Raid3r Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mutlu yıllar Besiktasım!!!! insallah 100 mumluk pastanı yarın göztepe macında güzelce yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 100. yiliniz kutlu olsun paticikli besiktaslilar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Tarihi Resimler Şampiyonlukları ile Kara Kartal[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Nice 100 yıllara bjklı paticik tayfası[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Budur abi ya... BJK ya çok fazla bi katkım yok (maçlara gitmek, official ürün almak hariç) ama ben bile gurur duyuyorum ya. Bir de yöneticileri, futbolcuları düşünsenize... Ve Süleyman Seba'yı da anıyorum. Bu aralar çok unutuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: Eno, 01 Mart 2003 23:25 tarihinde demiş ki: Budur abi ya... BJK ya çok fazla bi katkım yok (maçlara gitmek, official ürün almak hariç) ama ben bile gurur duyuyorum ya. Bir de yöneticileri, futbolcuları düşünsenize... Ve Süleyman Seba'yı da anıyorum. Bu aralar çok unutuldu... Daha ne katkın olacak güzel kardeşim..çok zengin olmadıkça baış yapacak halimiz yokya..beşiktaşımız işallah bi dahaki yüzüncü yılına 10 yıldızla girecek!! :) bu arada beşiktaşlılar beşiktaşımızın ürünlerinin orjinallerini almaya özen gösterip sahtelerinden kaçınalım lütfen..ilgileneler www.bjk-store.com dan birbirinden güzel ürünleri inceleyebilirler..Ben nevresim takımını internetten aldm ve çok problemsiz oldu valla bi deneyin..[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mutlu yıllar Beşiktaş..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 justin o benim de dikkatimi çekti :)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 siyah beyazlı dönemlere siyah beyaz damgasını vurmususz iste :P bundan sonra da renkli dönemlere vururuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehueu süper kutlu olsun 100. yılımız vay bee 100 yıl yahu oha diyesin geliyor[hline]We gamble with life fighting tribes after tribes Colors and races misplaced in the spaces We're falling, we're crawling, we're crying, denying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Sağ orta, 6. resimdeki beko formalı halimizi çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Deniz Arman'la Kum Saati programında 100. yıl belgeselini gösterdi. tv de bir kısmını göstermisti. inanılmaz duygulandım. özellikle cenk korayın konusması iyice fena yaptı beni artık ölsem de farketmez besiktas formasını giydim diyordu. su an bile aklıma gelince gözüm doluyor helal olsun böyle bir belgesel hazırlayanlara. belgeselde 5 sene üst üste sampiyonluk namaglup sampiyonluk derbi macları cartlar curtlar gösterilebilirdi ama böyle birsey cok daha hos olmus. gecmise sahip cıkmıslar. EMEGİ GECEN HERKESE TESEKKURLER![hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar