Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Eylül Gerçeği (Türkçe Altyazı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://video.google.com/videoplay?docid=1801080583461721459&q=loose%20change

Americanın kendi planı olduğunu herkes biliyodu zaten.. ama bu belgeselde çok güzel kanıtlarla yola çıkmışlar..
Mesaj tarihi:
ben saldırı yapılmadan önce biliyordum bu video'yu. 10-15 sene öncesinden başlamıştım bu konudaki çalışmalara. o kadar da gizli şeyler değildi bunlar.
Mesaj tarihi:
aynisi senin icinde gecerli o zaman. video hakkinda görüsünü belirtmeden direkt ''goy goya'' yapanlari elestirmissin.
ayrica, konu ile alakasiz bir post atmamisim. benim fikrim böyleyse kime ne?
ps:goy goya ne demek bi de?
Mesaj tarihi:
said:
aynisi senin icinde gecerli o zaman. video hakkinda görüsünü belirtmeden direkt ''goy goya'' yapanlari elestirmissin.
ayrica, konu ile alakasiz bir post atmamisim. benim fikrim böyleyse kime ne?
ps:goy goya ne demek bi de?

tamam, agresif olmaya gerek yok =)

benim fikrim video ile ilgili değildi zaten (ki videoyu izlemiştim eskiden) ve "video ile ilgili görüş bildirin" de demedim. sadece "en azından ne dediği hakkında bir fikriniz olsa, sonra geyiğe saracaksanız sarın" gibisinden eleştirimi yaptım çünkü o video çok doğru da olabilir. çatır çatır gerçekleri söylüyor da olabilir ama birileri gelip konuyu direkt geyiğe sararsa kaynar gider içeriği vs. vs.. e malum topic bir amaca hizmet ediyor, topic'i açan da böyle baltalanmasını istemez.

goy goy demek, bir nevi geyik demek. kötü bir anlamı yok ;)

çok alakalı değil de konuyla ilgili başka bir sıkıntımı da dile getireyim madem. şimdi her konu hafiften geyiğe sarar durumda.. eyvallah, anlayışla karşılıyor herkes. ben de anlayışla karşılaşıyorum ama bazen birisi "geyik yapmayın" tadında bir laf ettiğinde suratına şaplak gibi lafı yiyiyor. kimsenin buna hakkı yok kanımca. geyiği yaparken, bunları da düşünmek lazım. saygı göstermek, sadece hakeret etmemek değildir. dikkat edelim lütfen.

vanille bu lafları doğrudan sana söylemiyorum, yanlış anlama. zaten ilk mesajım da "doğrudan" sana değildi. böyle bir fikir kurcalıyordu son zamanlarda kafamı, şimdi fışkırıverdi.
Mesaj tarihi:
başka bir video var konuyla ilgili
pentagona düştüğü iddaa edilen uçakla ilgili.
orda sadec dıştan ikinci çemberin küçük bir kısmında patlama olduğu görülüyordu ve uçağın izlediği iddaa edilen rotadaki hiçbir kamera görüntüsü yayınlanmadı.
Mesaj tarihi:
onun nedeni uçağın roket defansıyla indirilmiş olması. başka bişey değil. Hatta nükleer santrale giden bi uçak da boş bi araziye "düştü" dediler sonra. allah allah :)
Mesaj tarihi:
pentagonun yanındaki benzinci vede otoyoldaki kamera kayıtlarına olaydan sonra el konulmş.. ve olayı gören bazı kişiler çok küçük bir uşak gördüklerini ida ediyorlar yani insansız uçak.. bazıları bombayı gördüklerini idda ediyorlar.. videoyu sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim..
Mesaj tarihi:
said:
öyle bir komplo kuran kişi etraftaki benzinliklerin trafik kameralarının felanda en baştan icabına bakmıştır. Sonradan el koyma felan çok geyik olur

dostum bunun gibi birsürü idda varrr .. bazı kişiler tehdit edilmiş gördüklerini anlatma felan die... bu plan başarılı oldu ama çok şeyi düşünememişler.. nasıl bir zihniyettir bu binlerce insan öldü hemde kendi ülkeleri tarafından...
  • Yeni Oluştur...