Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=1801080583461721459&q=loose%20change Americanın kendi planı olduğunu herkes biliyodu zaten.. ama bu belgeselde çok güzel kanıtlarla yola çıkmışlar..
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 öf sil [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 18:05 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yahu nasil herkes biliyordu Amerika'nin plani oldugunu.
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben bilmiyordum.. ama öğrenmiş oldum
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben saldırı yapılmadan önce biliyordum bu video'yu. 10-15 sene öncesinden başlamıştım bu konudaki çalışmalara. o kadar da gizli şeyler değildi bunlar.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 herkes biliyosa demek yeterince iyi plan yapamamış kocaman ülke.gizli tutamamış ne kadar öküz adamlar dimi
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hayir arkadasim yaniliyorsunuz. koskoca CNN bile bu isin icinde nam-i ve baht-i deger şeydan'in oldugunu söylüyor. [spo] [/spo] lütfen. polemige girmeyelim.
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 umm geyik güzel de.. bir fikri/görüşü ti'ye alacaksanız, en azından önce o fikri inceleyin. daha video'yu izlemeden goy goya ne gerek var.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 aşın bunları kaç sene geçti, herkes herşeyi düşünmekte özgür de milleti boş dolduruşa getirmeye çalışmanın alemi yok
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bu arada america demeyin lütfen rahatsız oluyorum ne güzel türkçesi var Amerika, yok çok özentiyimn diyosan da USA diyebilirsin en azından düzgün olur
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 aynisi senin icinde gecerli o zaman. video hakkinda görüsünü belirtmeden direkt ''goy goya'' yapanlari elestirmissin. ayrica, konu ile alakasiz bir post atmamisim. benim fikrim böyleyse kime ne? ps:goy goya ne demek bi de?
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben ikiz kuleleri ladinin vurduğuna inanmıorum şahsern
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ya bişi sölicem bu videoyu daha yüksek kalitede download edebileceğim biyer biliyo musunuz? seneye okulda izletmek istiyorum bu belgeseli
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 valla ben bilmiorum youtubede olsaydı bi program vardı ama :==))
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: aynisi senin icinde gecerli o zaman. video hakkinda görüsünü belirtmeden direkt ''goy goya'' yapanlari elestirmissin. ayrica, konu ile alakasiz bir post atmamisim. benim fikrim böyleyse kime ne? ps:goy goya ne demek bi de? tamam, agresif olmaya gerek yok =) benim fikrim video ile ilgili değildi zaten (ki videoyu izlemiştim eskiden) ve "video ile ilgili görüş bildirin" de demedim. sadece "en azından ne dediği hakkında bir fikriniz olsa, sonra geyiğe saracaksanız sarın" gibisinden eleştirimi yaptım çünkü o video çok doğru da olabilir. çatır çatır gerçekleri söylüyor da olabilir ama birileri gelip konuyu direkt geyiğe sararsa kaynar gider içeriği vs. vs.. e malum topic bir amaca hizmet ediyor, topic'i açan da böyle baltalanmasını istemez. goy goy demek, bir nevi geyik demek. kötü bir anlamı yok ;) çok alakalı değil de konuyla ilgili başka bir sıkıntımı da dile getireyim madem. şimdi her konu hafiften geyiğe sarar durumda.. eyvallah, anlayışla karşılıyor herkes. ben de anlayışla karşılaşıyorum ama bazen birisi "geyik yapmayın" tadında bir laf ettiğinde suratına şaplak gibi lafı yiyiyor. kimsenin buna hakkı yok kanımca. geyiği yaparken, bunları da düşünmek lazım. saygı göstermek, sadece hakeret etmemek değildir. dikkat edelim lütfen. vanille bu lafları doğrudan sana söylemiyorum, yanlış anlama. zaten ilk mesajım da "doğrudan" sana değildi. böyle bir fikir kurcalıyordu son zamanlarda kafamı, şimdi fışkırıverdi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 başka bir video var konuyla ilgili pentagona düştüğü iddaa edilen uçakla ilgili. orda sadec dıştan ikinci çemberin küçük bir kısmında patlama olduğu görülüyordu ve uçağın izlediği iddaa edilen rotadaki hiçbir kamera görüntüsü yayınlanmadı.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 onun nedeni uçağın roket defansıyla indirilmiş olması. başka bişey değil. Hatta nükleer santrale giden bi uçak da boş bi araziye "düştü" dediler sonra. allah allah :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ortada uçak felan yok abi o yakınlarda o büyüklükte enkaz bulunamadı roket defansı atomlarına ayıracak değil ya koca boing i
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 pentagonun yanındaki benzinci vede otoyoldaki kamera kayıtlarına olaydan sonra el konulmş.. ve olayı gören bazı kişiler çok küçük bir uşak gördüklerini ida ediyorlar yani insansız uçak.. bazıları bombayı gördüklerini idda ediyorlar.. videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim..
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 öyle bir komplo kuran kişi etraftaki benzinliklerin trafik kameralarının felanda en baştan icabına bakmıştır. Sonradan el koyma felan çok geyik olur
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: öyle bir komplo kuran kişi etraftaki benzinliklerin trafik kameralarının felanda en baştan icabına bakmıştır. Sonradan el koyma felan çok geyik olur dostum bunun gibi birsürü idda varrr .. bazı kişiler tehdit edilmiş gördüklerini anlatma felan die... bu plan başarılı oldu ama çok şeyi düşünememişler.. nasıl bir zihniyettir bu binlerce insan öldü hemde kendi ülkeleri tarafından...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ya öyle olsa bile "aman amerika yaptı, yok amerika yapmadı" tartışması onların derdi.. Sonuçta Ay'a bile gidilmedi diyen insanlar mevcut.
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Aya zaten gidilmediki. yani "ilk gidildi" dendi zamanda hadi bakalım :)
Öne çıkan mesajlar