Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13 yaşındasın, aşk kelimesini tanımıyorsun bilmiyorsun ve birisi sana bunu öğretiyor.. İLK DEFA tanıyorsun aşkı.. ve bırakmak istemiyorsun.. o kadar çok seviyorsun ki bu aşk denen zilleti.. gözlerin kör oluyor başkasını göremiyorsun.. aradan 3-4 yıl geçiyor 17 yaşındasın .. sana aşkı öğreten kişi bu kadar zamandan sonra seni yüzüstü bırakıyor o kadar yaşananlara rağmen.. Şimdi ondan vazmı geçmeli yoksa aşkın gücüne inanıp peşinden koşmalımıyım...
Mesaj tarihi:
kosmamalisin.
kacan kovalanir- kovalanan kacar kuralina göre, ne kadar üzerine gidersen git, o senden kacacaktir/soguyacaktir vesaire.
isteseydi verirdi kalbini yine. di mi?
Mesaj tarihi:
iiren araesk bi söz sölicem ama çok dooru bence ;

''sevdiğini serbest bırak , geri dönersen senindir, dönmezse ztn hiç snin olmamış demktir =) ''

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:09 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla zor işler bunlar ya. ama insanların genel tecrübesini özetlersek böyle durumlarda peşinde yalvarırcasına koşmak işe yaramıyor. O daha çok birini kırdıysan işe yarar. İşe yarasa bile herhalde geçici olur üzüldüğünden veya alışknalığı bırakmak istemediğinden bir süre devam edebilir. Seni tekrar eskisi gibi sevdirecek bir yol daha iyi olabilir tabi onu sağlayacak bir yol var mıdır bilmem
Mesaj tarihi:
Henüz 17 yaşındasın. Belki bir daha hiç aşık olamayacağını düşünüyorsun. Ama olacaksın. 13 yaşında iken başlayan aşk sende byük yer edinebilir ama ne kadar doğru seçim yaptığını bilemezsin. İnsanın kişiliğinin karakterinin oturduğu çağlar. Çok şey değişir. Çoook.
Mesaj tarihi:
bir de 4 sene hakkaten dile kolay.
bu bos zamani kendin icin de kullanabilirsin, mesela aliskanlik olup olmadigini kavrayabilmek icin gayet iyi bir firsat.
ha tabi bir kötü tarafi var ki, o kactikca sen daha cok baglanirsan -bir aliskanlik halini alabilir durum yine -, bir hayli zaman alir aklinin basina gelmesi.
Mesaj tarihi:
"Şu kadar zamanda püripak olacaksın." temalı bişiler yazmak isterdim ama ilk seferin izi kalıyo bu konuda. Tabi bunun ilerde yüzünü güldürmesiyle ekşitmesi arasındaki çizgiyi çekecek olan sensin.
Mesaj tarihi:
4 sene olmuş bırakın diyenler,acaba hayatlarında hiç adam gibi ilişki yaşadılar mı bilemiyorum..
ha bencede bıraksın ama hiç kolay değil öyle bırak demekle.
Mesaj tarihi:
Abi bu aşk denen nanede millet ondan bundan tavsiye almayı çok seviyor rahatlamak için ama yine de bildiğini okuyorsun. İleride pişman olmayacağın şeyler yap ama bu kadar çabuk da pes etme derim.
Mesaj tarihi:
Villians demiş 4s kuralı olay budur gibi geliyo bana ne kadar çok sevsende aşık olsanda karşı anlamıyosa gerisi boş
4s işte iyi olmıcan iyi olunca istismar ediyorlar iyiliğini neyse....
Mesaj tarihi:
4 seneyi hakkını vererek gecırmıslerse pesınden gıtmelısn tabıı..
ama boşsa ne gerek..
kafada bıtıo hersey
istio musun istemio musun ?
sapasağlam arkasından gıdıceksın ıstıosan..
Mesaj tarihi:
o değil de hacker dayanamıycam söylüycem niye kişisel de sürekli bişeyler sallayıp duruyosun

bi gün 2 sevgilim var diyosun
bi gün çok yanlızım hiç kimseyle çıkmadım diyosun
bi gün 4 yıllık ilişkim bitti diyosun

anlamıyorum ben seni
  • Yeni Oluştur...