Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Winfast PX6600 GT tdh , 128 bit, 128 mb ddr3, kutu ve mobo mevcuttur.. cok kalite bi$i deil ama sli yapmak isteyenler için eglencelik olabilir.. GT olmasına ragmen iyi de overclock perf. var source da 30 fps falan ceker, (1gb ram + amd 3k sistemle), oynayamadigi oyun yok henüz, call of duty de cok iyiydi.. 75 liraya alanın üstüne kalır.. aslında komple sistem yenilemek istiyorum, MSI K8N diamond (nforce 4 + wireless-bluetooth)+ amd 3k (939) , twinmos 512x2 (2.5, 3, 3, 5) de satabilirim.. ilgilenen olursa anla$abiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 komple sisteme bi fiyat verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 evet fiyat pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 75 lira ekran kartı 150 lira anakart 50 lira ram (cooler master bakir heatsink leriyle birlikte) 50 lira cpu (yazik ya) 70 lira Zalman islemci fani (komple bakır-cicek tarzi, cpudan pahali valla) 25 lira Zalman Kuzey koprusu heatsink (su an fan takili heatsink bosta) hepsini ayni anda satmam lazim yoksa teker teker bir i$e yaramaz, satmakla da ugra$amam zaten... =) Ekran kartı-anakart-cpu kutuludur. temizleyip vericem piril piril ilk gunku gibi... Arzu edene ses karti da verebilirim 25 lira Apache CyberSound 5.1 kart (optik cikisli falan) elimde extra usb 2.0 kart da var 4 port (cogaltici degil, controller) 25 lira da o.. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 09:10 tarihinde, Esh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Ayrıca elimde ilk nesil 4gb i-pod mini var yesil renkli.. ilgilenen olursa onu da 150 liraya okutmayi dusunuyorum, yenilerinin 300 lira oldugu dusunulurse fena deil.. onun da kutusu ve tum aparatlari mevcut..kulakligi hemen hemen hic kullanilmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bu arada arkadaştan sistemi alana ben de 50m ye 17" philips 107t flat monitor veriyorum:D [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:54 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 şimdi ram leri merak ettim ddr mı ddr2 mi tam özelli yazarsan belki ramleri düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 source 30fps çok az geldi bana ya, benim 9550 de 30-40 arası gidiyor. bu arada kart AGP mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Pru delirtme adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 biostar kesin n-force 4 cipsetli, ddr-1 ve agp destekli hybrid anakart da yapmi$tir , ama benimki pci-e.. ramler ddr2 tabii ki de... $u an ikileme du$tum bende satmaktan vazgecebilirim her an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar