Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 lcd monitörün önünde şeftali yemeyin. monitöre sıçradığında ise pamukla temizleme gibi bir mallığı hiç ama hiç yapmayın. valla bak.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben bi kere şu 2 tane mıknatıslı ta...k topları var ya onu ekrana yaklaştırmıştım 2 gün uğraştım düzelsin diye.. dsfsfd
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 said: ben bi kere şu 2 tane mıknatıslı ta...k topları var ya onu ekrana yaklaştırmıştım 2 gün uğraştım düzelsin diye.. dsfsfd pek hoş olmamış sende ne işi var onların ,o topların ne işe yaradığını hepimiz biliyoz o_O asdasfa
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu arada ben napıcam bu monitöre? :D
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 alalı epey oldu. ya garantilik bişeyi yok. pamuk sürdükten sonra kurudu. çıkartamıyorum. zorlasam ekrana zarar vericek.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 haa ben de ezdin de pixeller dağıldı sandım :) çıkar o ya LCD temizleme kitleri var al dene işte... pahalı da deil...
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yuh naptın abi sen. o kadar da değil :p ya ben elimle zorladım bir tanesini, iz kaldı, çıkmıyor şimdi. flulaştı o bölge. bi de kolonya döktüm ben. tamam yiyosun da, hayvan gibi niye ısırıyosun onu anlamadım. :D
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: ben bi kere şu 2 tane mıknatıslı ta...k topları var ya onu ekrana yaklaştırmıştım 2 gün uğraştım düzelsin diye.. dsfsfd ta...k topları'nı düzeltmek içinmi uğraştın abi :P
Öne çıkan mesajlar