Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kimin nakite ihtiyacı yokki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 pascal oyuncularına 15 milyon verip takımını kapattırayım sen de kurtul ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 fm live, cm online ve managerzone'dayım ama hattrick'te değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 DoruK said: pascal oyuncularına 15 milyon verip takımını kapattırayım sen de kurtul ben de :) ahahahaha saol da 500k yeterli bana dedigim gibi kendi sahamda mac oynayamadım pek o yuzden surekli acık verdi finans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 uzun vadede eline para geçicek o zaman. sorun yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 valla login oldugumda kıpkırmızı bir uyarı geliyor gecen hafta pek girmemistim salı gunu hazırlık maci icin bir gireyim dedim 2 hafta icinde o borc 500un altına dusmesse keserim topunu diyor sistem.yarın 18 gibi sureleri bitiyor transfere koydugum oyuncuların girin bir bakın ihtiyacınız yoksa bile alın,durumu duzeltince geri alırım mecburi olarak koydum onları zaten antrenman verdigim oyuncular korpe hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bende bugün kayıt oldum Beat Generation (1710326) Hafiften kaleci antremanı mı versem yoksa defans verip sallamasam mı arasında kalmış durumdayım. Kaleci verirsem illa her hafta hazırlık maçı yapmak zorundayım 2 kaleci anca keser fakat defans yaparsam uzun vadede kazanırım şimdi kafayı yormam ligte noluyor maçı kim kazanıyor defanslar elden çıkınca coşarım. Emin olamadım oynayan varsa taktikleri varsa önerileri varsa çok sevinirim paylaştıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hala oynayan var mı ya yuh nostaljik oldum. sağlam takımım vardı çok vakit ayırmak gerekiyodu arkadaşlarım benden geri kalıp oyunu bırakmışlardı fln bende soğuyp bıraktım 15m param vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar