TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 geçenlerde north la BoB peti birkaç corpun POS larına daldık, 100vs 100 civarı inanılmaz bir lag oldu. Sizde bu lagı yaşıyormusunuz? Oyun çekilmez hale gelior lagda.PvP mvp yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Lag oluyor evet,lagı geçirmenin bir kaç yolu var: -Tüm chat pencerelerini minimize edin yada kapatın. -Overviewi jump etmeden önce kapatın. -ctrl-alt-shift+e ve ctrl-alt-shift+t ile tüm efektleri kapatın -Sesi kapatın. -Backgroundda çalışan mp3dür vsdir cpu/ram yiyen şeyleri kapatın. -Download yapabilecek olan,anti-virus,windows update filan gibi şeylerin download etmelerini engelleyin. -Overviewde background coloru disable edin,sadece ufak simgelerle gözüksün. -BSlere saldıracaksanız sadece bsler,yok support a saldıracaksanız sadece support olsun overviewda. -Overviewde asla droneları ve fighterları açmayın gerekmedikçe. Bunlar benim uyguladıklarım ama halen lag oluyor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 sağlam bir bilgisayar toplamayın?:b fleeti geçtim, bulut görünce laga giriyorum ben. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:55 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar