Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 koptum resmen legion un hal ve tavırları, şarkıdaki içtenliği beni benden aldı . 00:50 den sonraki mikrofnun kablosunu alıp zıplayışı, come onnnn derkenki yüz ifadesi ve hemen ardından gelen efsane headbang e dikkat ! ^^ http://www.youtube.com/watch?v=HiXuHgwPuUQ birde bu var :) http://www.youtube.com/watch?v=m4gMHMelfkc&mode=related&search= edit : imla + link düzeltme [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 12:04 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ankara daki corpse paint leri daha iyiydi sanki. hem de kendi makyaj malzemeleriyle yapılmamıştı. ankara da bi bleached bones çalmadılar ki kendimizden geçelim. ahh ahh.. seven angels seven trumpets bile çalmadı herifler. bi de bildiğim kadarıyla vocal değişmişti herhalde. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 12:24 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ne zaman geldiler ankaraya, benim niye haberim yok :S yeni vokal mortuus o da iyi söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 1 2 sene oldu herhalde. ama 7 şarkı falan çalıp gitti adamlar. mal gibi baktım arkalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 2. video süpermiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bu metalin melodiği daha makbul benim kulaklar için :/ bi dimmu borgir falan olsa neyse emme bu çok yoruo beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar