihi:
evet, benim de merak ettiğim o. bence bozuk değil, model hatalı.. yerine alacağın da er ya da geç öyle yapacak gibime geliyor...

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 19:06 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yapmayanı versinler ben yaptıkça gidip değiştirtirim. Garnatisi 3 yıl filan heralde, 3 yıl içinde yapmazsa 3 yıl sonra yaparsa da helal olsun :).

edit: şimdi sıradaki soru bu hatadan dolayı 400 kağıtlık monitörü değiştirirler mi? Onu da yarın görecez bakalım.

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 19:37 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Değiştirdiler walla çatır çatır çalışıyo. Ohh vallaha be.

Saolun arkadaşlar yorumlar için.

Ha bu arada garanti servisi monitörün bozuk olduğuna dair kağıt vermedi. Bizim öyle bir yetkimiz yok diyo. Tabi hangi servis kendi markasını kötüleyecek, itibarını düşürecek resmi bir kağıt imzalar?

Bütün insanlar çıkarını düşünüyo...

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 15:59 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Hmmm. Anladığım kadarıyla filipis LCDlerden uzak durmak gerekiyo... Bi arkadaş almıştı, evde kurduğu anda bozuk olduğunu farketti, bikaç ölü pixel vardı falan. Bi de bizim bi müşterinin filipiz LCDsi aynı şekilde çıktı... Knoxville da bişeyler demiş seninki de öyle... Evet evet...
Mesaj tarihi:
Ya off abi ne biçim bir nazardır mesajı attıktan sonra siyah üzerinde ekranda küçük bir kırmızı şey gördüm, siyah renk üzerinde kırmızı olan bir ölü pixel var. Oha ya yeter artık.
Mesaj tarihi:
Hayır ya ben alırken test ettim gördüm baktım yoktu. Wallaha yoktu billaha yoktu. Gelirken mi çıktı bu ölü pixeller. Adam hemde özel programla test etti, tüm ekran sürekli renk değiştirdi her renkte siyah da dahil baktık.
  • Yeni Oluştur...