Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 aradım fakat konu başlığı bulamadım... Aramızda bu aleti kullanan, faydasını gören, fikri, bilgisi olan var mıdır? Kullanımı rahat mıdır? Her yerde kullanılır mı? içine msn yüklenir mi falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hatta yenirmi içilirmi nedir ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 teyzemde var..genel olarak söyleyebileceklerim aletin oldukça hafif olması, joystick niyetine konulan topun belki de piyasadaki tüm telefonlardan daha iyi olması. kamerası fena değil..onun dışında menüsü falan gayet şık geldi bana.tabii telefonu kullanmadığım için dezavantajları neler bilemiyorum. ama gözüme güzel geldi.fiyatını söylersen o fiyata değer mi değmez mi onu söyliyim sana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 açıkçası türkselin şirketsel falan gibi bir kampanyasından bedavaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben kullandım 1 ay da, takasla başkasına verdim menüleri fazla karışık (komplike değil) işine ekstradan yarayacak özelliği e-mail servisleri vs. her saniye mail kontrol etmiyosan pek de işine yaramaz bu telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 PDA nedir bilmeyenlerin kafadan daldığı aldığı ve çok bi boka yararını görmediği telefon.. bilekberi bırakbeni.. hede hödö öteberisi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 telefon gibi değil pda gibi de değil kullanılabilirliği pda kadar iyi değil en iyisi sen review oku bu arkadaş ayar vermeye gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Günün 24 saati para kovalayan birisi değilsen zaten beleş vermiyorlar. Beleşe alamıyorsan da gerek yok. Bir de sarkozy iktidara gelir gelmez ilk icraatlarından birisi hükümet yetkililerinin blackberry kullanmasını yasaklamak olduğunu hatırlatırım. Güvenli değilmiş. Gerçi stok takibinde falan da güzel uygulamaları var. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 18:32 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Bacanak aldı son modelini ve web bazlı gerekiyor ise telefonun inanılmaz kullanışlı dedi. ve GPRSli modelide çıktı artık. Ama onun dışında şu anki telefonladan çok farkı yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 GPRS değil, GPS'li modeli çıktı; 8800 =) pek tabii standart telefon kullanıcısı için çok anlamlı bir cihaz değil. java ile üzerinde uygulama geliştirilebiliyor ve çok güzel uygulamalar var. yalnız bu uygulamalar genelde ofis uygulamaları. zaten diğer modelleri bilmemekle birlikte 8700 modelinin belleği 64mb. öyle çok janjanlı uygulamalar korkunç yer kaplar.. google'ın mobile hizmetleri çok iş görüyor. özellikle 8800 gibi GPS özelliği de varsa, google maps üzerinden yerinizi bile saptayabiliyorsunuz. gmail ve outlook entegrasyonu gayet gelişmiş. özellikle outlook kullanıcılarında exchange server'dan gelen mail bazen bilgisayarından önce blackberry'e düşüyor. mobile olmayan web sitelerini dahi olabildiğince başarılı gösterebiliyor. kaldı ki mobile siteler gün geçtikçe artıyor. RIM messenger var, paralı.. AOL, MSN, GTalk, YIM gibi messengerların hepsini kullanabiliyorsun RIM sayesinde.. Bunun dışında bedava GTalk, YIM vs. var.. Ama bedava MSN messenger yok =) Zaten GTalk dışında hepsi 3rd Party geliştirilmiş programlar. Sonra Turkcell'in tarifesi güzel. Mesela iş paketinde, aylık 10 ytl'yi geçmezsen para ödemiyorsun vs.. Haa bir de şu anda bir telefon hattın varsa, blackberry hattın oluşturulmadan yetkilileri uyar da aynı numarayı kullanabil.. Zira blackberry'de çift hat kullanılmıyor.. 2 hattı da yanında dolaştırmak zorunda kalırsın, çok yük oluyor. Blackberry'nin en büyük gücü iş sahası.. İş sahasında da gücünü göstermesi aslında çalıştığın firmanın mobile sistemleriyle bağıntılı.. Yani mobile CRM, formlar vs. sistemler geliştiren bir firmada her yerden bunlara ulaşmak çok güzel bir şey.. .. ..mi acaba? Kendi firmamdan örnek veriyim; herkes isyanlarda. Kimse blackberry istemiyor çünkü tatile giderken bile açık kalması isteniyor ve mail/mesaj trafiği kesilmiyor. İşin bir de bu boyutu var yani.. Bilmiyorum duydun mu(?), çağımızın hastalığı crackberry.. Getirileri gibi götürüleri de olabiliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Google Gmaps için GPSe gerek yok. Sadece kordinatınızı bilmek istiyorsanız GPS lazım o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Evet, durumu garip ifade etmişim. Sonuçta GPS olmadan da gmaps'ten lokasyon tespiti yapabiliriz pek tabii, harita okumayı biliyorsak ^^ Bir de firmalar için enterprise sürümü var gmaps'in.. Böyle tüm çalışanları falan kabak gibi görebiliyorsunuz. Çok kötü =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 şans eseri bir adet pdaim oldu blackberryde aynı şey ve şuanda 1 ay içinde napıcam len ben bunu haline geldim :=) kullanış falan geçtim. Telefon değil. PDA olarak düşünceksin öncelikle ve 2 dakikada bir mail bakman gerekmiyorsa yada heryerden internetten birşeyler takip etmen gerekmiyorsa falan gereksiz. Ben benim ufaklığı 500-600 verene satmayı planlıyorum hatta dün kararını aldım :=) (Qtec Turkcell'in yandan klavye çıkan versiyonlusu ) Not: Kısaca borsacı falan değilsen saniyede stok , hisse falan görmen yada anında müşteri maili cevaplaman gerekmiyorsa uzak dur. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 09:55 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bir sure kullandim ama pek begendigimi soyleyemem. kullandigim diger PDA olan HP ipaq daha basariliydi. su siralar Asus 838 almayi dusunuyorum. illa bir PDA alacaksam listenin sonlarinda olur benim icin blekböri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 7100g ya da 8700 modelini turkiyede nerden bulabilirz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar