Obscura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Evet saat 7 ye kadar yayındayım hepinizi bekliorum..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 oldu canım, hiçbir bilgi yok bişey yok, biz bööööle zihin gücümüzle seni dinleriz. alooo, yetkililer, açıklama istiyoruz! güya adminiz be lol :P iyi yayınlar tabi bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yani beni ne die dj yapmadılar önümü kesioalr abla bıraksalar kaptırcam kendimi söhret rüzgarına[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 http://66.98.138.44:8888/listen.pls bu kadar üşengeç olmayın arkadaşlar altı üstü bir url tagı koycanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 biliosunuz url yi die koymadım neyse 7 de çıkıorum arkadaşlar 45 dakam var[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 biliyoruz da ezbere bilmiyoruz. o yüzden daha önce de rica etmiştim, her topicin başında linki verin diye.. ayrıca mikrofonu sanırım ağzına çok yakınlaştırıyorsun. o yüzden sesin pıt pıt (pek tarif edemedim o efekti) olarak geliyor.. biraz uzak tutarsan sanırım hallollur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Evet arkadaşlar Nukem giriyo yayına şimdi saat !9:00 itibariyle[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Of ya Scorpions'ın en sevdiğim parçalarından birini çalmaya başladı, 2002'ye girerken Brit Bank'ta suratıma attığı kartopları helal olsun Nukem'e :D[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 scorpionsu yayın bitmeden son şakı olarak çalıcaktım wind of change i çalcaktımda sora madworld ağır bastı napıım :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Buarada nukem in yayın çok takılıyo ya icq nu fln kapasana nukemcim[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar