Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 lcd monitörün önünde şeftali yemeyin. monitöre sıçradığında ise pamukla temizleme gibi bir mallığı hiç ama hiç yapmayın. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben bi kere şu 2 tane mıknatıslı ta...k topları var ya onu ekrana yaklaştırmıştım 2 gün uğraştım düzelsin diye.. dsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 oha :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 seftali iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: ben bi kere şu 2 tane mıknatıslı ta...k topları var ya onu ekrana yaklaştırmıştım 2 gün uğraştım düzelsin diye.. dsfsfd pek hoş olmamış sende ne işi var onların ,o topların ne işe yaradığını hepimiz biliyoz o_O asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 roflé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sfddsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu arada ben napıcam bu monitöre? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 garanti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 alalı epey oldu. ya garantilik bişeyi yok. pamuk sürdükten sonra kurudu. çıkartamıyorum. zorlasam ekrana zarar vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 haa ben de ezdin de pixeller dağıldı sandım :) çıkar o ya LCD temizleme kitleri var al dene işte... pahalı da deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yuh naptın abi sen. o kadar da değil :p ya ben elimle zorladım bir tanesini, iz kaldı, çıkmıyor şimdi. flulaştı o bölge. bi de kolonya döktüm ben. tamam yiyosun da, hayvan gibi niye ısırıyosun onu anlamadım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: ben bi kere şu 2 tane mıknatıslı ta...k topları var ya onu ekrana yaklaştırmıştım 2 gün uğraştım düzelsin diye.. dsfsfd ta...k topları'nı düzeltmek içinmi uğraştın abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 noldu ki tam olarak monitöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar